header

Congreslocatie in Riemst

De mooiste congreslocatie in Riemst vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete congreslocatie in Riemst!

Congreslocatie in Riemst

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Martin's Rentmeesterij

Martin's Rentmeesterij

Schrijf review 4.6 km
Onder de brug

Onder de brug

Schrijf review 8.2 km
Rebelle Maastricht

Rebelle Maastricht

Schrijf review 12.4 km

No Photo Available

Amrâth Grand Hotel de l'Empereur

Schrijf review 13.1 km
MECC Maastricht bv

MECC Maastricht bv

Schrijf review 13.2 km

MECC Maastricht is een multifunctioneel evenementen locatie in het Bourgondische Maastricht. Wij bieden 30.000m2 vol mogelijkheden. Of het nu gaat om een vakbeurs, een conferentie, een productpresentatie of een bedrijfsfeest gaat.

Kinepolis Luik

Kinepolis Luik

Schrijf review 14.6 km

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in 'la ville ardente' Luik, ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar, ook met het openbaar vervoer? Ontdek dan hier alle troeven van Kinepolis Luik.

No Photo Available

La Fabrik

Schrijf review 15.4 km

No Photo Available

Espace Georges Truffaut

Schrijf review 17.9 km
Kinepolis Hasselt

Kinepolis Hasselt

3 reviews 18.4 km

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in Hasselt, ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar met wagen en openbaar vervoer? Dan moet je beslist de troeven van Kinepolis Hasselt ontdekken.

No Photo Available

Palais des Congrès

Schrijf review 19.1 km

No Photo Available

Grenslandhallen vzw

Schrijf review 19.1 km

Grenslandhallen van Hasselt: een uniek multifunctioneel evenementencomplex. Haast elk evenement kan op deze locatie plaatsvinden.

Ethias Arena Hasselt

Ethias Arena Hasselt

Schrijf review 19.1 km

De Ethias Arena is de grootste evenementenhal van de Grenslandhallen en dus ideaal voor het organiseren van massa-evenementen.

Ethias Theater Hasselt

Ethias Theater Hasselt

Schrijf review 19.1 km

Het Congrestheater, de vroegere Hal 4 van de Grenslandhallen, werd in de zomer van 2013 grondig verbouwd tot een state-of-the-art muziektheater dat bij de start van het nieuwe seizoen tot Ethias Theater werd omgedoopt.

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.3/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'Congreslocatie in Riemst'.
 • Kinepolis Hasselt

  Kinepolis Hasselt

  Proclamatie Hogeschool PXL @Kinepolis Hasselt

  We kiezen jaar na jaar voor Kinepolis Hasselt als locatie voor onze proclamatie. Tijdens het weekend ontvangen we ongeveer 5000 gasten. Zo'n event kan je enkel organiseren door te kiezen voor een geschikte locatie, met alle nodige voorzieningen en ondersteuning ter plekke.

  Caroline Stevens - PXL-Congress - 27/08/2019

 • Kinepolis Hasselt

  Kinepolis Hasselt

  Flexibel eventbedrijf

  Kinepolis Hasselt is een eventbedrijf waar men een brede waaier aan B2B-events kan organiseren. Zowel in de filmzaal, foyer als wandelgangen is van alles mogelijk. Wij houden hier jaarlijks onze ploegvoorstelling aan het begin van het nieuwe seizoen met om en bij de 300 gasten. De opvolging is zeer goed en professioneel.

  Bob Vanderheyden - Hubo Limburg United - 16/07/2019

 • Kinepolis Hasselt

  Kinepolis Hasselt

  Hele aangename samenwerking met Kinepolis Hasselt

  Aan het begin van het nieuwe basketbalseizoen doen wij steevast beroep op Kinepolis Hasselt om onze nieuwe ploeg voor te stellen aan de pers en onze partners. Kinepolis is hiervoor de ideale setting omwille van de accommodatie, de ligging en de goede ondersteuning van het personeel.

  Winde Blocken - Hubo Limburg United - 16/07/2019

Congreslocatie in Riemst

Op zoek naar een congreslocatie in Riemst? eventplanner.be helpt je verder. Op deze pagina vind je razendsnel alle congreslocatie in Riemst (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte congreslocatie!

Huur een congreslocatie in Riemst

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een congreslocatie in Riemst. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet meteen een overzicht van alle congreslocatie in de buurt van Riemst. Voor 'congreslocatie Riemst' hebben we momenteel 13 mogelijkheden.

Jouw congreslocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw congreslocatie in de kijker.

Relevante links: Congreslocatie in de provincie Limburg, Evenementenlocaties in Riemst, Feestzalen in Riemst, Trouwlocaties in Riemst, Vergaderzalen in Riemst

Filters

Sorteer op afstand

Rond Riemst

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties