Alle evenementenlocaties in Ossendrecht op een rij

De beste evenementenlocaties in Ossendrecht vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 17+ unieke evenementenlocaties in Ossendrecht. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Feestruimte 'Het Rood'

Schrijf review Kapellen (10 km)

Feestruimte 'Het Rood' is gelegen temidden van onze schitterende plantenkwekerij van 12 HA te Kapellen. Een groene long... het is rust - schoonheid - en ruimte.

Wolvenbos

Wolvenbos

Schrijf review Kapellen (11.4 km)

Uw evenement doen baden in de sfeer van weleer? En dat op een boogscheut van Antwerpen? In Kapellen vindt u Wolvenbos, een prachtig domein uit de jaren 1900.

No Photo Available

De oude brouwerij

Schrijf review Stabroek (11.6 km)

De Oude Brouwerij is een feest- en evenementenlocatie in een authentiek kader. Een ode aan de verdwenen Vlaamse dorpscafés. Het borrelt en bruist er zoals de pintjes van weleer.

No Photo Available

Salons De Groene Jager

Schrijf review Brasschaat (15.8 km)

Salons De Groene Jager. De Groene Jager voor uw recepties, feesten, tuinparty's, promenadebuffetten, menu's, cocktails en seminaries.

Kasteel van Brasschaat

Kasteel van Brasschaat

Schrijf review Brasschaat (16.7 km)

Achter de statige gevel van het Kasteel van Brasschaat, midden van één der mooiste parken in Vlaanderen, schuilt een bruisende onderneming.

Kinepolis Antwerpen

Kinepolis Antwerpen

Schrijf review Antwerpen (18.1 km)

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in Antwerpen, ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar met wagen en openbaar vervoer? Laat je dan verrassen door alles wat Kinepolis Antwerpen te bieden heeft.

DOCK 3

DOCK 3

4 reviews Antwerpen (18.5 km)

DOCK3, een moderne, polyvalente eventlocatie met 5 modulaire zalen ter beschikking. Centraal gelegen in Antwerpen en omringd door gratis parking. De perfecte locatie voor elk type evenement!

KAS

KAS

Schrijf review Antwerpen (18.7 km)

KAS is een multifunctionele evenementenzaal die uitermate geschikt is om bedrijfsevents te organiseren zoals: personeelsfeesten, vergaderingen, seminaries, productvoorstellingen, beurzen, etc.

Bocadero

Bocadero

Schrijf review Antwerpen (19.1 km)

De coolste zomerbar en warmste winterbeleving vindt u op (Aspen) Bocadero. Deze pop-up bars vormen de ideale locatie voor al uw grote en kleine evenementen.

Waagnatie Expo & Events

Waagnatie Expo & Events

Schrijf review Antwerpen (19.1 km)

Waagnatie Expo & Events is een karaktervolle oude opslagloods die oneindig veel mogelijkheden biedt: een ideaal blanco canvas voor uw event!

KADE14

KADE14

Schrijf review Antwerpen (19.1 km)

KADE14 is een multifunctionele venue aan de Rijnkaai op het trendy Eilandje van Antwerpen, gehuisvest in een iconisch en geklasseerd gebouw, De Shop.

Zaal Barcelona

Zaal Barcelona

Schrijf review Antwerpen (19.5 km)

Zaal Barcelona is een unieke eventlocatie in Hangar 26, een prachtig stuk Antwerps erfgoed aan de Rijnkaai. Het sublieme Scheldezicht dat deze locatie biedt, is een troef voor elk evenement.

LaRiva events

LaRiva events

Schrijf review Antwerpen (19.6 km)

LaRiva als unieke lokatie van evenementen zoals bv. huwelijksfeest, meeting, presentaties, personeelsfeesten, diners, ... dit alles vanaf 20 personen.

One Eighty MAS

One Eighty MAS

Schrijf review Antwerpen (19.6 km)

Onze meeting- en eventroom bevinden zich aan de noordkant van de 9de verdieping van het MAS te Antwerpen.

La Gare 27

La Gare 27

Schrijf review Antwerpen (19.8 km)

In het noorden van Antwerpen, vlakbij het bruisende Park Spoor Noord ligt La Gare 27. Dit voormalig treinstation in neogotische stijl is erkend als beschermd monument en daardoor hetindrukwekkende decor voor diverse evenementen.

BelRoy's MAS

BelRoy's MAS

Schrijf review Antwerpen (19.8 km)

Op het Antwerpse Eilandje, tegenover het MAS, staat het historische pakhuis 'Rubens Noord'. Het is in de schitterende, gewelfde kelder van dit pakhuis dat cocktailbar BelRoy’s u en uw gasten ontvangt voor cocktails en meer.

Cargo Club Antwerp

Cargo Club Antwerp

Schrijf review Antwerpen (19.9 km)

Cargo Club Antwerp is een evenementenlocatie die voor verschillende soorten events van toepassing kan zijn. Doordat het Industriële van vroeger behouden is zorgt dit voor een unieke ervaring. Alsook parking en bereikbaarheid zijn ideaal.

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.8/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'evenementenlocaties in Ossendrecht'.

DOCK 3

DOCK 3

Super locatie

|Jan Kuyl (IKON Antwerp)|10/07/2018

Eindeloze mogelijkheden en top service!

DOCK 3

DOCK 3

BMW Personeelsfeest

|Maxime Broekaert (Boris Agency)|10/07/2018

De samenwerking met Dock 3 liep super vlot bij het organiseren van het BMW personeelsfeest.
De organisatie van Dock 3 was altijd bereid om met ons te kijken hoe we het personeelsfeest tot een goed einde konden brengen.
Last minute aanpassing waren bij hen geen enkel probleem er werd altijd samen gezocht naar de best mogelijke oplossing.
Ik zou zeker andere bureaus aanraden om hun personeelsfeest in 1 van de zalen van Dock3 te organiseren.

DOCK 3

DOCK 3

Top locatie in Antwerpen

|Julie Goyvaerts (Jetset Events)|06/07/2018

Super samenwerking tussen de locatie en ons eventbureau!
Personeels staat steeds klaar om te helpen en bij te springen waar nodig.
DOCK 3 is een aanrader.

DOCK 3

DOCK 3

Fijne, vlotte samenwerking

|Jimmy Faes (Eventus Catering)|06/07/2018

Keer op keer een fijne samenwerking met de locatie. Stiptheid, vriendelijk personeel en goede service dragen zij hoog in het vaandel.

Top evenementenlocaties in Ossendrecht

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Ossendrecht? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Ossendrecht dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Ossendrecht

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Ossendrecht. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Ossendrecht was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Ossendrecht, Feestzalen in Ossendrecht, Trouwlocaties in Ossendrecht, Vergaderzaal in Ossendrecht

Jouw evenementenlocatie in Ossendrecht toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Ossendrecht. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: