header

Alle evenementenlocaties in Beringen op een rij

De beste evenementenlocaties in Beringen vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 10+ unieke evenementenlocaties in Beringen. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Beste evenementenlocaties in Beringen

GT Lounge

GT Lounge

Schrijf review Heusden Zolder (7 km)

De GT Lounge is ooit ontstaan als drankstal aan het circuit van Zolder. De prachtige villa zelf werd verbouwd tot eventlocatie/vakantiewoning, niet alleen tijdens events op het circuit maar ook voor productvoorstellingen, vergaderingen, zelfs familliefees

Watt17 part of Witti Group

Watt17 part of Witti Group

Schrijf review Heusden-Zolder (7.5 km)

De mijn van Heusden-Zolder. In de schaduw van de statige schachtbok ligt een geklasseerd industrieel gebouw: de voormalige elektriciteitscentrale die ooit de hele mijnsite in beweging zette. Vandaag hangt er nog altijd elektriciteit in de lucht.

Sint-Jansbergklooster

Sint-Jansbergklooster

Schrijf review Halen (12.5 km)

Het Sint-Jansbergklooster biedt een tot de verbeelding sprekend kader voor allerlei evenementen, bedrijfs-en privéfeesten, seminaries en workshops.

Radisson Blu Hotel Hasselt

Radisson Blu Hotel Hasselt

Schrijf review Hasselt (15.6 km)

Het Radisson Blu Hotel, Hasselt is het hoogste hotel van de stad. Dankzij onze Sky Lounge kan u genieten van een geweldig uitzicht over de stad. Naast de uitstekende locatie zijn onze 126 kamers en suites verfijnd ingericht in de geest van de Belgische sc

Domein De Vesten

Domein De Vesten

Schrijf review Laakdal (15.6 km)

De Vesten is een monument in Laakdal. Ontdek ons domein waar we de meest memorabele feesten en bedrijfsevents organiseren.

No Photo Available

Grenslandhallen vzw

Schrijf review Hasselt (16 km)

Grenslandhallen van Hasselt: een uniek multifunctioneel evenementencomplex. Haast elk evenement kan op deze locatie plaatsvinden.

Versuz

Versuz

Schrijf review Hasselst (16 km)

Are you looking for a stylish venue for your event, with the right facilities and comfort?

Ethias Arena Hasselt

Ethias Arena Hasselt

Schrijf review Hasselt (16 km)

De Ethias Arena is de grootste evenementenhal van de Grenslandhallen en dus ideaal voor het organiseren van massa-evenementen.

Ethias Theater Hasselt

Ethias Theater Hasselt

Schrijf review Hasselt (16 km)

Het Congrestheater, de vroegere Hal 4 van de Grenslandhallen, werd in de zomer van 2013 grondig verbouwd tot een state-of-the-art muziektheater dat bij de start van het nieuwe seizoen tot Ethias Theater werd omgedoopt.

Paardenstallen

Paardenstallen

Schrijf review Genk (19.8 km)

Deze unieke locatie deed ooit dienst als paardenstallen voor de koolmijn van Winterslag. De restauratie werd gedaan met oog voor het behoud van het historische karakter in combinatie met een prachtig staaltje moderne architectuur.

Top evenementenlocaties in Beringen

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Beringen? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Beringen dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Beringen

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Beringen. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Beringen was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Evenementenlocatiesin de provincieLimburg, Congreslocatie in Beringen, Feestzalen in Beringen, Trouwlocaties in Beringen, Vergaderzalen in Beringen

Jouw evenementenlocatie in Beringen toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Beringen. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie:

Filters

    Beringen

Aantal personen

Bereikbaarheid

Catering locatie

Faciliteiten

Omgeving

Wifi

Categorieën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties