Doloris

Doloris

  • Spoorlaan 21c, 5038 CB Tilburg, Nederland

Do you dare to discover the unknown? 

Doloris daagt je uit om haar wereld te betreden. In het hart van Tilburg aan de Spoorlaan vind je het nieuwe creatieve complex van Nederland. Hier vind je een kunstdoolhof, een gigantische rooftopbar en een evenementenruimte.


Doloris’ Meta Maze is een walk-through art experience met meer dan 40 kamers vol surrealistische kunst. Ruim 70 kunstenaars uit verschillende disciplines hebben 10 maanden lang gebouwd aan deze ervaring. Stap uit het bekende en ontdek mysterieuze objecten, verstopte doorgangen en zet al je zintuigen op scherp.


Alle kamers zijn anders en elke ruimte heeft een eigen stijl. Andere kleuren, andere technieken en andere muziek. Je bepaalt je eigen route. Kies je de moeilijke of de makkelijke weg? Deze keuze heeft invloed op wat je binnen gaat zien en tegenkomen. De muzikale composities passen bij het gevoel van de kamers. De muziek benadrukt de sfeer; de ene keer drukkend, de andere keer euforisch. 


Bovenop het doolhof vind je Doloris’ Rooftop. Hier kan je na je reis bijkomen met een hapje en een drankje. Geniet van signature cocktails, streetfood van over de hele wereld en een uniek uitzicht over Tilburg. De Meta Maze en de Rooftop kunnen ook apart van elkaar bezocht worden. 


Doloris is de locatie voor een prikkelend uitje, meeting of event. Aansluitend beschikt Doloris over een evenementenruimte die plek bied tot 200 personen.

Reviews over Doloris

Er zijn (nog) geen reviews over Doloris. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Doloris

Wifi

gratis 

Aantal personen

1 - 300 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - betalend 

Omgeving

stad (centrum) 

Catering locatie

eigen catering locatie 

Faciliteiten

blackbox 

geluidsinstallatie 

projectie