Alle evenementenlocaties in Rosmalen op een rij

De beste evenementenlocaties in Rosmalen vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 12+ unieke evenementenlocaties in Rosmalen. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch

Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch

Schrijf review Rosmalen (2.3 km)

Voor een vergader- of eventlocatie nabij het centrum van Den Bosch, in een groene omgeving én goed bereikbaar bent u Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch aan het goede adres!

Autotron

Autotron

Schrijf review Rosmalen (3.6 km)

Autotron Rosmalen is een geliefde evenementenlocatie in een natuurlijke omgeving met een grote keuze aan mogelijkheden voor binnen- én buitenevenementen.

No Photo Available

Theater aan de Parade

Schrijf review 's-Hertogenbosch (5.2 km)

Unieke locatie met verschillende foyers, grote (950 pax) en kleine zalen (10 pax)

Golden Tulip Hotel Central

Golden Tulip Hotel Central

Schrijf review 's-Hertogenbosch (5.2 km)

Golden Tulip Hotel Central, gelegen in hartje centrum van 's-Hertogenbosch, beschikt over diverse multifunctionele vergaderzalen en feestzalen. De zaalopstelling en inrichting is geheel af te stemmen op uw wensen voor uw bijeenkomst, vergadering, seminar,

1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Schrijf review 's-Hertogenbosch (5.5 km)

Elke steen van 1931 Congrescentrum Brabanthallen ademt historie. Anno nu is 1931 een markant, sfeervol en modern congrescentrum in 's-Hertogenbosch.

Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Schrijf review 's-Hertogenbosch (5.5 km)

Al jaren bewijst de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, als één van de grootste evenementenlocatie, dat de grootte van een locatie niet ten koste hoeft te gaan van gastvrijheid en een prettige sfeer.

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events

Schrijf review St. Michielsgestel (7.8 km)

Het kasteel 'De Ruwenberg' dateert uit de 14e eeuw en is gelegen in een bosrijke, inspirerende en rustgevende omgeving.

No Photo Available

Cultureel Centrum 't Spectrum

Schrijf review Schijndel (11.6 km)

't Spectrum is een prachtige, multifunctionele accommodatie, gelegen in de driehoek Den Bosch, Eindhoven en Veghel.

't Dommeltje

't Dommeltje

Schrijf review Boxtel (13.1 km)

Onze duurzaam werkende melkvee boerderij ligt in een landelijke en groene omgeving en is mogelijk wel dé broedplaats voor nieuwe creatieve ideeën. Met een open stal van 2200m² kunnen de koeien meedenken met uw uitdagingen.

Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel

Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel

Schrijf review Uden (15.6 km)

Midden in het groen, vindt u de veelzijdige vergaderlocatie Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel. Een unieke Brabantse locatie waar u uw inspiratie kunt opdoen en uw kennis kunt delen.

No Photo Available

Klooster Bethlehem

Schrijf review Haren (Oss) (17.5 km)

Klooster voor unieke feesten, bijeenkomsten, presentaties en huwelijken.

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord

Schrijf review Oisterwijk (19.2 km)

De natuurrijke omgeving verzorgt een ontspannen en inspirerende bijeenkomst. Van meetings en trainingen tot bedrijfsborrels en presentaties. Hier voelt uw zakelijke bijeenkomst aan als een dagje weg!

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top evenementenlocaties in Rosmalen

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Rosmalen? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Rosmalen dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Rosmalen

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Rosmalen. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Rosmalen was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Rosmalen, Feestzalen in Rosmalen, Trouwlocaties in Rosmalen, Vergaderzalen in Rosmalen

Jouw evenementenlocatie in Rosmalen toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Rosmalen. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: