Alle evenementenlocaties in Overpelt op een rij

De beste evenementenlocaties in Overpelt vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 8+ unieke evenementenlocaties in Overpelt. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Sportpark De Soeverein

Schrijf review Lommel (8.7 km)

Arena de Soeverein, een schitterend zalencomplex met een multifunctioneel karakter en een bijzondere architectuur.

The Red Penguin

The Red Penguin

Schrijf review Mol (11.9 km)

Een romantische outdoor ceremonie. Een hippe receptie in de grote tuin of onder een stretchtent. Foodtrucks in het groen. Een heerlijk diner buiten aan lange tafels of binnen op de oude cinema tribune.

Mobile Grand Café bv - Event en Route

Mobile Grand Café bv - Event en Route

Schrijf review Budel (15.2 km)

De ultieme mobiele oplossing voor uw feest, bedrijfspresentaties , road shows, VIP lounge en evenementen.

MFC De Borgh

MFC De Borgh

Schrijf review Budel (15.7 km)

Welkom bij MFC De Borgh, de culturele en sociale hotspot van Budel. Dé thuisbasis voor talloze verenigingen en organisaties uit de gemeente Cranendonck.

Steenhoven Country Club

Steenhoven Country Club

Schrijf review Mol Postel (16.3 km)

Onze vergaderzalen bevinden zich in de uitzonderlijke en prestigieuze omgeving van de golfbaan Steenhoven en bieden in totaal plaats aan maximaal 80 personen.

Brouwerij & Grand Café "Remise 56"

Brouwerij & Grand Café "Remise 56"

Schrijf review Koersel (17.6 km)

Brouwerij & Grand Café Remise 56 is gevestigd in een voormalige remise van de stoomtram uit 1907. Prachtig gerenoveerd, met de ruimtelijke en ruige uitstraling van een industrieel gebouw, maar toch met een warme sfeer.

The Max Venues

The Max Venues

Schrijf review Heusden-Zolder (17.6 km)

'The Max' is wel dé nieuwe hotspot van Limburg, zeg gerust België en bevindt zich op de voormalige mijnsite van Heusden-Zolder.

Watt17

Watt17

Schrijf review Heusden-Zolder (17.6 km)

De mijn van Heusden-Zolder. In de schaduw van de statige schachtbok ligt een geklasseerd industrieel gebouw: de voormalige elektriciteitscentrale die ooit de hele mijnsite in beweging zette. Vandaag hangt er nog altijd elektriciteit in de lucht.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top evenementenlocaties in Overpelt

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Overpelt? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Overpelt dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Overpelt

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Overpelt. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Overpelt was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Overpelt, Feestzalen in Overpelt, Trouwlocaties in Overpelt, Vergaderzalen in Overpelt

Jouw evenementenlocatie in Overpelt toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Overpelt. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: