header

Vergaderzalen in Opglabbeek

De beste vergaderzalen in Opglabbeek vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Opglabbeek!

Vergaderzalen in Opglabbeek

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

No Photo Available

Sentower Park

Schrijf review 2.3 km
Thor Central

Thor Central

Schrijf review 5.3 km
Karting Genk

Karting Genk

Schrijf review 5.4 km

Vergeet 'traditionele' recepties, incentives en meetings, want teambuilding is zoveel leuker in een sportieve formule!

Orshof

Orshof

Schrijf review 7.2 km

Orshof is een Kempische boerderij, gelegen aan de rand van de Solterheide. De tuinen vormen een groene overgang naar de omliggende natuur van de Duinengordel. Op het domein is een hotel, restaurant en seminariecentrum gevestigd.

Paardenstallen

Paardenstallen

Schrijf review 8.4 km
Terhills Hotel

Terhills Hotel

Schrijf review 10.1 km

Boetiekhotel Terhills in Maasmechelen, Belgisch Limburg: 60 stijlvolle luxe kamers, een cosy bar-lounge, een brasseriestijl restaurant en een nieuw Meeting & Events Centre voor ruim 120 personen.

No Photo Available

Molenheide

Schrijf review 13.3 km
Landal Mooi Zutendaal

Landal Mooi Zutendaal

Schrijf review 13.6 km

Landal Mooi Zutendaal is 1 van de locaties van Landal Business Line. Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. U kunt bij ons terecht voor een vergadering, kick-off, jubileum of bedrijfsuitje gecombineerd met teambuilding, cater

De Barrier

De Barrier

Schrijf review 14 km
Hangar58

Hangar58

Schrijf review 14.9 km
La Butte aux Bois

La Butte aux Bois

Schrijf review 15.1 km

No Photo Available

Van der Valk Hotel Stein-Urmond

Schrijf review 15.3 km
Kasteel Pietersheim

Kasteel Pietersheim

Schrijf review 16.8 km
Villa Zwart Goud part of Witti Group

Villa Zwart Goud part of Witti Group

Schrijf review 17.3 km

No Photo Available

Corda Conference

Schrijf review 18.4 km
Kinepolis Hasselt

Kinepolis Hasselt

3 reviews 18.5 km

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in Hasselt, ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar met wagen en openbaar vervoer? Dan moet je beslist de troeven van Kinepolis Hasselt ontdekken.

No Photo Available

Grenslandhallen vzw

Schrijf review 18.6 km

Grenslandhallen van Hasselt: een uniek multifunctioneel evenementencomplex. Haast elk evenement kan op deze locatie plaatsvinden.

Ethias Arena Hasselt

Ethias Arena Hasselt

Schrijf review 18.6 km

De Ethias Arena is de grootste evenementenhal van de Grenslandhallen en dus ideaal voor het organiseren van massa-evenementen.

Ethias Theater Hasselt

Ethias Theater Hasselt

Schrijf review 18.6 km

Het Congrestheater, de vroegere Hal 4 van de Grenslandhallen, werd in de zomer van 2013 grondig verbouwd tot een state-of-the-art muziektheater dat bij de start van het nieuwe seizoen tot Ethias Theater werd omgedoopt.

PXL-Congress

PXL-Congress

Schrijf review 19 km
't Borrelhuis

't Borrelhuis

Schrijf review 19.9 km

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.3/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Opglabbeek'.
 • Kinepolis Hasselt

  Kinepolis Hasselt

  Proclamatie Hogeschool PXL @Kinepolis Hasselt

  We kiezen jaar na jaar voor Kinepolis Hasselt als locatie voor onze proclamatie. Tijdens het weekend ontvangen we ongeveer 5000 gasten. Zo'n event kan je enkel organiseren door te kiezen voor een geschikte locatie, met alle nodige voorzieningen en ondersteuning ter plekke.

  Caroline Stevens - PXL-Congress - 27/08/2019

 • Kinepolis Hasselt

  Kinepolis Hasselt

  Flexibel eventbedrijf

  Kinepolis Hasselt is een eventbedrijf waar men een brede waaier aan B2B-events kan organiseren. Zowel in de filmzaal, foyer als wandelgangen is van alles mogelijk. Wij houden hier jaarlijks onze ploegvoorstelling aan het begin van het nieuwe seizoen met om en bij de 300 gasten. De opvolging is zeer goed en professioneel.

  Bob Vanderheyden - Hubo Limburg United - 16/07/2019

 • Kinepolis Hasselt

  Kinepolis Hasselt

  Hele aangename samenwerking met Kinepolis Hasselt

  Aan het begin van het nieuwe basketbalseizoen doen wij steevast beroep op Kinepolis Hasselt om onze nieuwe ploeg voor te stellen aan de pers en onze partners. Kinepolis is hiervoor de ideale setting omwille van de accommodatie, de ligging en de goede ondersteuning van het personeel.

  Winde Blocken - Hubo Limburg United - 16/07/2019

Vergaderzalen in Opglabbeek

Op zoek naar een vergaderzaal in Opglabbeek? eventplanner.be is de place to be. Hier vind je onmiddellijk alle vergaderzalen in Opglabbeek (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Opglabbeek

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een vergaderzaal in Opglabbeek. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet meteen een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Opglabbeek. Voor 'vergaderzaal Opglabbeek' hebben we momenteel 21 alternatieven.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de kijker.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Limburg, Congreslocatie in Opglabbeek, Evenementenlocaties in Opglabbeek, Feestzalen in Opglabbeek, Trouwlocaties in Opglabbeek

Filters

Sorteer op afstand

Rond Opglabbeek

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties