header

Evenementenlocaties in Lanaken

De origineelste evenementenlocaties in Lanaken vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete evenementenlocatie in Lanaken!

Evenementenlocaties in Lanaken

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Landal Mooi Zutendaal

Landal Mooi Zutendaal

Schrijf review 3.6 km

Landal Mooi Zutendaal is 1 van de locaties van Landal Business Line. Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. U kunt bij ons terecht voor een vergadering, kick-off, jubileum of bedrijfsuitje gecombineerd met teambuilding, cater

Kasteel Pietersheim

Kasteel Pietersheim

Schrijf review 4.1 km
Onder de brug

Onder de brug

Schrijf review 6.4 km
Rebelle Maastricht

Rebelle Maastricht

Schrijf review 7.1 km

Gevestigd in de Augustijnenkerk, een Rijksmonument uit de 17de eeuw met een bijzondere uitstraling door haar hoge plafond, fantastische raampartij en meer dan indrukwekkende interieur.

Martin's Rentmeesterij

Martin's Rentmeesterij

Schrijf review 7.6 km

No Photo Available

Amrâth Grand Hotel de l'Empereur

Schrijf review 7.8 km
MECC Maastricht bv

MECC Maastricht bv

Schrijf review 9.1 km

MECC Maastricht is een multifunctioneel evenementen locatie in het Bourgondische Maastricht. Wij bieden 30.000m2 vol mogelijkheden. Of het nu gaat om een vakbeurs, een conferentie, een productpresentatie of een bedrijfsfeest gaat.

Thor Central

Thor Central

Schrijf review 13.3 km
Paardenstallen

Paardenstallen

Schrijf review 13.9 km
Terhills Hotel

Terhills Hotel

Schrijf review 14.8 km

Boetiekhotel Terhills in Maasmechelen, Belgisch Limburg: 60 stijlvolle luxe kamers, een cosy bar-lounge, een brasseriestijl restaurant en een nieuw Meeting & Events Centre voor ruim 120 personen.

No Photo Available

Grenslandhallen vzw

Schrijf review 18 km

Grenslandhallen van Hasselt: een uniek multifunctioneel evenementencomplex. Haast elk evenement kan op deze locatie plaatsvinden.

Versuz

Versuz

Schrijf review 18 km
Ethias Arena Hasselt

Ethias Arena Hasselt

Schrijf review 18 km

De Ethias Arena is de grootste evenementenhal van de Grenslandhallen en dus ideaal voor het organiseren van massa-evenementen.

Ethias Theater Hasselt

Ethias Theater Hasselt

Schrijf review 18 km

Het Congrestheater, de vroegere Hal 4 van de Grenslandhallen, werd in de zomer van 2013 grondig verbouwd tot een state-of-the-art muziektheater dat bij de start van het nieuwe seizoen tot Ethias Theater werd omgedoopt.

No Photo Available

Sentower Park

Schrijf review 19.2 km
Radisson Blu Hotel Hasselt

Radisson Blu Hotel Hasselt

Schrijf review 19.3 km

Het Radisson Blu Hotel, Hasselt is het hoogste hotel van de stad. Dankzij onze Sky Lounge kan u genieten van een geweldig uitzicht over de stad. Naast de uitstekende locatie zijn onze 126 kamers en suites verfijnd ingericht in de geest van de Belgische sc

Evenementenlocaties in Lanaken

Op zoek naar een evenementenlocatie in Lanaken? eventplanner.be is de place to be. Hier vind je meteen alle evenementenlocaties in Lanaken (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie!

Huur een evenementenlocatie in Lanaken

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een evenementenlocatie in Lanaken. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle evenementenlocaties in de buurt van Lanaken. Voor 'evenementenlocatie Lanaken' hebben we momenteel 16 mogelijkheden.

Jouw evenementenlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw evenementenlocatie in de spotlight.

Relevante links: Evenementenlocaties in de provincie Limburg, Congreslocatie in Lanaken, Feestzalen in Lanaken, Trouwlocaties in Lanaken, Vergaderzalen in Lanaken

Filters

Sorteer op afstand

Rond Lanaken

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties