Alle evenementenlocaties in Biest-Houtakker op een rij

De beste evenementenlocaties in Biest-Houtakker vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 13+ unieke evenementenlocaties in Biest-Houtakker. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Event Center Beekse Bergen

Event Center Beekse Bergen

Schrijf review Hilvarenbeek (2.8 km)

Van teambuilding tot een outdoor festival: Event Center Beekse Bergen is een evenementenlocatie met ongekende mogelijkheden die perfect te combineren zijn met avontuur en het buitengevoel.

013 Poppodium

013 Poppodium

Schrijf review Tilburg (6 km)

Wil jij je evenement in Tilburg organiseren op hetzelfde podium waar Editors, Armin van Buuren, The Prodigy en Robbie Williams hebben opgetreden?

Doloris

Doloris

Schrijf review Tilburg (6.4 km)

Doloris daagt je uit om haar wereld te betreden. In het hart van Tilburg aan de Spoorlaan vind je het nieuwe creatieve complex van Nederland. Hier vind je Doloris’ Meta Maze een walk-through art experience met meer dan 40 kamers vol surrealistische kunst.

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord

Schrijf review Oisterwijk (7.6 km)

De natuurrijke omgeving verzorgt een ontspannen en inspirerende bijeenkomst. Van meetings en trainingen tot bedrijfsborrels en presentaties. Hier voelt uw zakelijke bijeenkomst aan als een dagje weg!

Cultureel Centrum De Schakel

Cultureel Centrum De Schakel

Schrijf review Gilze (14.7 km)

CC de Schakel is een cultureel centrum en theater in Gilze, gelegen tussen Breda en Tilburg met gratis parkeergelegenheid. We verhuren 16 ruimtes met een maximale capaciteit van 350 zitplaatsen.

't Dommeltje

't Dommeltje

Schrijf review Boxtel (16.1 km)

Onze duurzaam werkende melkvee boerderij ligt in een landelijke en groene omgeving en is mogelijk wel dé broedplaats voor nieuwe creatieve ideeën. Met een open stal van 2200m² kunnen de koeien meedenken met uw uitdagingen.

No Photo Available

Efteling

Schrijf review Kaatsheuvel (16.5 km)

Efteling Meeting & Events, een blijvende herinnering voor uw gasten.

Pop-up restaurant Asperges in het veld Cromvoirt

Pop-up restaurant Asperges in het veld Cromvoirt

Schrijf review Cromvoirt (16.5 km)

Smaak, sfeer, kwaliteit en beleving. Dat zijn de elementen die samenkomen bij Asperges in het veld. Dat is een bijzonder culinair evenement, wat wij voor de zevende keer organiseren.

Restaurant Kasteel Henkenshage

Restaurant Kasteel Henkenshage

Schrijf review Best (17.7 km)

Uit eten bij Kasteel Henkenshage is net even anders dan normaal! Dit natuurlijk vanwege de unieke locatie en de diverse ruimtes waarin u kunt reserveren, maar ook zeker omdat we het culinair net een tikkeltje anders doen.

Cultureel Centrum De Boodschap

Cultureel Centrum De Boodschap

Schrijf review Rijen (18.6 km)

CC de Boodschap is een cultureel centrum en theater in Rijen, gelegen tussen Breda en Tilburg met gratis parkeergelegenheid. We verhuren 23 ruimtes met een maximale capaciteit van 350 zitplaatsen.

Molenhof Ravels

Molenhof Ravels

Schrijf review Ravels (18.7 km)

De ideale bestemming voor een feest met impact. Meer dan 30 jaar ervaring en eigen chefs achter het fornuis.

No Photo Available

Spoorhuis

Schrijf review Baarle-Nassau (19.7 km)

Spoorhuis, de voormalige gerestaureerde douaneloods aan het Bels Lijntje te Baarle-Nassau. Spoorhuis heeft een rijk verleden qua historie. Dit maakt het een extra bijzondere locatie voor een gezellige borrel en een unieke locatie voor meetings of feesten.

Eventcentre Aquabest

Eventcentre Aquabest

Schrijf review Best (19.7 km)

Eventcentre Aquabest is een multifunctionele evenementenlocatie gelegen aan de plas van Aquabest.  Met een oppervlakte met ruim 1800m2 en alle nodige faciliteiten is Eventcentre Aquabest de geschikte locatie.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top evenementenlocaties in Biest-Houtakker

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Biest-Houtakker? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Biest-Houtakker dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Biest-Houtakker

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Biest-Houtakker. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Biest-Houtakker was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Biest-Houtakker, Feestzalen in Biest-Houtakker, Trouwlocaties in Biest-Houtakker, Vergaderzalen in Biest-Houtakker

Jouw evenementenlocatie in Biest-Houtakker toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Biest-Houtakker. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: