header

Congreslocatie in de provincie Limburg

De mooiste congreslocatie in de provincie Limburg vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete congreslocatie in Limburg!

Congreslocatie in de provincie Limburg

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.3/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'Congreslocatie in de provincie Limburg'.
 • Kinepolis Hasselt

  Kinepolis Hasselt

  Proclamatie Hogeschool PXL @Kinepolis Hasselt

  We kiezen jaar na jaar voor Kinepolis Hasselt als locatie voor onze proclamatie. Tijdens het weekend ontvangen we ongeveer 5000 gasten. Zo'n event kan je enkel organiseren door te kiezen voor een geschikte locatie, met alle nodige voorzieningen en ondersteuning ter plekke.

  Caroline Stevens - PXL-Congress - 27/08/2019

 • Kinepolis Hasselt

  Kinepolis Hasselt

  Flexibel eventbedrijf

  Kinepolis Hasselt is een eventbedrijf waar men een brede waaier aan B2B-events kan organiseren. Zowel in de filmzaal, foyer als wandelgangen is van alles mogelijk. Wij houden hier jaarlijks onze ploegvoorstelling aan het begin van het nieuwe seizoen met om en bij de 300 gasten. De opvolging is zeer goed en professioneel.

  Bob Vanderheyden - Hubo Limburg United - 16/07/2019

 • Kinepolis Hasselt

  Kinepolis Hasselt

  Hele aangename samenwerking met Kinepolis Hasselt

  Aan het begin van het nieuwe basketbalseizoen doen wij steevast beroep op Kinepolis Hasselt om onze nieuwe ploeg voor te stellen aan de pers en onze partners. Kinepolis is hiervoor de ideale setting omwille van de accommodatie, de ligging en de goede ondersteuning van het personeel.

  Winde Blocken - Hubo Limburg United - 16/07/2019

Congreslocatie in de provincie Limburg

Ben je op zoek naar een congreslocatie in Limburg? eventplanner.be is de place to be. Op deze pagina vind je onmiddellijk alle congreslocatie in Limburg (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte congreslocatie!

Huur een congreslocatie in Limburg

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een congreslocatie in Limburg. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een lijst van alle congreslocatie in de buurt van Limburg. Voor 'congreslocatie Limburg' hebben we momenteel 15 opties.

Jouw congreslocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw congreslocatie in de spotlight.

Relevante links: Congreslocatie in 's Gravenvoeren, Congreslocatie in Alken, Congreslocatie in As, Congreslocatie in Beringen, Congreslocatie in Beverlo, Congreslocatie in Bilzen, Congreslocatie in Bocholt, Congreslocatie in Boorsem, Congreslocatie in Borgloon, Congreslocatie in Bree, Congreslocatie in Diepenbeek, Congreslocatie in Dilsen-Stokkem, Congreslocatie in Eksel, Congreslocatie in Genk, Congreslocatie in Gingelom, Congreslocatie in Guigoven, Congreslocatie in Halen, Congreslocatie in Ham, Congreslocatie in Hamont-Achel, Congreslocatie in Hasselt, Congreslocatie in Hechtel-Eksel, Congreslocatie in Heers, Congreslocatie in Heppen, Congreslocatie in Herk-de-Stad, Congreslocatie in Herstappe, Congreslocatie in Herten, Congreslocatie in Heusden-Zolder, Congreslocatie in Hoelbeek, Congreslocatie in Hoeselt, Congreslocatie in Houthalen-Helchteren, Congreslocatie in Kermt, Congreslocatie in Kinrooi, Congreslocatie in Koersel, Congreslocatie in Kortessem, Congreslocatie in Kuringen, Congreslocatie in Lanaken, Congreslocatie in Leopoldsburg, Congreslocatie in Lommel, Congreslocatie in Lummen, Congreslocatie in Maaseik, Congreslocatie in Maasmechelen, Congreslocatie in Martenslinde, Congreslocatie in Meeuwen-Gruitrode, Congreslocatie in Muizen, Congreslocatie in Neerpelt, Congreslocatie in Niel-bij-As, Congreslocatie in Nieuwerkerken, Congreslocatie in Opglabbeek, Congreslocatie in Overpelt, Congreslocatie in Paal, Congreslocatie in Peer, Congreslocatie in Rekem, Congreslocatie in Remersdaal, Congreslocatie in Riemst, Congreslocatie in Schalkhoven, Congreslocatie in Sint-Pieters-Voeren, Congreslocatie in Sint-Truiden, Congreslocatie in Stevoort, Congreslocatie in Tessenderlo, Congreslocatie in Teuven, Congreslocatie in Tongeren, Congreslocatie in Ulbeek, Congreslocatie in Velm, Congreslocatie in Vliermaal, Congreslocatie in Vliermaalroot, Congreslocatie in Voeren, Congreslocatie in Wellen, Congreslocatie in Wilderen, Congreslocatie in Wimmertingen, Congreslocatie in Wintershoven, Congreslocatie in Zonhoven, Congreslocatie in Zutendaal, Evenementenlocaties in de provincie Limburg, Feestzalen in de provincie Limburg, Trouwlocaties in de provincie Limburg, Vergaderzalen in de provincie Limburg

Filters

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties