Alle evenementenlocaties in Castelré op een rij

De beste evenementenlocaties in Castelré vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 23+ unieke evenementenlocaties in Castelré. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Le CirQ bvba

Schrijf review Hoogstraten (4 km)

Le Cirq is zowel in de week als in het weekend exclusief af te huren! Mogelijkheden: Bedrijfsfeest, trouwfeest, babyborrel, verjaardagen, jubileums, optreden, theater, comedy cup, ...

De Kapel Van Merksplas Kolonie

De Kapel Van Merksplas Kolonie

Schrijf review Merksplas (9.1 km)

Tussen Hoogstraten en Turnhout pronkt een prachtig gerenoveerde eventlocatie: de Kapel van Merksplas.

Plantentuin 'De Kleine Boerderij' Merksplas vzw

Plantentuin 'De Kleine Boerderij' Merksplas vzw

Schrijf review Merksplas (9.7 km)

In de voormalige straflandbouwschool van Merksplas-Kolonie kan je vandaag een bijzondere collectietuin bezoeken. De tuin het decor voor allerlei feesten, (bedrijfs)evenementen, netwerkmomenten, high teas, fotoreportages en nog veel meer.

No Photo Available

Spoorhuis

Schrijf review Baarle-Nassau (11 km)

Spoorhuis, de voormalige gerestaureerde douaneloods aan het Bels Lijntje te Baarle-Nassau. Spoorhuis heeft een rijk verleden qua historie. Dit maakt het een extra bijzondere locatie voor een gezellige borrel en een unieke locatie voor meetings of feesten.

Kempus

Kempus

Schrijf review Turnhout (15.9 km)

Technologie is op haar best wanneer het mensen samenbrengt. Kempus is doordrongen van Modern Workplace innovatie om samenwerken te stimuleren.

Cultureel Centrum De Schakel

Cultureel Centrum De Schakel

Schrijf review Gilze (16.2 km)

CC de Schakel is een cultureel centrum en theater in Gilze, gelegen tussen Breda en Tilburg met gratis parkeergelegenheid. We verhuren 16 ruimtes met een maximale capaciteit van 350 zitplaatsen.

Theater DeRuimte

Theater DeRuimte

Schrijf review Breda (16.2 km)

Ons pand DeRuimte is ontstaan in 2012 en is verbouwd tot een klein theater. Het is gelegen in Breda.

Evenementenlocatie Breda Korenmolen Princenhage

Evenementenlocatie Breda Korenmolen Princenhage

Schrijf review Breda (16.4 km)

Evenementenlocatie Korenmolen Princenhage Breda is de perfecte feestlocatie voor jullie personeelsfeest, bedrijfsborrel, productpresentatie of jubileum.

No Photo Available

Kinepolis Breda

Schrijf review Breda (16.7 km)

Kinepolis Breda is bij uitstek de locatie voor het organiseren van uw evenement. Of u nu een presentatie in onze comfortabele zalen wilt houden, een bedrijvenbeurs wilt organiseren of uw congres van extra glans wil voorzien, bij Kinepolis Breda is het all

Onstage

Onstage

Schrijf review Breda (16.7 km)

In deze unieke locatie zijn 7 creatieve ruimtes, die normaliter gebruikt worden voor de bezoekersattractie, maar ook in te zetten zijn als presentatie- of speeddate sessies.

Breepark

Breepark

Schrijf review Breda (16.8 km)

Ontmoeten in Breepark. Doen wat je leuk vindt. Ontmoeten, vergaderen, presenteren, feesten, actief bezig zijn, elkaar inspireren en samen plezier maken!

Oostkust

Oostkust

Schrijf review Breda (16.9 km)

Oostkust is een meeslepende en avontuurlijke evenementenlocatie waar festivalcultuur de norm is

De Avenue

De Avenue

Schrijf review Breda (17 km)

De Avenue is een unieke evenementenlocatie aan de rand van het centrum van Breda.

Molenhof Ravels

Molenhof Ravels

Schrijf review Ravels (17.1 km)

De ideale bestemming voor een feest met impact. Meer dan 30 jaar ervaring en eigen chefs achter het fornuis.

Holy Moly Club

Holy Moly Club

Schrijf review Breda (17.3 km)

Alle gekheid op een stokje dus, dat is Holy Moly. Holy Moly is er om te verbazen, verwonderen, entertainen en te vullen met bijzonder lekker eten. Niet zomaar een restaurant, niet zomaar een Comedy Club, niet te beschrijven.

No Photo Available

Grote Kerk van Breda

Schrijf review Breda (17.3 km)

De Grote Kerk biedt u de kans om uw event extra memorabel te maken. De spraakmakende locatie in het hart van Breda.

De Zolder

De Zolder

Schrijf review Breda (17.4 km)

Welkom bij de Zolder! Een mooie, vlotte en uitnodigende ruimte die geschikt is voor diverse feesten en gelegenheden zoals: verjaardagen, jubileums, netwerkbijeenkomsten, vrijgezellenfeesten en bruiloftrecepties.

UGC Cinema's Turnhout

UGC Cinema's Turnhout

Schrijf review Turnhout (17.5 km)

Plant u een zakelijke vergadering of een bedrijfspresentatie? Avant-premières, seminaries of lezingen? UGC Turnhout is er voor alle gelegenheden!

No Photo Available

Bowling Turnhout

Schrijf review Turnhout (17.5 km)

Kom met familie,bedrijf of vrienden naar Bowling-Turnhout voor een gezellige namiddag of avond bowlen. Onze 12 gloednieuwe automatische bowlingbanen staan voor je klaar. Je kiest tussen klassieke bowling of hyperbowling.

STRND

STRND

4 reviews Breda (17.6 km)

Middels een unieke herbestemming werd de voormalige Renaultgarage in 2013 omgetoverd tot de veelzijdige evenementenlocatie STRND. Inmiddels is het indoor strand uitgegroeid tot dé evenementenlocatie van Brabant.

WIMEC

WIMEC

Schrijf review Turnhout (18.4 km)

WIMEC staat voor Würth International Meeting- and Eventcentre. Je kan ons vinden in de vroegere galerij van het Würth-gebouw te Turnhout.

Radio Pannekoek

Radio Pannekoek

Schrijf review Breda (18.4 km)

Op zoek naar een locatie voor jouw huwelijk, (verjaardags-)feest, of andere festiviteiten? Radio Pannekoek is dé ideale locatie voor jouw event.

Cultureel Centrum De Boodschap

Cultureel Centrum De Boodschap

Schrijf review Rijen (19.4 km)

CC de Boodschap is een cultureel centrum en theater in Rijen, gelegen tussen Breda en Tilburg met gratis parkeergelegenheid. We verhuren 23 ruimtes met een maximale capaciteit van 350 zitplaatsen.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 8.8/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'evenementenlocaties in Castelré'.

STRND

STRND

Erg goede en betrouwbare organisatie

|Larissa van Ommen (NFI)|03/10/2019

We hebben ons bedrijfsfeest met 350 mensen gehouden bij STRND en zijn hier erg over te spreken. Zowel het contact vanaf de offerteaanvraag totaan het feest zelf, zijn de contacten heel goed geweest. Ze hebben ons veel werk uit handen genomen, reageerden altijd binnen 1 dag op de mails en dachten vollop met ons mee. Zelfs toen er door onvoorziene omstandigheden een wijziging aangebracht moest worden in het programma vlak voor het feest waren ze heel erg meewerkend. De catering was super geregeld, er stonden nauwelijks rijen, het eten was heel goed en gevarieerd en het liep allemaal op rolletjes. Leuk is het ook dat er verschillende foodtrucks in de hal kunnen staan waardoor de mensen kunnen kiezen waar ze gaan eten. De locatie is goed te bereiken, voldoende parkeergelegenheid en de sfeer binnen is uniek met het strandgevoel. Kortom, we hebben een hele geslaagde en goed georganiseerde dag gehad bij STRND.

STRND

STRND

Multifunctionele Event Locatie

|Leon Hordijk (A Brand New Day)|16/04/2018

Ons bedrijfsevent in Strand Binnen was zeer geslaagd, niet alleen de locatie is mooi en ook flexibel te in te delen, ook het aanwezige personeel is zeer hulpvaardig en enthousiast.
Niets is teveel voor hen en zijn gedurende de dag altijd bereid om even te helpen, ad hoc wijzigingen in tijden programma waren geen probleem.
Mede dankzij hen is dit voor ons een geslaagd event geweest en een locatie waar we zeker nogmaals naar terugkeren.
Een aanrader dus!

STRND

STRND

Strand Binnen: veelzijdige locatie

|Wilma Verhofdstad (ING Nederland)|04/04/2018

Wij hebben bij Strand Binnen een bijeenkomst georganiseerd voor ruim 200 mensen. Het gevarieerde aanbod van ruimtes maakte uiteenlopende programma-onderdelen mogelijk. Van sprekers tot ludieke spelactiviteiten. Tijdens de dag was er een vast aanspreekpunt waarmee snel overlegd kon worden, waardoor de dag heel soepel verlopen is.

STRND

STRND

HR event Danone

|Melina Dixon (Danone)|09/02/2018

Beste team Strand Binnen,
Namens de HR afdeling van Danone, Nutricia willen wij jullie hartelijk bedanken voor jullie gastvrijheid, flexibiliteit en professionaliteit.
Jullie hebben zeer goede service verleend op korte termijn en gezorgd dat alles tot in de puntjes was geregeld. De dag was op maat ingevuld en jullie personeel heeft zeker geholpen aan de sfeer. (Lees: enthousiast, behulpzaam, met een glimlach te werk gaan etc.)
Over het eten was iedereen ook dik tevreden. Meer dan genoeg voor iedereen, ook hierin ben ik goed geadviseerd.
Jullie wijze van creativeit, attentie op kleine details en service maakt dat wij graag nog eens langskomen als wij een locatie in Breda zoeken.

Top evenementenlocaties in Castelré

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Castelré? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Castelré dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Castelré

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Castelré. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Castelré was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Castelré, Feestzalen in Castelré, Trouwlocaties in Castelré, Vergaderzalen in Castelré

Jouw evenementenlocatie in Castelré toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Castelré. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: