Alle Evenementenlocaties in regio Noord-Brabant op een rij

De beste Evenementenlocaties in regio Noord-Brabant vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 43+ unieke evenementenlocaties in Noord-Brabant. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

OCEANDIVA

OCEANDIVA

4 reviews Amsterdam

De twee bijzondere varende evenementenlocaties van OCEANDIVA vragen om de meest creatieve ideeën, die het varen met 75 tot 1.500 gasten niet alleen spectaculair, maar ook onvergetelijk maken.

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord

Schrijf review Oisterwijk

De natuurrijke omgeving verzorgt een ontspannen en inspirerende bijeenkomst. Van meetings en trainingen tot bedrijfsborrels en presentaties. Hier voelt uw zakelijke bijeenkomst aan als een dagje weg!

STRND

STRND

4 reviews Breda

Middels een unieke herbestemming werd de voormalige Renaultgarage in 2013 omgetoverd tot de veelzijdige evenementenlocatie STRND. Inmiddels is het indoor strand uitgegroeid tot dé evenementenlocatie van Brabant.

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events

Schrijf review St. Michielsgestel

Het kasteel 'De Ruwenberg' dateert uit de 14e eeuw en is gelegen in een bosrijke, inspirerende en rustgevende omgeving.

LAB-1

LAB-1

Schrijf review Eindhoven

LAB-1 is de eerste bioscoop in Europa die naast officieel geaccrediteerde bioscoopzalen en programmering van bioscoopfilms, ook twee professionele evenementenruimtes, een club/danceclub en bar huisvest.

Autotron

Autotron

Schrijf review Rosmalen

Autotron Rosmalen is een geliefde evenementenlocatie in een natuurlijke omgeving met een grote keuze aan mogelijkheden voor binnen- én buitenevenementen.

Event Center Beekse Bergen

Event Center Beekse Bergen

Schrijf review Hilvarenbeek

Van teambuilding tot een outdoor festival: Event Center Beekse Bergen is een evenementenlocatie met ongekende mogelijkheden die perfect te combineren zijn met avontuur en het buitengevoel.

1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Schrijf review 's-Hertogenbosch

Elke steen van 1931 Congrescentrum Brabanthallen ademt historie. Anno nu is 1931 een markant, sfeervol en modern congrescentrum in 's-Hertogenbosch.

Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Schrijf review 's-Hertogenbosch

Al jaren bewijst de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, als één van de grootste evenementenlocatie, dat de grootte van een locatie niet ten koste hoeft te gaan van gastvrijheid en een prettige sfeer.

Mobile Grand Café bv - Event en Route

Mobile Grand Café bv - Event en Route

Schrijf review Budel

De ultieme mobiele oplossing voor uw feest, bedrijfspresentaties , road shows, VIP lounge en evenementen.

Breepark

Breepark

Schrijf review Breda

Ontmoeten in Breepark. Doen wat je leuk vindt. Ontmoeten, vergaderen, presenteren, feesten, actief bezig zijn, elkaar inspireren en samen plezier maken!

Cultureel Centrum De Schakel

Cultureel Centrum De Schakel

Schrijf review Gilze

CC de Schakel is een cultureel centrum en theater in Gilze, gelegen tussen Breda en Tilburg met gratis parkeergelegenheid. We verhuren 16 ruimtes met een maximale capaciteit van 350 zitplaatsen.

Cultureel Centrum De Boodschap

Cultureel Centrum De Boodschap

Schrijf review Rijen

CC de Boodschap is een cultureel centrum en theater in Rijen, gelegen tussen Breda en Tilburg met gratis parkeergelegenheid. We verhuren 23 ruimtes met een maximale capaciteit van 350 zitplaatsen.

Aristo meeting center Eindhoven

Aristo meeting center Eindhoven

Schrijf review Eindhoven

Aristo meeting center Eindhoven is een vergader- en trainingslocatie. Een inspirerende plek om te scrummen of om een congres, heisessie, seminar of event te organiseren.

Golden Tulip Hotel Central

Golden Tulip Hotel Central

Schrijf review 's-Hertogenbosch

Golden Tulip Hotel Central, gelegen in hartje centrum van 's-Hertogenbosch, beschikt over diverse multifunctionele vergaderzalen en feestzalen. De zaalopstelling en inrichting is geheel af te stemmen op uw wensen voor uw bijeenkomst, vergadering, seminar,

Evenementenlocatie Breda Korenmolen Princenhage

Evenementenlocatie Breda Korenmolen Princenhage

Schrijf review Breda

Evenementenlocatie Korenmolen Princenhage Breda is de perfecte feestlocatie voor jullie personeelsfeest, bedrijfsborrel, productpresentatie of jubileum.

Efteling

Efteling

Schrijf review Kaatsheuvel

Efteling Meeting & Events, een blijvende herinnering voor uw gasten.

Evoluon Exploitatie bv

Evoluon Exploitatie bv

Schrijf review Eindhoven

Evoluon Eindhoven is trots icoon van design & technologiestad Eindhoven en dé vergader & congreslocatie van de innovatieve Brainport regio. Deze monumentale en tegelijk hypermoderne locatie is geschikt voor zowel congressen, vergaderingen, professionele b

No Photo Available

Van der Valk Hotel Eindhoven

Schrijf review Eindhoven

040 Congress & Events behoort tot de top van de Nederlandse zalenmarkt. Het congres-en eventcentrum is onderdeel van Van der Valk Hotel Eindhoven.

Doloris

Doloris

Schrijf review Tilburg

Doloris daagt je uit om haar wereld te betreden. In het hart van Tilburg aan de Spoorlaan vind je het nieuwe creatieve complex van Nederland. Hier vind je Doloris’ Meta Maze een walk-through art experience met meer dan 40 kamers vol surrealistische kunst.

Het Ketelhuis, Landgoed de Grote Beek

Het Ketelhuis, Landgoed de Grote Beek

Schrijf review Eindhoven

Het Ketelhuis is een unieke locatie voor al uw feesten en partijen, waarbij de locatie altijd exclusief voor u is gereserveerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een op maat gemaakt personeelsfeest, diner, vergaderingen, herdenkingsdienst, ...

Restaurant Kasteel Henkenshage

Restaurant Kasteel Henkenshage

Schrijf review Best

Uit eten bij Kasteel Henkenshage is net even anders dan normaal! Dit natuurlijk vanwege de unieke locatie en de diverse ruimtes waarin u kunt reserveren, maar ook zeker omdat we het culinair net een tikkeltje anders doen.

Eventcentre Aquabest

Eventcentre Aquabest

Schrijf review Best

Eventcentre Aquabest is een multifunctionele evenementenlocatie gelegen aan de plas van Aquabest.  Met een oppervlakte met ruim 1800m2 en alle nodige faciliteiten is Eventcentre Aquabest de geschikte locatie.

Hotel WICC

Hotel WICC

Schrijf review Wageningen

Gelegen aan de rand van het centrum van Wageningen, midden in Nederland, ligt Wageningen International Congress Centre (WICC).

Onder de brug

Onder de brug

Schrijf review Riemst - Vroenhoven

Wilt u op een unieke plek uw trouwfeest of privéfeest organiseren. Het glas heffen met uw zakenpartners of collega’s? Onder de Brug is uitermate geschikt als exclusieve event locatie in Limburg.

C-Bèta

C-Bèta

Schrijf review Hoofddorp

C-Bèta, onze circulaire evenementenlocatie, is beschikbaar voor jouw evenement, meet-up, workshop etc.

Philips Stadion Eindhoven

Philips Stadion Eindhoven

Schrijf review Eindhoven

Natuurlijk is het Philips Stadion in Eindhoven een voetbalstadion. Zo’n 25 keer per jaar. Op alle andere 340 dagen van het jaar is het stadion echter een uitstekende evenementenlocatie.

Mikrocentrum

Mikrocentrum

Schrijf review Veldhoven

Met 50 jaar ervaring in het organiseren van zakelijke bijeenkomsten en evenementen voor de hightech- en maakindustrie, is Mikrocentrum dé partner en locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten.

De Schinvelder Hoeve

De Schinvelder Hoeve

Schrijf review Schinveld

Deze uit 1385 stammende kasteelboerderij heeft werkelijk alles te bieden wat u als particulier of bedrijf wenst.

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk

Schrijf review Hoeven

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk ligt in een groene omgeving en is dé locatie voor uw zakelijke of particuliere bijeenkomst en biedt daarnaast 52 hotelkamers.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.4/10. Gebaseerd op 8 reviews over bedrijven in de categorie 'Evenementenlocaties in regio Noord-Brabant'.

STRND

STRND

Erg goede en betrouwbare organisatie

|Larissa van Ommen (NFI)|03/10/2019

We hebben ons bedrijfsfeest met 350 mensen gehouden bij STRND en zijn hier erg over te spreken. Zowel het contact vanaf de offerteaanvraag totaan het feest zelf, zijn de contacten heel goed geweest. Ze hebben ons veel werk uit handen genomen, reageerden altijd binnen 1 dag op de mails en dachten vollop met ons mee. Zelfs toen er door onvoorziene omstandigheden een wijziging aangebracht moest worden in het programma vlak voor het feest waren ze heel erg meewerkend. De catering was super geregeld, er stonden nauwelijks rijen, het eten was heel goed en gevarieerd en het liep allemaal op rolletjes. Leuk is het ook dat er verschillende foodtrucks in de hal kunnen staan waardoor de mensen kunnen kiezen waar ze gaan eten. De locatie is goed te bereiken, voldoende parkeergelegenheid en de sfeer binnen is uniek met het strandgevoel. Kortom, we hebben een hele geslaagde en goed georganiseerde dag gehad bij STRND.

STRND

STRND

Multifunctionele Event Locatie

|Leon Hordijk (A Brand New Day)|16/04/2018

Ons bedrijfsevent in Strand Binnen was zeer geslaagd, niet alleen de locatie is mooi en ook flexibel te in te delen, ook het aanwezige personeel is zeer hulpvaardig en enthousiast.
Niets is teveel voor hen en zijn gedurende de dag altijd bereid om even te helpen, ad hoc wijzigingen in tijden programma waren geen probleem.
Mede dankzij hen is dit voor ons een geslaagd event geweest en een locatie waar we zeker nogmaals naar terugkeren.
Een aanrader dus!

STRND

STRND

Strand Binnen: veelzijdige locatie

|Wilma Verhofdstad (ING Nederland)|04/04/2018

Wij hebben bij Strand Binnen een bijeenkomst georganiseerd voor ruim 200 mensen. Het gevarieerde aanbod van ruimtes maakte uiteenlopende programma-onderdelen mogelijk. Van sprekers tot ludieke spelactiviteiten. Tijdens de dag was er een vast aanspreekpunt waarmee snel overlegd kon worden, waardoor de dag heel soepel verlopen is.

OCEANDIVA

OCEANDIVA

Een unieke varende locatie

|Erwin Roosenstein (All Star Entertainment)|26/02/2018

All Star Entertainment werkte al diverse malen met de Ocean Diva. Steeds is er goed overleg samen en zodoende is er een vlekkeloze productie mogelijk. Een genot om zo te mogen samenwerken. Ocean Diva is in het bijzonder geschikt voor unieke productpresentaties, bedrijfsfeesten en private parties.

Top Evenementenlocaties in regio Noord-Brabant

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in regio Noord-Brabant? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Noord-Brabant dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in regio Noord-Brabant

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Noord-Brabant. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in regio Noord-Brabant was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Evenementenlocaties in Aalburg, Evenementenlocaties in Aarle-Rixtel, Evenementenlocaties in Achtmaal, Evenementenlocaties in Almkerk, Evenementenlocaties in Alphen, Evenementenlocaties in Andel, Evenementenlocaties in Asten, Evenementenlocaties in Baarle-Nassau, Evenementenlocaties in Babyloniënbroek, Evenementenlocaties in Bakel, Evenementenlocaties in Bavel, Evenementenlocaties in Beek en Donk, Evenementenlocaties in Beers, Evenementenlocaties in Bergeijk, Evenementenlocaties in Bergen op Zoom, Evenementenlocaties in Berghem, Evenementenlocaties in Berkel-Enschot, Evenementenlocaties in Berlicum, Evenementenlocaties in Best, Evenementenlocaties in Beugen, Evenementenlocaties in Biest-Houtakker, Evenementenlocaties in Biezenmortel, Evenementenlocaties in Bladel, Evenementenlocaties in Boekel, Evenementenlocaties in Bosschenhoofd, Evenementenlocaties in Boxmeer, Evenementenlocaties in Boxtel, Evenementenlocaties in Breda, Evenementenlocaties in Breugel, Evenementenlocaties in Budel, Evenementenlocaties in Budel-Dorplein, Evenementenlocaties in Budel-Schoot, Evenementenlocaties in Castelré, Evenementenlocaties in Casteren, Evenementenlocaties in Chaam, Evenementenlocaties in Cromvoirt, Evenementenlocaties in Cuijk, Evenementenlocaties in De Heen, Evenementenlocaties in De Moer, Evenementenlocaties in De Rips, Evenementenlocaties in Den Dungen, Evenementenlocaties in Den Hout, Evenementenlocaties in Deurne, Evenementenlocaties in Diessen, Evenementenlocaties in Dinteloord, Evenementenlocaties in Dongen, Evenementenlocaties in Dorst, Evenementenlocaties in Drimmelen, Evenementenlocaties in Drongelen, Evenementenlocaties in Drunen, Evenementenlocaties in Duizel, Evenementenlocaties in Dussen, Evenementenlocaties in Eersel, Evenementenlocaties in Eethen, Evenementenlocaties in Eindhoven, Evenementenlocaties in Elsendorp, Evenementenlocaties in Elshout, Evenementenlocaties in Erp, Evenementenlocaties in Esbeek, Evenementenlocaties in Esch, Evenementenlocaties in Escharen, Evenementenlocaties in Etten-Leur, Evenementenlocaties in Fijnaart, Evenementenlocaties in Galder, Evenementenlocaties in Gassel, Evenementenlocaties in Gastel, Evenementenlocaties in Geertruidenberg, Evenementenlocaties in Geffen, Evenementenlocaties in Geldrop, Evenementenlocaties in Gemert, Evenementenlocaties in Gemonde, Evenementenlocaties in Genderen, Evenementenlocaties in Giessen, Evenementenlocaties in Gilze, Evenementenlocaties in Goirle, Evenementenlocaties in Grave, Evenementenlocaties in Groeningen, Evenementenlocaties in Haaren, Evenementenlocaties in Haarsteeg, Evenementenlocaties in Haghorst, Evenementenlocaties in Halsteren, Evenementenlocaties in Handel, Evenementenlocaties in Hank, Evenementenlocaties in Hapert, Evenementenlocaties in Haps, Evenementenlocaties in Haren, Evenementenlocaties in Heerle, Evenementenlocaties in Heesch, Evenementenlocaties in Heeswijk-Dinther, Evenementenlocaties in Heeze, Evenementenlocaties in Heijningen, Evenementenlocaties in Helenaveen, Evenementenlocaties in Helmond, Evenementenlocaties in Helvoirt, Evenementenlocaties in Herpen, Evenementenlocaties in Heukelom, Evenementenlocaties in Heusden, Evenementenlocaties in Hilvarenbeek, Evenementenlocaties in Hoeven, Evenementenlocaties in Holthees, Evenementenlocaties in Hooge Mierde, Evenementenlocaties in Hooge Zwaluwe, Evenementenlocaties in Hoogeloon, Evenementenlocaties in Hoogerheide, Evenementenlocaties in Huijbergen, Evenementenlocaties in Hulsel, Evenementenlocaties in Hulten, Evenementenlocaties in Kaatsheuvel, Evenementenlocaties in Klundert, Evenementenlocaties in Knegsel, Evenementenlocaties in Kruisland, Evenementenlocaties in Lage Mierde, Evenementenlocaties in Lage Zwaluwe, Evenementenlocaties in Landhorst, Evenementenlocaties in Langenboom, Evenementenlocaties in Langeweg, Evenementenlocaties in Ledeacker, Evenementenlocaties in Leende, Evenementenlocaties in Lepelstraat, Evenementenlocaties in Liempde, Evenementenlocaties in Lierop, Evenementenlocaties in Lieshout, Evenementenlocaties in Liessel, Evenementenlocaties in Linden, Evenementenlocaties in Lith, Evenementenlocaties in Lithoijen, Evenementenlocaties in Loon op Zand, Evenementenlocaties in Loosbroek, Evenementenlocaties in Luyksgestel, Evenementenlocaties in Maarheeze, Evenementenlocaties in Maashees, Evenementenlocaties in Macharen, Evenementenlocaties in Made, Evenementenlocaties in Maren-Kessel, Evenementenlocaties in Mariahout, Evenementenlocaties in Meeuwen, Evenementenlocaties in Megen, Evenementenlocaties in Mierlo, Evenementenlocaties in Milheeze, Evenementenlocaties in Mill, Evenementenlocaties in Moerdijk, Evenementenlocaties in Moergestel, Evenementenlocaties in Moerstraten, Evenementenlocaties in Molenschot, Evenementenlocaties in Mortel, Evenementenlocaties in Neerkant, Evenementenlocaties in Netersel, Evenementenlocaties in Nieuw-Vossemeer, Evenementenlocaties in Nieuwendijk, Evenementenlocaties in Nieuwkuijk, Evenementenlocaties in Nispen, Evenementenlocaties in Nistelrode, Evenementenlocaties in Noordhoek, Evenementenlocaties in Nuenen, Evenementenlocaties in Nuland, Evenementenlocaties in Odiliapeel, Evenementenlocaties in Oeffelt, Evenementenlocaties in Oijen, Evenementenlocaties in Oirschot, Evenementenlocaties in Oisterwijk, Evenementenlocaties in Ommel, Evenementenlocaties in Oost- West- en Middelbeers, Evenementenlocaties in Oosteind, Evenementenlocaties in Oosterhout, Evenementenlocaties in Oploo, Evenementenlocaties in Oss, Evenementenlocaties in Ossendrecht, Evenementenlocaties in Oud Gastel, Evenementenlocaties in Oudemolen, Evenementenlocaties in Oudenbosch, Evenementenlocaties in Overloon, Evenementenlocaties in Prinsenbeek, Evenementenlocaties in Putte, Evenementenlocaties in Raamsdonk, Evenementenlocaties in Raamsdonksveer, Evenementenlocaties in Ravenstein, Evenementenlocaties in Reek, Evenementenlocaties in Reusel, Evenementenlocaties in Riel, Evenementenlocaties in Riethoven, Evenementenlocaties in Rijen, Evenementenlocaties in Rijkevoort, Evenementenlocaties in Rijkevoort-De Walsert, Evenementenlocaties in Rijsbergen, Evenementenlocaties in Roosendaal, Evenementenlocaties in Rosmalen, Evenementenlocaties in Rucphen, Evenementenlocaties in s-Gravenmoer, Evenementenlocaties in s-Hertogenbosch, Evenementenlocaties in Sambeek, Evenementenlocaties in Schaijk, Evenementenlocaties in Schijf, Evenementenlocaties in Schijndel, Evenementenlocaties in Sint Agatha, Evenementenlocaties in Sint Anthonis, Evenementenlocaties in Sint Hubert, Evenementenlocaties in Sint Willebrord, Evenementenlocaties in Sint-Michielsgestel, Evenementenlocaties in Sint-Oedenrode, Evenementenlocaties in Sleeuwijk, Evenementenlocaties in Soerendonk, Evenementenlocaties in Someren, Evenementenlocaties in Son, Evenementenlocaties in Sprang-Capelle, Evenementenlocaties in Sprundel, Evenementenlocaties in Stampersgat, Evenementenlocaties in Standdaarbuiten, Evenementenlocaties in Steenbergen, Evenementenlocaties in Steensel, Evenementenlocaties in Sterksel, Evenementenlocaties in Stevensbeek, Evenementenlocaties in Strijbeek, Evenementenlocaties in Teeffelen, Evenementenlocaties in Terheijden, Evenementenlocaties in Teteringen, Evenementenlocaties in Tilburg, Evenementenlocaties in Uden, Evenementenlocaties in Udenhout, Evenementenlocaties in Uitwijk, Evenementenlocaties in Ulicoten, Evenementenlocaties in Ulvenhout, Evenementenlocaties in Valkenswaard, Evenementenlocaties in Veen, Evenementenlocaties in Veghel, Evenementenlocaties in Veldhoven, Evenementenlocaties in Velp, Evenementenlocaties in Venhorst, Evenementenlocaties in Vessem, Evenementenlocaties in Vierlingsbeek, Evenementenlocaties in Vinkel, Evenementenlocaties in Vlierden, Evenementenlocaties in Vlijmen, Evenementenlocaties in Volkel, Evenementenlocaties in Vorstenbosch, Evenementenlocaties in Vortum-Mullem, Evenementenlocaties in Vught, Evenementenlocaties in Waalre, Evenementenlocaties in Waalwijk, Evenementenlocaties in Waardhuizen, Evenementenlocaties in Wagenberg, Evenementenlocaties in Wanroij, Evenementenlocaties in Waspik, Evenementenlocaties in Werkendam, Evenementenlocaties in Wernhout, Evenementenlocaties in Westerbeek, Evenementenlocaties in Westerhoven, Evenementenlocaties in Wilbertoord, Evenementenlocaties in Willemstad, Evenementenlocaties in Wintelre, Evenementenlocaties in Woensdrecht, Evenementenlocaties in Woudrichem, Evenementenlocaties in Wouw, Evenementenlocaties in Wouwse Plantage, Evenementenlocaties in Zeeland, Evenementenlocaties in Zegge, Evenementenlocaties in Zevenbergen, Evenementenlocaties in Zevenbergschen Hoek, Evenementenlocaties in Zundert, Congreslocatie in Noord-Brabant, Feestzalen in Noord-Brabant, Trouwlocaties in Noord-Brabant, Vergaderzalen in Noord-Brabant

Jouw evenementenlocatie in Noord-Brabant toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Noord-Brabant. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: