header

Congreslocatie in Genk

De origineelste congreslocatie in Genk vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete congreslocatie in Genk!

Congreslocatie in Genk

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Paardenstallen

Paardenstallen

Schrijf review 4.7 km
Thor Central

Thor Central

Schrijf review 5.7 km
Kinepolis Hasselt

Kinepolis Hasselt

3 reviews 10.4 km

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in Hasselt, ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar met wagen en openbaar vervoer? Dan moet je beslist de troeven van Kinepolis Hasselt ontdekken.

No Photo Available

Grenslandhallen vzw

Schrijf review 10.8 km

Grenslandhallen van Hasselt: een uniek multifunctioneel evenementencomplex. Haast elk evenement kan op deze locatie plaatsvinden.

Ethias Arena Hasselt

Ethias Arena Hasselt

Schrijf review 10.8 km

De Ethias Arena is de grootste evenementenhal van de Grenslandhallen en dus ideaal voor het organiseren van massa-evenementen.

Ethias Theater Hasselt

Ethias Theater Hasselt

Schrijf review 10.8 km

Het Congrestheater, de vroegere Hal 4 van de Grenslandhallen, werd in de zomer van 2013 grondig verbouwd tot een state-of-the-art muziektheater dat bij de start van het nieuwe seizoen tot Ethias Theater werd omgedoopt.

Martin's Rentmeesterij

Martin's Rentmeesterij

Schrijf review 11.5 km

No Photo Available

Corda Conference

Schrijf review 11.8 km

No Photo Available

Sentower Park

Schrijf review 13.2 km
Onder de brug

Onder de brug

Schrijf review 15.5 km
Rebelle Maastricht

Rebelle Maastricht

Schrijf review 16.3 km

Gevestigd in de Augustijnenkerk, een Rijksmonument uit de 17de eeuw met een bijzondere uitstraling door haar hoge plafond, fantastische raampartij en meer dan indrukwekkende interieur.

No Photo Available

Amrâth Grand Hotel de l'Empereur

Schrijf review 16.9 km
MECC Maastricht bv

MECC Maastricht bv

Schrijf review 18.3 km

MECC Maastricht is een multifunctioneel evenementen locatie in het Bourgondische Maastricht. Wij bieden 30.000m2 vol mogelijkheden. Of het nu gaat om een vakbeurs, een conferentie, een productpresentatie of een bedrijfsfeest gaat.

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.3/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'Congreslocatie in Genk'.
 • Kinepolis Hasselt

  Kinepolis Hasselt

  Proclamatie Hogeschool PXL @Kinepolis Hasselt

  We kiezen jaar na jaar voor Kinepolis Hasselt als locatie voor onze proclamatie. Tijdens het weekend ontvangen we ongeveer 5000 gasten. Zo'n event kan je enkel organiseren door te kiezen voor een geschikte locatie, met alle nodige voorzieningen en ondersteuning ter plekke.

  Caroline Stevens - PXL-Congress - 27/08/2019

 • Kinepolis Hasselt

  Kinepolis Hasselt

  Flexibel eventbedrijf

  Kinepolis Hasselt is een eventbedrijf waar men een brede waaier aan B2B-events kan organiseren. Zowel in de filmzaal, foyer als wandelgangen is van alles mogelijk. Wij houden hier jaarlijks onze ploegvoorstelling aan het begin van het nieuwe seizoen met om en bij de 300 gasten. De opvolging is zeer goed en professioneel.

  Bob Vanderheyden - Hubo Limburg United - 16/07/2019

 • Kinepolis Hasselt

  Kinepolis Hasselt

  Hele aangename samenwerking met Kinepolis Hasselt

  Aan het begin van het nieuwe basketbalseizoen doen wij steevast beroep op Kinepolis Hasselt om onze nieuwe ploeg voor te stellen aan de pers en onze partners. Kinepolis is hiervoor de ideale setting omwille van de accommodatie, de ligging en de goede ondersteuning van het personeel.

  Winde Blocken - Hubo Limburg United - 16/07/2019

Congreslocatie in Genk

Op zoek naar een congreslocatie in Genk? eventplanner.be is de place to be. Hier vind je onmiddellijk alle congreslocatie in Genk (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte congreslocatie!

Huur een congreslocatie in Genk

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een congreslocatie in Genk. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet meteen een lijst van alle congreslocatie in de buurt van Genk. Voor 'congreslocatie Genk' hebben we momenteel 13 alternatieven.

Jouw congreslocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw congreslocatie in de spotlight.

Relevante links: Congreslocatie in de provincie Limburg, Evenementenlocaties in Genk, Feestzalen in Genk, Trouwlocaties in Genk, Vergaderzalen in Genk

Filters

Sorteer op afstand

Rond Genk

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties