Alle congreslocaties in Gilze op een rij

De beste congreslocaties in Gilze vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 11+ unieke congreslocaties in Gilze. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Cultureel Centrum De Schakel

Cultureel Centrum De Schakel

Schrijf review Gilze (1.2 km)

CC de Schakel is een cultureel centrum en theater in Gilze, gelegen tussen Breda en Tilburg met gratis parkeergelegenheid. We verhuren 16 ruimtes met een maximale capaciteit van 350 zitplaatsen.

Cultureel Centrum De Boodschap

Cultureel Centrum De Boodschap

Schrijf review Rijen (5.3 km)

CC de Boodschap is een cultureel centrum en theater in Rijen, gelegen tussen Breda en Tilburg met gratis parkeergelegenheid. We verhuren 23 ruimtes met een maximale capaciteit van 350 zitplaatsen.

Breepark

Breepark

Schrijf review Breda (8.6 km)

Ontmoeten in Breepark. Doen wat je leuk vindt. Ontmoeten, vergaderen, presenteren, feesten, actief bezig zijn, elkaar inspireren en samen plezier maken!

No Photo Available

Kinepolis Breda

Schrijf review Breda (8.6 km)

Kinepolis Breda is bij uitstek de locatie voor het organiseren van uw evenement. Of u nu een presentatie in onze comfortabele zalen wilt houden, een bedrijvenbeurs wilt organiseren of uw congres van extra glans wil voorzien, bij Kinepolis Breda is het all

Oostkust

Oostkust

Schrijf review Breda (8.7 km)

Oostkust is een meeslepende en avontuurlijke evenementenlocatie waar festivalcultuur de norm is

No Photo Available

013 Poppodium

Schrijf review Tilburg (9.9 km)

Wil jij je evenement in Tilburg organiseren op hetzelfde podium waar Editors, Armin van Buuren, The Prodigy en Robbie Williams hebben opgetreden?

De Avenue

De Avenue

Schrijf review Breda (12.8 km)

De Avenue is een unieke evenementenlocatie aan de rand van het centrum van Breda.

Holy Moly Club

Holy Moly Club

Schrijf review Breda (12.9 km)

Alle gekheid op een stokje dus, dat is Holy Moly. Holy Moly is er om te verbazen, verwonderen, entertainen en te vullen met bijzonder lekker eten. Niet zomaar een restaurant, niet zomaar een Comedy Club, niet te beschrijven.

No Photo Available

Efteling

Schrijf review Kaatsheuvel (13 km)

Efteling Meeting & Events, een blijvende herinnering voor uw gasten.

Theater DeRuimte

Theater DeRuimte

Schrijf review Breda (14.2 km)

Ons pand DeRuimte is ontstaan in 2012 en is verbouwd tot een klein theater. Het is gelegen in Breda.

Fletcher Hotel-Restaurant Waalwijk

Fletcher Hotel-Restaurant Waalwijk

Schrijf review Waalwijk (16.9 km)

Uitermate gunstig gelegen tussen grote steden Breda, Tilburg en 's-Hertogenbosch ligt Fletcher Hotel-Restaurant Waalwijk. Een uniek hotel vol met zakelijke mogelijkheden.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top congreslocaties in Gilze

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de congreslocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste congreslocaties in het centrum van Gilze? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle congreslocaties in Gilze dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte congreslocatie in het centrum van Gilze

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Gilze. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een congreslocatie boeken in het centrum van Gilze was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze congreslocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Evenementenlocaties in Gilze, Feestzalen in Gilze, Trouwlocaties in Gilze, Vergaderzalen in Gilze

Jouw congreslocatie in Gilze toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw congreslocatie toe aan dit overzicht met congreslocaties in Gilze. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: