header

Evenementenlocaties in Boorsem

De origineelste evenementenlocaties in Boorsem vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete evenementenlocatie in Boorsem!

Evenementenlocaties in Boorsem

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Kasteel Pietersheim

Kasteel Pietersheim

Schrijf review 6.4 km
Terhills Hotel

Terhills Hotel

Schrijf review 6.7 km

Boetiekhotel Terhills in Maasmechelen, Belgisch Limburg: 60 stijlvolle luxe kamers, een cosy bar-lounge, een brasseriestijl restaurant en een nieuw Meeting & Events Centre voor ruim 120 personen.

Landal Mooi Zutendaal

Landal Mooi Zutendaal

Schrijf review 8.9 km

Landal Mooi Zutendaal is 1 van de locaties van Landal Business Line. Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. U kunt bij ons terecht voor een vergadering, kick-off, jubileum of bedrijfsuitje gecombineerd met teambuilding, cater

No Photo Available

Amrâth Grand Hotel de l'Empereur

Schrijf review 10.2 km
Rebelle Maastricht

Rebelle Maastricht

Schrijf review 10.2 km

Gevestigd in de Augustijnenkerk, een Rijksmonument uit de 17de eeuw met een bijzondere uitstraling door haar hoge plafond, fantastische raampartij en meer dan indrukwekkende interieur.

MECC Maastricht bv

MECC Maastricht bv

Schrijf review 11.5 km

MECC Maastricht is een multifunctioneel evenementen locatie in het Bourgondische Maastricht. Wij bieden 30.000m2 vol mogelijkheden. Of het nu gaat om een vakbeurs, een conferentie, een productpresentatie of een bedrijfsfeest gaat.

Onder de brug

Onder de brug

Schrijf review 13.4 km
Thor Central

Thor Central

Schrijf review 14.2 km

No Photo Available

Sentower Park

Schrijf review 15.9 km
Paardenstallen

Paardenstallen

Schrijf review 17 km
Martin's Rentmeesterij

Martin's Rentmeesterij

Schrijf review 17.8 km
De Schinvelder Hoeve

De Schinvelder Hoeve

Schrijf review 18 km

Evenementenlocaties in Boorsem

Ben je op zoek naar een evenementenlocatie in Boorsem? eventplanner.be heeft de oplossing. Hier vind je razendsnel alle evenementenlocaties in Boorsem (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie!

Huur een evenementenlocatie in Boorsem

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een evenementenlocatie in Boorsem. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle evenementenlocaties in de buurt van Boorsem. Voor 'evenementenlocatie Boorsem' hebben we momenteel 12 alternatieven.

Jouw evenementenlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw evenementenlocatie in de kijker.

Relevante links: Evenementenlocaties in de provincie Limburg, Congreslocatie in Boorsem, Feestzalen in Boorsem, Trouwlocaties in Boorsem, Vergaderzalen in Boorsem

Filters

Sorteer op afstand

Rond Boorsem

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties