Alle evenementenlocaties in Bergeijk op een rij

De beste evenementenlocaties in Bergeijk vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 10+ unieke evenementenlocaties in Bergeijk. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Sportpark De Soeverein

Schrijf review Lommel (9 km)

Arena de Soeverein, een schitterend zalencomplex met een multifunctioneel karakter en een bijzondere architectuur.

Mikrocentrum

Mikrocentrum

Schrijf review Veldhoven (12 km)

Met 50 jaar ervaring in het organiseren van zakelijke bijeenkomsten en evenementen voor de hightech- en maakindustrie, is Mikrocentrum dé partner en locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten.

No Photo Available

Van der Valk Hotel Eindhoven

Schrijf review Eindhoven (12.7 km)

040 Congress & Events behoort tot de top van de Nederlandse zalenmarkt. Het congres-en eventcentrum is onderdeel van Van der Valk Hotel Eindhoven.

Evoluon Exploitatie bv

Evoluon Exploitatie bv

Schrijf review Eindhoven (15.1 km)

Evoluon Eindhoven is trots icoon van design & technologiestad Eindhoven en dé vergader & congreslocatie van de innovatieve Brainport regio. Deze monumentale en tegelijk hypermoderne locatie is geschikt voor zowel congressen, vergaderingen, professionele b

LAB-1

LAB-1

Schrijf review Eindhoven (15.5 km)

LAB-1 is de eerste bioscoop in Europa die naast officieel geaccrediteerde bioscoopzalen en programmering van bioscoopfilms, ook twee professionele evenementenruimtes, een club/danceclub en bar huisvest.

Philips Stadion Eindhoven

Philips Stadion Eindhoven

Schrijf review Eindhoven (15.6 km)

Natuurlijk is het Philips Stadion in Eindhoven een voetbalstadion. Zo’n 25 keer per jaar. Op alle andere 340 dagen van het jaar is het stadion echter een uitstekende evenementenlocatie.

Mobile Grand Café bv - Event en Route

Mobile Grand Café bv - Event en Route

Schrijf review Budel (15.7 km)

De ultieme mobiele oplossing voor uw feest, bedrijfspresentaties , road shows, VIP lounge en evenementen.

Aristo meeting center Eindhoven

Aristo meeting center Eindhoven

Schrijf review Eindhoven (15.8 km)

Aristo meeting center Eindhoven is een vergader- en trainingslocatie. Een inspirerende plek om te scrummen of om een congres, heisessie, seminar of event te organiseren.

The Red Penguin

The Red Penguin

Schrijf review Mol (16.5 km)

Een romantische outdoor ceremonie. Een hippe receptie in de grote tuin of onder een stretchtent. Foodtrucks in het groen. Een heerlijk diner buiten aan lange tafels of binnen op de oude cinema tribune.

Het Ketelhuis, Landgoed de Grote Beek

Het Ketelhuis, Landgoed de Grote Beek

Schrijf review Eindhoven (17.8 km)

Het Ketelhuis is een unieke locatie voor al uw feesten en partijen, waarbij de locatie altijd exclusief voor u is gereserveerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een op maat gemaakt personeelsfeest, diner, vergaderingen, herdenkingsdienst, ...

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top evenementenlocaties in Bergeijk

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Bergeijk? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Bergeijk dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Bergeijk

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Bergeijk. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Bergeijk was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Bergeijk, Feestzalen in Bergeijk, Trouwlocaties in Bergeijk, Vergaderzaal in Bergeijk

Jouw evenementenlocatie in Bergeijk toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Bergeijk. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: