Cultureel Centrum De Schakel

Cultureel Centrum De Schakel

  • Kerkstraat 104, 5126 GD Gilze, Nederland

In het in 2008 onder architectuur verbouwde pand van De Schakel, vinden bezoekers van diverse doelgroepen dagelijks hun weg naar verschillende cursussen en activiteiten, het filmhuis of het theater. De foyer is het hart van het culturele centrum en de huiskamer van Gilze, waar jong en oud elkaar ontmoeten.

 

We beschikken over 16 verhuurbare zalen van verschillende grootte en functies in De Schakel. De zaalcapaciteit varieert van 4 tot 400 personen, zodat u zowel voor recepties, vergaderingen, bedrijfsfeesten, symposia en jubilea bij ons terecht kunt.

Deze multifunctionele accommodatie is geliefd vanwege haar flexibiliteit, voorzieningen, sfeer en ruimte. Waar u ook een ruimte voor nodig heeft, het is bij ons vast en zeker te vinden!

 

U vindt ons pand aan de Kerkstraat 104 in Gilze, slechts 1,5 km verwijderd van de Rijksweg (A58), met de auto op 20 minuten afstand van Breda en 15 minuten van Tilburg. Parkeren is gratis en kan aan de zijkant van het gebouw: hier is meestal voldoende plaats.

 

In onze ruime theaterzalen (capaciteit tot ca. 400 personen) vinden regelmatig grote evenementen plaats, zoals beurzen of jaarvergaderingen. U kunt de zaal zowel mét als zonder luxe theatertribune huren. En wat dacht u van de kelder met bar en volledige lichtinstallatie? Ook daar kunt u voor uw collega’s een leuk evenement organiseren. Een symposium, bedrijfsfeest, jubileumviering of wat u wenst: het personeel van De Schakel zorgt er graag voor dat dit perfect voor u geregeld wordt!

Wilt u van uw feest een fantastische dag of avond maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u bespreken we de gewenste catering en sfeer. Of u nu een kleinschalige high-tea wilt, een vriendendiner, een groot, spetterend feest of een familiemiddag met plezier voor de kids, het is allemaal mogelijk.

 

Of u nu een groot bedrijf heeft of een zelfstandige zonder personeel bent, wij hebben een ruimte die past bij uw wensen. Onze vergaderruimten kunnen uitgerust worden met diverse moderne audiovisuele hulpmiddelen: van flip-over tot beamer. Bovendien kunt u gratis van het draadloos netwerk (WIFI) gebruik maken.

 

Indien u een hele dag wilt vergaderen, kunnen wij tussendoor zorgen voor een heerlijke lunch.

 

U kunt bij ons ook terecht tussen afspraken door om bijv. een verslag uit te werken of mail te beantwoorden in onze foyer.

Reviews over Cultureel Centrum De Schakel

Er zijn (nog) geen reviews over Cultureel Centrum De Schakel. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Cultureel Centrum De Schakel

Wifi

gratis 

Aantal personen

2 - 400 

Bereikbaarheid

auto 

parking - gratis 

Omgeving

vlakbij snelweg 

stad (centrum) 

Catering locatie

vaste cateraar(s) 

Faciliteiten

airco 

geluidsinstallatie 

projectie