Alle congreslocaties in Breda op een rij

De beste congreslocaties in Breda vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 7+ unieke congreslocaties in Breda. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Kinepolis Breda

Schrijf review Breda (2.8 km)

Kinepolis Breda is bij uitstek de locatie voor het organiseren van uw evenement. Of u nu een presentatie in onze comfortabele zalen wilt houden, een bedrijvenbeurs wilt organiseren of uw congres van extra glans wil voorzien, bij Kinepolis Breda is het all

De Avenue

De Avenue

Schrijf review Breda (2.8 km)

De Avenue is een unieke evenementenlocatie aan de rand van het centrum van Breda.

Breepark

Breepark

Schrijf review Breda (3 km)

Breepark is een nieuwe locatie direct gelegen aan de A27 in Breda. Het park biedt alles voor uw klein- en grootschalige vergaderingen, congressen, beurzen, bedrijfsfeesten en evenementen.

Cultureel Centrum De Boodschap

Cultureel Centrum De Boodschap

Schrijf review Rijen (7.8 km)

CC de Boodschap is een cultureel centrum en theater in Rijen, gelegen tussen Breda en Tilburg met gratis parkeergelegenheid. We verhuren 23 ruimtes met een maximale capaciteit van 350 zitplaatsen.

Cultureel Centrum De Schakel

Cultureel Centrum De Schakel

Schrijf review Gilze (10.2 km)

CC de Schakel is een cultureel centrum en theater in Gilze, gelegen tussen Breda en Tilburg met gratis parkeergelegenheid. We verhuren 16 ruimtes met een maximale capaciteit van 350 zitplaatsen.

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk

Schrijf review Hoeven (15.2 km)

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk ligt in een groene omgeving en is dé locatie voor uw zakelijke of particuliere bijeenkomst en biedt daarnaast 52 hotelkamers.

Efteling

Efteling

Schrijf review Kaatsheuvel (19.4 km)

Efteling Meeting & Events, een blijvende herinnering voor uw gasten.

Top congreslocaties in Breda

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de congreslocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste congreslocaties in het centrum van Breda? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle congreslocaties in Breda dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte congreslocatie in het centrum van Breda

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Breda. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een congreslocatie boeken in het centrum van Breda was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze congreslocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Evenementenlocaties in Breda, Feestzalen in Breda, Trouwlocaties in Breda, Vergaderzaal in Breda

Jouw congreslocatie in Breda toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw congreslocatie toe aan dit overzicht met congreslocaties in Breda. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: