Alle evenementenlocaties in Oisterwijk op een rij

De beste evenementenlocaties in Oisterwijk vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 14+ unieke evenementenlocaties in Oisterwijk. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Doloris

Doloris

Schrijf review Tilburg (8.1 km)

Doloris daagt je uit om haar wereld te betreden. In het hart van Tilburg aan de Spoorlaan vind je het nieuwe creatieve complex van Nederland. Hier vind je Doloris’ Meta Maze een walk-through art experience met meer dan 40 kamers vol surrealistische kunst.

Event Center Beekse Bergen

Event Center Beekse Bergen

Schrijf review Hilvarenbeek (9.5 km)

Van teambuilding tot een outdoor festival: Event Center Beekse Bergen is een evenementenlocatie met ongekende mogelijkheden die perfect te combineren zijn met avontuur en het buitengevoel.

't Dommeltje

't Dommeltje

Schrijf review Boxtel (9.8 km)

Onze duurzaam werkende melkvee boerderij ligt in een landelijke en groene omgeving en is mogelijk wel dé broedplaats voor nieuwe creatieve ideeën. Met een open stal van 2200m² kunnen de koeien meedenken met uw uitdagingen.

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events

Schrijf review St. Michielsgestel (12.5 km)

Het kasteel 'De Ruwenberg' dateert uit de 14e eeuw en is gelegen in een bosrijke, inspirerende en rustgevende omgeving.

Efteling

Efteling

Schrijf review Kaatsheuvel (12.9 km)

Efteling Meeting & Events, een blijvende herinnering voor uw gasten.

No Photo Available

Hotel NH Waalwijk

Schrijf review Waalwijk (13.5 km)

Het hotel heeft 7 moderne vergaderruimten voor 2 tot 150 personen. We zijn gewend om formele vergaderingen en brunches te organiseren, maar ook grootschalige conferenties en bedrijfsfeestjes.

No Photo Available

Theater aan de Parade

Schrijf review 's-Hertogenbosch (13.7 km)

Unieke locatie met verschillende foyers, grote (950 pax) en kleine zalen (10 pax)

Golden Tulip Hotel Central

Golden Tulip Hotel Central

Schrijf review 's-Hertogenbosch (13.9 km)

Golden Tulip Hotel Central, gelegen in hartje centrum van 's-Hertogenbosch, beschikt over diverse multifunctionele vergaderzalen en feestzalen. De zaalopstelling en inrichting is geheel af te stemmen op uw wensen voor uw bijeenkomst, vergadering, seminar,

1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Schrijf review 's-Hertogenbosch (14.3 km)

Elke steen van 1931 Congrescentrum Brabanthallen ademt historie. Anno nu is 1931 een markant, sfeervol en modern congrescentrum in 's-Hertogenbosch.

Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Schrijf review 's-Hertogenbosch (14.5 km)

Al jaren bewijst de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, als één van de grootste evenementenlocatie, dat de grootte van een locatie niet ten koste hoeft te gaan van gastvrijheid en een prettige sfeer.

Restaurant Kasteel Henkenshage

Restaurant Kasteel Henkenshage

Schrijf review Best (16.8 km)

Uit eten bij Kasteel Henkenshage is net even anders dan normaal! Dit natuurlijk vanwege de unieke locatie en de diverse ruimtes waarin u kunt reserveren, maar ook zeker omdat we het culinair net een tikkeltje anders doen.

No Photo Available

Cultureel Centrum 't Spectrum

Schrijf review Schijndel (17 km)

't Spectrum is een prachtige, multifunctionele accommodatie, gelegen in de driehoek Den Bosch, Eindhoven en Veghel.

Cultureel Centrum De Schakel

Cultureel Centrum De Schakel

Schrijf review Gilze (18.5 km)

CC de Schakel is een cultureel centrum en theater in Gilze, gelegen tussen Breda en Tilburg met gratis parkeergelegenheid. We verhuren 16 ruimtes met een maximale capaciteit van 350 zitplaatsen.

Eventcentre Aquabest

Eventcentre Aquabest

Schrijf review Best (18.7 km)

Eventcentre Aquabest is een multifunctionele evenementenlocatie gelegen aan de plas van Aquabest.  Met een oppervlakte met ruim 1800m2 en alle nodige faciliteiten is Eventcentre Aquabest de geschikte locatie.

Top evenementenlocaties in Oisterwijk

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Oisterwijk? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Oisterwijk dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Oisterwijk

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Oisterwijk. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Oisterwijk was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Oisterwijk, Feestzalen in Oisterwijk, Trouwlocaties in Oisterwijk, Vergaderzaal in Oisterwijk

Jouw evenementenlocatie in Oisterwijk toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Oisterwijk. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: