Breepark

Breepark

  • Bavelseparklaan 10, 4817 ZX Breda, Nederland

Breepark is de nieuwe evenementenlocatie direct gelegen aan de A27. In het grote vrijetijdsgebied draait het om diversiteit, waardoor horeca, entertainment, sport en natuur er op unieke wijze samenkomen. Zo zijn er verschillende vaste elementen als megabioscoop Kinepolis, Vier Hoog Breda met bowling, lasergame en escaperooms, sportwinkel Decathlon en diverse horecagelegenheden als McDonald’s, Happy Italy, 5th Avenue en restaurant Vandaag.

 

Een groot evenement organiseren?

De 8.400m2 grote evenementenhal van 70 x 120 x 20 meter is ideaal voor een beurs, groot muziekevenement, bedrijfsfeest en meer. Zo biedt Breepark inmiddels plaats aan evenementen als Tiësto presents CLUBLIFE, ART BREDA, HBO Intro, K3, Love & Marriage beurs, Radical Redemption, diverse rommelmarkten en de Businessdagen West-Brabant. Maar ook TV producent Endemol Shine weet Breepark te vinden.

 

Eindeloos veel combinatiemogelijkheden

De grote congreszalen, kleinere vergaderruimtes, ruime ontvangstruimtes en foyer zorgen er voor dat er voor iedere bespreking of activiteit wel een passende ruimte is. Door de grote ramen kijk je uit over het natuurgebied van Breepark of over de evenementenhal. De ruimtes zijn voorzien van alle moderne faciliteiten. Kies je voor een presentatie, vergadersessie of zakelijk congres? Samen kijken wij graag naar de combinatiemogelijkheden.

 

Met het ruime aanbod aan horecagelegenheden en entertainment kun je in Breepark je dag geheel vullen. Eerst een plenaire presentatie en daarna een borrel in één Happy Italy of restaurant Vandaag? Het kan allemaal in Breepark!

 

Haal meer uit je evenement in Breepark

Wij zorgen er samen voor dat je het maximale uit je evenement haalt. Of dat nu een vergadering is voor 4 personen, congres van honderd man of vakbeurs met duizenden bezoekers. We zetten graag net die stap extra!

Reviews over Breepark

Er zijn (nog) geen reviews over Breepark. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Breepark

Wifi
gratis 
Aantal personen
2 - 13000 
Bereikbaarheid
auto 
openbaar vervoer 
parking - gratis 
Omgeving
groen (bos, ...) 
vlakbij snelweg 
Catering locatie
vrij van catering 
eigen catering locatie 
vaste cateraar(s) 
Faciliteiten
airco 
blackbox 
geluidsinstallatie 
projectie