header

Evenementenlocaties in Kuringen

De origineelste evenementenlocaties in Kuringen vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete evenementenlocatie in Kuringen!

Evenementenlocaties in Kuringen

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Radisson Blu Hotel Hasselt

Radisson Blu Hotel Hasselt

Schrijf review 3 km

Het Radisson Blu Hotel, Hasselt is het hoogste hotel van de stad. Dankzij onze Sky Lounge kan u genieten van een geweldig uitzicht over de stad. Naast de uitstekende locatie zijn onze 126 kamers en suites verfijnd ingericht in de geest van de Belgische sc

No Photo Available

Grenslandhallen vzw

Schrijf review 4.1 km

Grenslandhallen van Hasselt: een uniek multifunctioneel evenementencomplex. Haast elk evenement kan op deze locatie plaatsvinden.

Versuz

Versuz

Schrijf review 4.1 km
Ethias Arena Hasselt

Ethias Arena Hasselt

Schrijf review 4.1 km

De Ethias Arena is de grootste evenementenhal van de Grenslandhallen en dus ideaal voor het organiseren van massa-evenementen.

Ethias Theater Hasselt

Ethias Theater Hasselt

Schrijf review 4.1 km

Het Congrestheater, de vroegere Hal 4 van de Grenslandhallen, werd in de zomer van 2013 grondig verbouwd tot een state-of-the-art muziektheater dat bij de start van het nieuwe seizoen tot Ethias Theater werd omgedoopt.

GT Lounge

GT Lounge

Schrijf review 6 km
Watt17 part of Witti Group

Watt17 part of Witti Group

Schrijf review 10.6 km

De mijn van Heusden-Zolder. In de schaduw van de statige schachtbok ligt een geklasseerd industrieel gebouw: de voormalige elektriciteitscentrale die ooit de hele mijnsite in beweging zette. Vandaag hangt er nog altijd elektriciteit in de lucht.

Paardenstallen

Paardenstallen

Schrijf review 13.4 km
Sint-Jansbergklooster

Sint-Jansbergklooster

Schrijf review 15.3 km
't Speelhof

't Speelhof

Schrijf review 15.6 km
Thor Central

Thor Central

Schrijf review 17.1 km
Stayen nv

Stayen nv

Schrijf review 17.4 km

Stayen is het multifunctionele stadion van voetbalclub Sint-Truiden. Met meer dan 4000m² aan polyvalente zalen, 77 hotelkamers en 1000 parkeerplaatsen is het dé locatie voor kleine of grote bedrijfsevents.

Martin's Rentmeesterij

Martin's Rentmeesterij

Schrijf review 18.9 km

Evenementenlocaties in Kuringen

Ben je op zoek naar een evenementenlocatie in Kuringen? eventplanner.be is de place to be. Hier vind je direct alle evenementenlocaties in Kuringen (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie!

Huur een evenementenlocatie in Kuringen

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een evenementenlocatie in Kuringen. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle evenementenlocaties in de buurt van Kuringen. Voor 'evenementenlocatie Kuringen' hebben we momenteel 13 mogelijkheden.

Jouw evenementenlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw evenementenlocatie in de kijker.

Relevante links: Evenementenlocaties in de provincie Limburg, Congreslocatie in Kuringen, Feestzalen in Kuringen, Trouwlocaties in Kuringen, Vergaderzalen in Kuringen

Filters

Sorteer op afstand

Rond Kuringen

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties