header

Congreslocatie in Bilzen

De origineelste congreslocatie in Bilzen vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete congreslocatie in Bilzen!

Congreslocatie in Bilzen

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Martin's Rentmeesterij

Martin's Rentmeesterij

Schrijf review 6.4 km
Kinepolis Hasselt

Kinepolis Hasselt

3 reviews 8.5 km

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in Hasselt, ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar met wagen en openbaar vervoer? Dan moet je beslist de troeven van Kinepolis Hasselt ontdekken.

No Photo Available

Grenslandhallen vzw

Schrijf review 9.1 km

Grenslandhallen van Hasselt: een uniek multifunctioneel evenementencomplex. Haast elk evenement kan op deze locatie plaatsvinden.

Ethias Arena Hasselt

Ethias Arena Hasselt

Schrijf review 9.1 km

De Ethias Arena is de grootste evenementenhal van de Grenslandhallen en dus ideaal voor het organiseren van massa-evenementen.

Ethias Theater Hasselt

Ethias Theater Hasselt

Schrijf review 9.1 km

Het Congrestheater, de vroegere Hal 4 van de Grenslandhallen, werd in de zomer van 2013 grondig verbouwd tot een state-of-the-art muziektheater dat bij de start van het nieuwe seizoen tot Ethias Theater werd omgedoopt.

Paardenstallen

Paardenstallen

Schrijf review 10.2 km

No Photo Available

Corda Conference

Schrijf review 11 km
Thor Central

Thor Central

Schrijf review 12.3 km
Onder de brug

Onder de brug

Schrijf review 13.6 km
Rebelle Maastricht

Rebelle Maastricht

Schrijf review 16.1 km

Gevestigd in de Augustijnenkerk, een Rijksmonument uit de 17de eeuw met een bijzondere uitstraling door haar hoge plafond, fantastische raampartij en meer dan indrukwekkende interieur.

No Photo Available

Amrâth Grand Hotel de l'Empereur

Schrijf review 16.9 km
MECC Maastricht bv

MECC Maastricht bv

Schrijf review 17.9 km

MECC Maastricht is een multifunctioneel evenementen locatie in het Bourgondische Maastricht. Wij bieden 30.000m2 vol mogelijkheden. Of het nu gaat om een vakbeurs, een conferentie, een productpresentatie of een bedrijfsfeest gaat.

No Photo Available

Sentower Park

Schrijf review 19.8 km

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.3/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'Congreslocatie in Bilzen'.
 • Kinepolis Hasselt

  Kinepolis Hasselt

  Proclamatie Hogeschool PXL @Kinepolis Hasselt

  We kiezen jaar na jaar voor Kinepolis Hasselt als locatie voor onze proclamatie. Tijdens het weekend ontvangen we ongeveer 5000 gasten. Zo'n event kan je enkel organiseren door te kiezen voor een geschikte locatie, met alle nodige voorzieningen en ondersteuning ter plekke.

  Caroline Stevens - PXL-Congress - 27/08/2019

 • Kinepolis Hasselt

  Kinepolis Hasselt

  Flexibel eventbedrijf

  Kinepolis Hasselt is een eventbedrijf waar men een brede waaier aan B2B-events kan organiseren. Zowel in de filmzaal, foyer als wandelgangen is van alles mogelijk. Wij houden hier jaarlijks onze ploegvoorstelling aan het begin van het nieuwe seizoen met om en bij de 300 gasten. De opvolging is zeer goed en professioneel.

  Bob Vanderheyden - Hubo Limburg United - 16/07/2019

 • Kinepolis Hasselt

  Kinepolis Hasselt

  Hele aangename samenwerking met Kinepolis Hasselt

  Aan het begin van het nieuwe basketbalseizoen doen wij steevast beroep op Kinepolis Hasselt om onze nieuwe ploeg voor te stellen aan de pers en onze partners. Kinepolis is hiervoor de ideale setting omwille van de accommodatie, de ligging en de goede ondersteuning van het personeel.

  Winde Blocken - Hubo Limburg United - 16/07/2019

Congreslocatie in Bilzen

Ben je op zoek naar een congreslocatie in Bilzen? eventplanner.be heeft de oplossing. In onderstaande overzicht vind je razendsnel alle congreslocatie in Bilzen (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte congreslocatie!

Huur een congreslocatie in Bilzen

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een congreslocatie in Bilzen. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet meteen een lijst van alle congreslocatie in de buurt van Bilzen. Voor 'congreslocatie Bilzen' hebben we momenteel 13 alternatieven.

Jouw congreslocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw congreslocatie in de kijker.

Relevante links: Congreslocatie in de provincie Limburg, Evenementenlocaties in Bilzen, Feestzalen in Bilzen, Trouwlocaties in Bilzen, Vergaderzalen in Bilzen

Filters

Sorteer op afstand

Rond Bilzen

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties