header

Evenementenlocaties in Genk

De origineelste evenementenlocaties in Genk vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete evenementenlocatie in Genk!

Evenementenlocaties in Genk

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Paardenstallen

Paardenstallen

Schrijf review 4.7 km
Thor Central

Thor Central

Schrijf review 5.7 km
Landal Mooi Zutendaal

Landal Mooi Zutendaal

Schrijf review 6.7 km

Landal Mooi Zutendaal is 1 van de locaties van Landal Business Line. Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. U kunt bij ons terecht voor een vergadering, kick-off, jubileum of bedrijfsuitje gecombineerd met teambuilding, cater

No Photo Available

Grenslandhallen vzw

Schrijf review 10.8 km

Grenslandhallen van Hasselt: een uniek multifunctioneel evenementencomplex. Haast elk evenement kan op deze locatie plaatsvinden.

Versuz

Versuz

Schrijf review 10.8 km
Ethias Arena Hasselt

Ethias Arena Hasselt

Schrijf review 10.8 km

De Ethias Arena is de grootste evenementenhal van de Grenslandhallen en dus ideaal voor het organiseren van massa-evenementen.

Ethias Theater Hasselt

Ethias Theater Hasselt

Schrijf review 10.8 km

Het Congrestheater, de vroegere Hal 4 van de Grenslandhallen, werd in de zomer van 2013 grondig verbouwd tot een state-of-the-art muziektheater dat bij de start van het nieuwe seizoen tot Ethias Theater werd omgedoopt.

Martin's Rentmeesterij

Martin's Rentmeesterij

Schrijf review 11.5 km
Kasteel Pietersheim

Kasteel Pietersheim

Schrijf review 11.6 km
Radisson Blu Hotel Hasselt

Radisson Blu Hotel Hasselt

Schrijf review 12.5 km

Het Radisson Blu Hotel, Hasselt is het hoogste hotel van de stad. Dankzij onze Sky Lounge kan u genieten van een geweldig uitzicht over de stad. Naast de uitstekende locatie zijn onze 126 kamers en suites verfijnd ingericht in de geest van de Belgische sc

No Photo Available

Sentower Park

Schrijf review 13.2 km
Terhills Hotel

Terhills Hotel

Schrijf review 14.6 km

Boetiekhotel Terhills in Maasmechelen, Belgisch Limburg: 60 stijlvolle luxe kamers, een cosy bar-lounge, een brasseriestijl restaurant en een nieuw Meeting & Events Centre voor ruim 120 personen.

Onder de brug

Onder de brug

Schrijf review 15.5 km
Rebelle Maastricht

Rebelle Maastricht

Schrijf review 16.3 km

Gevestigd in de Augustijnenkerk, een Rijksmonument uit de 17de eeuw met een bijzondere uitstraling door haar hoge plafond, fantastische raampartij en meer dan indrukwekkende interieur.

Watt17 part of Witti Group

Watt17 part of Witti Group

Schrijf review 16.8 km

De mijn van Heusden-Zolder. In de schaduw van de statige schachtbok ligt een geklasseerd industrieel gebouw: de voormalige elektriciteitscentrale die ooit de hele mijnsite in beweging zette. Vandaag hangt er nog altijd elektriciteit in de lucht.

No Photo Available

Amrâth Grand Hotel de l'Empereur

Schrijf review 16.9 km
MECC Maastricht bv

MECC Maastricht bv

Schrijf review 18.3 km

MECC Maastricht is een multifunctioneel evenementen locatie in het Bourgondische Maastricht. Wij bieden 30.000m2 vol mogelijkheden. Of het nu gaat om een vakbeurs, een conferentie, een productpresentatie of een bedrijfsfeest gaat.

GT Lounge

GT Lounge

Schrijf review 18.9 km

Evenementenlocaties in Genk

Op zoek naar een evenementenlocatie in Genk? eventplanner.be heeft de oplossing. In onderstaande overzicht vind je onmiddellijk alle evenementenlocaties in Genk (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie!

Huur een evenementenlocatie in Genk

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een evenementenlocatie in Genk. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet meteen een lijst van alle evenementenlocaties in de buurt van Genk. Voor 'evenementenlocatie Genk' hebben we momenteel 18 alternatieven.

Jouw evenementenlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw evenementenlocatie in de kijker.

Relevante links: Evenementenlocaties in de provincie Limburg, Congreslocatie in Genk, Feestzalen in Genk, Trouwlocaties in Genk, Vergaderzalen in Genk

Filters

Sorteer op afstand

Rond Genk

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties