One Eighty MAS

One Eighty MAS

  • Hanzestedenplaats 5, 2000 Antwerpen, België

One Eighty bevindt zich op de 9de verdieping van het MAS met spectaculair uitzicht over de haven van Antwerpen. Aan de basis van One Eighty ligt de 9 jaar lange ervaring van 9 Beaufort, de vorige evenementenlocatie van Viki Geunes en zijn team. Met One Eighty wordt de vroegere gastronomische beleving gemoderniseerd en verjongd.


Gitte Geunes, dochter van Viki & Viviane Geunes, neemt de leiding over deze fantastische evenementlocatie. De jarenlange ervaring van restaurant Zilte, ligt mee aan de basis voor deze unieke plek waar food&drinks centraal staan.


One Eigthy omvat twee ruimtes: Room One en Room Eighty. Room One is de ideale ruimte voor meetings, brainstorms en presentaties met een maximumcapaciteit van 24 personen. Daar aansluitend bevindt zich Room Eighty, waar grotere gezelschappen tot 100 personen zittend en 130 personen staand voor verschillende doeleinden ontvangen kunnen worden.


Gastvrijheid en oplossingsgericht denken staat centraal. Dit resulteert in een groot resem aan opties op maat van de klant en aanpasbaar aan ieders wens. Denk maar aan de organisatie van diner, recepties, brainstorms, lezingen, presentaties, walking lunches, privé feesten, huwelijken etc.


One Eighty is meer dan enkel een evenementlocatie en meetingruimte. In house concepts worden gecreëerd in samenwerking met het beste wat Antwerpen te bieden heeft. Op regelmatige basis kan je komen genieten van deze concepten waar food&drinks centraal staan.


In One Eighty brengen we een gezonde, hedendaagse keuken. Gecoördineerd door Viki Geunes, Zilte. Gaande van lunchformules, casual walking of seated dinners, brunches tot recepties; we make every story count. Ons team zorgt ervoor dat jullie optimaal kunnen genieten van een unieke ervaring bij ons. Samen creëren we een onvergetelijke privéfeest of bedrijfevenement.


We make every story count!

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over One Eighty MAS

Er zijn (nog) geen reviews over One Eighty MAS. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Kenmerken One Eighty MAS

Wifi

gratis 

Aantal personen

5 - 180 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - betalend 

Omgeving

stad (centrum) 

water 

Catering locatie

vaste cateraar(s) 

Faciliteiten

geluidsinstallatie 

projectie