Alle evenementenlocaties in Lage Mierde op een rij

De beste evenementenlocaties in Lage Mierde vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 7+ unieke evenementenlocaties in Lage Mierde. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Event Center Beekse Bergen

Event Center Beekse Bergen

Schrijf review Hilvarenbeek (13.5 km)

Van teambuilding tot een outdoor festival: Event Center Beekse Bergen is een evenementenlocatie met ongekende mogelijkheden die perfect te combineren zijn met avontuur en het buitengevoel.

No Photo Available

Bowling Turnhout

Schrijf review Turnhout (16.6 km)

Kom met familie,bedrijf of vrienden naar Bowling-Turnhout voor een gezellige namiddag of avond bowlen. Onze 12 gloednieuwe automatische bowlingbanen staan voor je klaar. Je kiest tussen klassieke bowling of hyperbowling.

Doloris

Doloris

Schrijf review Tilburg (18.3 km)

Doloris daagt je uit om haar wereld te betreden. In het hart van Tilburg aan de Spoorlaan vind je het nieuwe creatieve complex van Nederland. Hier vind je Doloris’ Meta Maze een walk-through art experience met meer dan 40 kamers vol surrealistische kunst.

WIMEC

WIMEC

Schrijf review Turnhout (18.6 km)

WIMEC staat voor Würth International Meeting- and Eventcentre. Je kan ons vinden in de vroegere galerij van het Würth-gebouw te Turnhout.

Texture Painting

Texture Painting

Schrijf review Turnhout (18.7 km)

't groen huizeke

't groen huizeke

Schrijf review Dessel (18.9 km)

Je bent op zoek naar een mooie locatie voor een speciale gelegenheid? Welkom! Deze prachtig gerestaureerde 17e eeuwse hoeve, inmiddels historisch erfgoed, is rustig gelegen.

Mikrocentrum

Mikrocentrum

Schrijf review Veldhoven (19 km)

Met 50 jaar ervaring in het organiseren van zakelijke bijeenkomsten en evenementen voor de hightech- en maakindustrie, is Mikrocentrum dé partner en locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten.

Add you event company to this list?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top evenementenlocaties in Lage Mierde

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Lage Mierde? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Lage Mierde dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Lage Mierde

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Lage Mierde. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Lage Mierde was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Lage Mierde, Feestzalen in Lage Mierde, Trouwlocaties in Lage Mierde, Vergaderzaal in Lage Mierde

Jouw evenementenlocatie in Lage Mierde toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Lage Mierde. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: