header

Evenementenlocaties in As

De origineelste evenementenlocaties in As vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete evenementenlocatie in As!

Evenementenlocaties in As

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Thor Central

Thor Central

Schrijf review 2.5 km
Paardenstallen

Paardenstallen

Schrijf review 6.2 km

No Photo Available

Sentower Park

Schrijf review 6.3 km
Terhills Hotel

Terhills Hotel

Schrijf review 9.4 km

Boetiekhotel Terhills in Maasmechelen, Belgisch Limburg: 60 stijlvolle luxe kamers, een cosy bar-lounge, een brasseriestijl restaurant en een nieuw Meeting & Events Centre voor ruim 120 personen.

Landal Mooi Zutendaal

Landal Mooi Zutendaal

Schrijf review 9.6 km

Landal Mooi Zutendaal is 1 van de locaties van Landal Business Line. Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. U kunt bij ons terecht voor een vergadering, kick-off, jubileum of bedrijfsuitje gecombineerd met teambuilding, cater

Kasteel Pietersheim

Kasteel Pietersheim

Schrijf review 13.1 km

No Photo Available

Grenslandhallen vzw

Schrijf review 16.4 km

Grenslandhallen van Hasselt: een uniek multifunctioneel evenementencomplex. Haast elk evenement kan op deze locatie plaatsvinden.

Versuz

Versuz

Schrijf review 16.4 km
Ethias Arena Hasselt

Ethias Arena Hasselt

Schrijf review 16.4 km

De Ethias Arena is de grootste evenementenhal van de Grenslandhallen en dus ideaal voor het organiseren van massa-evenementen.

Ethias Theater Hasselt

Ethias Theater Hasselt

Schrijf review 16.4 km

Het Congrestheater, de vroegere Hal 4 van de Grenslandhallen, werd in de zomer van 2013 grondig verbouwd tot een state-of-the-art muziektheater dat bij de start van het nieuwe seizoen tot Ethias Theater werd omgedoopt.

Watt17 part of Witti Group

Watt17 part of Witti Group

Schrijf review 17.6 km

De mijn van Heusden-Zolder. In de schaduw van de statige schachtbok ligt een geklasseerd industrieel gebouw: de voormalige elektriciteitscentrale die ooit de hele mijnsite in beweging zette. Vandaag hangt er nog altijd elektriciteit in de lucht.

Martin's Rentmeesterij

Martin's Rentmeesterij

Schrijf review 17.9 km
Radisson Blu Hotel Hasselt

Radisson Blu Hotel Hasselt

Schrijf review 18.1 km

Het Radisson Blu Hotel, Hasselt is het hoogste hotel van de stad. Dankzij onze Sky Lounge kan u genieten van een geweldig uitzicht over de stad. Naast de uitstekende locatie zijn onze 126 kamers en suites verfijnd ingericht in de geest van de Belgische sc

Rebelle Maastricht

Rebelle Maastricht

Schrijf review 18.6 km

Gevestigd in de Augustijnenkerk, een Rijksmonument uit de 17de eeuw met een bijzondere uitstraling door haar hoge plafond, fantastische raampartij en meer dan indrukwekkende interieur.

No Photo Available

Amrâth Grand Hotel de l'Empereur

Schrijf review 19.1 km
Onder de brug

Onder de brug

Schrijf review 19.5 km

Evenementenlocaties in As

Ben je op zoek naar een evenementenlocatie in As? eventplanner.be heeft de oplossing. In onderstaande overzicht vind je onmiddellijk alle evenementenlocaties in As (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie!

Huur een evenementenlocatie in As

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een evenementenlocatie in As. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een lijst van alle evenementenlocaties in de buurt van As. Voor 'evenementenlocatie As' hebben we momenteel 16 mogelijkheden.

Jouw evenementenlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw evenementenlocatie in de kijker.

Relevante links: Evenementenlocaties in de provincie Limburg, Congreslocatie in As, Feestzalen in As, Trouwlocaties in As, Vergaderzalen in As

Filters

Sorteer op afstand

Rond As

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties