header

Evenementenlocaties in Niel-bij-As

De origineelste evenementenlocaties in Niel-bij-As vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete evenementenlocatie in Niel-bij-As!

Evenementenlocaties in Niel-bij-As

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

No Photo Available

Sentower Park

Schrijf review 4.6 km
Thor Central

Thor Central

Schrijf review 6 km
Terhills Hotel

Terhills Hotel

Schrijf review 6.7 km

Boetiekhotel Terhills in Maasmechelen, Belgisch Limburg: 60 stijlvolle luxe kamers, een cosy bar-lounge, een brasseriestijl restaurant en een nieuw Meeting & Events Centre voor ruim 120 personen.

Paardenstallen

Paardenstallen

Schrijf review 9.7 km
Landal Mooi Zutendaal

Landal Mooi Zutendaal

Schrijf review 11.5 km

Landal Mooi Zutendaal is 1 van de locaties van Landal Business Line. Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. U kunt bij ons terecht voor een vergadering, kick-off, jubileum of bedrijfsuitje gecombineerd met teambuilding, cater

Kasteel Pietersheim

Kasteel Pietersheim

Schrijf review 14 km
Rebelle Maastricht

Rebelle Maastricht

Schrijf review 19.5 km

Gevestigd in de Augustijnenkerk, een Rijksmonument uit de 17de eeuw met een bijzondere uitstraling door haar hoge plafond, fantastische raampartij en meer dan indrukwekkende interieur.

No Photo Available

Amrâth Grand Hotel de l'Empereur

Schrijf review 19.8 km

No Photo Available

Grenslandhallen vzw

Schrijf review 20 km

Grenslandhallen van Hasselt: een uniek multifunctioneel evenementencomplex. Haast elk evenement kan op deze locatie plaatsvinden.

Versuz

Versuz

Schrijf review 20 km
Ethias Arena Hasselt

Ethias Arena Hasselt

Schrijf review 20 km

De Ethias Arena is de grootste evenementenhal van de Grenslandhallen en dus ideaal voor het organiseren van massa-evenementen.

Ethias Theater Hasselt

Ethias Theater Hasselt

Schrijf review 20 km

Het Congrestheater, de vroegere Hal 4 van de Grenslandhallen, werd in de zomer van 2013 grondig verbouwd tot een state-of-the-art muziektheater dat bij de start van het nieuwe seizoen tot Ethias Theater werd omgedoopt.

Evenementenlocaties in Niel-bij-As

Op zoek naar een evenementenlocatie in Niel-bij-As? eventplanner.be helpt je verder. Hier vind je direct alle evenementenlocaties in Niel-bij-As (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie!

Huur een evenementenlocatie in Niel-bij-As

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een evenementenlocatie in Niel-bij-As. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet meteen een lijst van alle evenementenlocaties in de buurt van Niel-bij-As. Voor 'evenementenlocatie Niel-bij-As' hebben we momenteel 12 opties.

Jouw evenementenlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw evenementenlocatie in de kijker.

Relevante links: Evenementenlocaties in de provincie Limburg, Congreslocatie in Niel-bij-As, Feestzalen in Niel-bij-As, Trouwlocaties in Niel-bij-As, Vergaderzalen in Niel-bij-As

Filters

Sorteer op afstand

Rond Niel-bij-As

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties