header

Evenementenlocaties in Halen

De beste evenementenlocaties in Halen vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete evenementenlocatie in Halen!

Evenementenlocaties in Halen

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Sint-Jansbergklooster

Sint-Jansbergklooster

Schrijf review 0.7 km
GT Lounge

GT Lounge

Schrijf review 10.9 km
Watt17 part of Witti Group

Watt17 part of Witti Group

Schrijf review 17.5 km

De mijn van Heusden-Zolder. In de schaduw van de statige schachtbok ligt een geklasseerd industrieel gebouw: de voormalige elektriciteitscentrale die ooit de hele mijnsite in beweging zette. Vandaag hangt er nog altijd elektriciteit in de lucht.

Radisson Blu Hotel Hasselt

Radisson Blu Hotel Hasselt

Schrijf review 17.6 km

Het Radisson Blu Hotel, Hasselt is het hoogste hotel van de stad. Dankzij onze Sky Lounge kan u genieten van een geweldig uitzicht over de stad. Naast de uitstekende locatie zijn onze 126 kamers en suites verfijnd ingericht in de geest van de Belgische sc

't Speelhof

't Speelhof

Schrijf review 18 km
Stayen nv

Stayen nv

Schrijf review 18.4 km

Stayen is het multifunctionele stadion van voetbalclub Sint-Truiden. Met meer dan 4000m² aan polyvalente zalen, 77 hotelkamers en 1000 parkeerplaatsen is het dé locatie voor kleine of grote bedrijfsevents.

No Photo Available

Grenslandhallen vzw

Schrijf review 18.9 km

Grenslandhallen van Hasselt: een uniek multifunctioneel evenementencomplex. Haast elk evenement kan op deze locatie plaatsvinden.

Versuz

Versuz

Schrijf review 18.9 km
Ethias Arena Hasselt

Ethias Arena Hasselt

Schrijf review 18.9 km

De Ethias Arena is de grootste evenementenhal van de Grenslandhallen en dus ideaal voor het organiseren van massa-evenementen.

Ethias Theater Hasselt

Ethias Theater Hasselt

Schrijf review 18.9 km

Het Congrestheater, de vroegere Hal 4 van de Grenslandhallen, werd in de zomer van 2013 grondig verbouwd tot een state-of-the-art muziektheater dat bij de start van het nieuwe seizoen tot Ethias Theater werd omgedoopt.

Evenementenlocaties in Halen

Op zoek naar een evenementenlocatie in Halen? eventplanner.be is de place to be. Op deze pagina vind je direct alle evenementenlocaties in Halen (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie!

Huur een evenementenlocatie in Halen

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een evenementenlocatie in Halen. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet meteen een overzicht van alle evenementenlocaties in de buurt van Halen. Voor 'evenementenlocatie Halen' hebben we momenteel 10 alternatieven.

Jouw evenementenlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw evenementenlocatie in de kijker.

Relevante links: Evenementenlocaties in de provincie Limburg, Congreslocatie in Halen, Feestzalen in Halen, Trouwlocaties in Halen, Vergaderzalen in Halen

Filters

Sorteer op afstand

Rond Halen

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties