header

Vergaderzalen in Beringen

De mooiste vergaderzalen in Beringen vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Beringen!

Vergaderzalen in Beringen

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.57/10. Gebaseerd op 96 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Beringen'.
 • Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Het was echt heel leuk!

  Luc & Marina zijn warme mensen die hun eigen team zo kunnen sturen dat de teambuilding naar een hoger level gebracht wordt. TOPSERVICE voor een TOPervaring. Wij hebben echt genoten.

  Charlotte Fleerackers - Stabco Foundations - 13/11/2019

 • Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Superdag!

  Super leuke dag, voor herhaling vatbaar! Beste vrijgezellen ooit. Bedankt hiervoor.

  Julie Van der Schoot - Vrijgezellen Steffi - 13/11/2019

 • Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Super

  Het was een super belevenis, iedereen kon meedoen.

  Roma Nys-Vanhoof - Vlofin - 08/11/2019

 • Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Fantastisch

  Teambuilding op de Sint-Jozefhoeve betekent een heel tof en gevarieerd programma waarbij teamspirit centraal staat. Een ervaring die zeker de moeite waard is. Alle deelnemers konden nog lang nagenieten van het plezier dat we die dag gehad hebben!

  Stefaan Heirman - Vrienden Stefaan en Christel - 08/11/2019

Vergaderzalen in Beringen

Ben je op zoek naar een vergaderzaal in Beringen? eventplanner.be heeft de oplossing. Op deze pagina vind je direct alle vergaderzalen in Beringen (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Beringen

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een vergaderzaal in Beringen. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Beringen. Voor 'vergaderzaal Beringen' hebben we momenteel 23 alternatieven.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de spotlight.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Limburg, Congreslocatie in Beringen, Evenementenlocaties in Beringen, Feestzalen in Beringen, Trouwlocaties in Beringen

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!