header

Congreslocatie in Opglabbeek

De mooiste congreslocatie in Opglabbeek vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete congreslocatie in Opglabbeek!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.3/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'Congreslocatie in Opglabbeek'.
 • Kinepolis Hasselt

  Kinepolis Hasselt

  Proclamatie Hogeschool PXL @Kinepolis Hasselt

  We kiezen jaar na jaar voor Kinepolis Hasselt als locatie voor onze proclamatie. Tijdens het weekend ontvangen we ongeveer 5000 gasten. Zo'n event kan je enkel organiseren door te kiezen voor een geschikte locatie, met alle nodige voorzieningen en ondersteuning ter plekke.

  Caroline Stevens - PXL-Congress - 27/08/2019

 • Kinepolis Hasselt

  Kinepolis Hasselt

  Flexibel eventbedrijf

  Kinepolis Hasselt is een eventbedrijf waar men een brede waaier aan B2B-events kan organiseren. Zowel in de filmzaal, foyer als wandelgangen is van alles mogelijk. Wij houden hier jaarlijks onze ploegvoorstelling aan het begin van het nieuwe seizoen met om en bij de 300 gasten. De opvolging is zeer goed en professioneel.

  Bob Vanderheyden - Hubo Limburg United - 16/07/2019

 • Kinepolis Hasselt

  Kinepolis Hasselt

  Hele aangename samenwerking met Kinepolis Hasselt

  Aan het begin van het nieuwe basketbalseizoen doen wij steevast beroep op Kinepolis Hasselt om onze nieuwe ploeg voor te stellen aan de pers en onze partners. Kinepolis is hiervoor de ideale setting omwille van de accommodatie, de ligging en de goede ondersteuning van het personeel.

  Winde Blocken - Hubo Limburg United - 16/07/2019

Congreslocatie in Opglabbeek

Ben je op zoek naar een congreslocatie in Opglabbeek? eventplanner.be helpt je verder. Hier vind je direct alle congreslocatie in Opglabbeek (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte congreslocatie!

Huur een congreslocatie in Opglabbeek

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een congreslocatie in Opglabbeek. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet meteen een lijst van alle congreslocatie in de buurt van Opglabbeek. Voor 'congreslocatie Opglabbeek' hebben we momenteel 8 alternatieven.

Jouw congreslocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw congreslocatie in de kijker.

Relevante links: Congreslocatie in de provincie Limburg, Evenementenlocaties in Opglabbeek, Feestzalen in Opglabbeek, Trouwlocaties in Opglabbeek, Vergaderzalen in Opglabbeek

Filters

Sorteer op afstand

Rond Opglabbeek

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties