header

Evenementenlocaties in Vliermaal

De origineelste evenementenlocaties in Vliermaal vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete evenementenlocatie in Vliermaal!

Evenementenlocaties in Vliermaal

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Martin's Rentmeesterij

Martin's Rentmeesterij

Schrijf review 7 km

No Photo Available

Grenslandhallen vzw

Schrijf review 12.4 km

Grenslandhallen van Hasselt: een uniek multifunctioneel evenementencomplex. Haast elk evenement kan op deze locatie plaatsvinden.

Versuz

Versuz

Schrijf review 12.4 km
Ethias Arena Hasselt

Ethias Arena Hasselt

Schrijf review 12.4 km

De Ethias Arena is de grootste evenementenhal van de Grenslandhallen en dus ideaal voor het organiseren van massa-evenementen.

Ethias Theater Hasselt

Ethias Theater Hasselt

Schrijf review 12.4 km

Het Congrestheater, de vroegere Hal 4 van de Grenslandhallen, werd in de zomer van 2013 grondig verbouwd tot een state-of-the-art muziektheater dat bij de start van het nieuwe seizoen tot Ethias Theater werd omgedoopt.

Radisson Blu Hotel Hasselt

Radisson Blu Hotel Hasselt

Schrijf review 12.5 km

Het Radisson Blu Hotel, Hasselt is het hoogste hotel van de stad. Dankzij onze Sky Lounge kan u genieten van een geweldig uitzicht over de stad. Naast de uitstekende locatie zijn onze 126 kamers en suites verfijnd ingericht in de geest van de Belgische sc

Onder de brug

Onder de brug

Schrijf review 15.4 km
Landal Mooi Zutendaal

Landal Mooi Zutendaal

Schrijf review 15.7 km

Landal Mooi Zutendaal is 1 van de locaties van Landal Business Line. Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. U kunt bij ons terecht voor een vergadering, kick-off, jubileum of bedrijfsuitje gecombineerd met teambuilding, cater

't Speelhof

't Speelhof

Schrijf review 16.2 km
Paardenstallen

Paardenstallen

Schrijf review 17.7 km
Stayen nv

Stayen nv

Schrijf review 18.1 km

Stayen is het multifunctionele stadion van voetbalclub Sint-Truiden. Met meer dan 4000m² aan polyvalente zalen, 77 hotelkamers en 1000 parkeerplaatsen is het dé locatie voor kleine of grote bedrijfsevents.

Kasteel Pietersheim

Kasteel Pietersheim

Schrijf review 18.3 km
Rebelle Maastricht

Rebelle Maastricht

Schrijf review 19.2 km

Gevestigd in de Augustijnenkerk, een Rijksmonument uit de 17de eeuw met een bijzondere uitstraling door haar hoge plafond, fantastische raampartij en meer dan indrukwekkende interieur.

No Photo Available

Amrâth Grand Hotel de l'Empereur

Schrijf review 19.9 km

Evenementenlocaties in Vliermaal

Op zoek naar een evenementenlocatie in Vliermaal? eventplanner.be helpt je verder. In onderstaande overzicht vind je meteen alle evenementenlocaties in Vliermaal (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie!

Huur een evenementenlocatie in Vliermaal

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een evenementenlocatie in Vliermaal. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle evenementenlocaties in de buurt van Vliermaal. Voor 'evenementenlocatie Vliermaal' hebben we momenteel 14 opties.

Jouw evenementenlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw evenementenlocatie in de spotlight.

Relevante links: Evenementenlocaties in de provincie Limburg, Congreslocatie in Vliermaal, Feestzalen in Vliermaal, Trouwlocaties in Vliermaal, Vergaderzalen in Vliermaal

Filters

Sorteer op afstand

Rond Vliermaal

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties