header

Diner

Zoek je 'diner'? Op eventplanner.be vind je eventleveranciers die diner aanbieden in België. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Diner

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.83/10. Gebaseerd op 20 reviews over bedrijven in de categorie 'diner'.
 • Sweets & more

  Sweets & more

  Super lekker

  betaalbaar en super lekker

  Brenda Brenda Buys - 21/08/2018

 • Sweets & more

  Sweets & more

  charmant en super lekker!

  Cynneke en Mark zijn twee gepassineerde mensen die weten waarvoor lekker eten staat. elke keer verrassen ze ons met iets nieuws. Hun service en passie vertalen ze in het steeds opnieuw verbeteren van hun recepten! Cynneke en Mark maken steeds onze buikjes blij! :-)

  van Gestel Fanny - Tolevelup - 25/07/2018

 • Sweets & more

  Sweets & more

  Zalige gerechten!

  Sweets & More’s chef verzorgt haar gerechten tot in de kleinste details. Zeer Lekkere gerechten die Cynneke met gezonde ingrediënten maakt, ook aan mensen met allergiëen wordt gedacht. Of t nu pasta’s, stoofschotels of desserten zijn, ze zijn allemaal even lekker en gezond! Regelmatig komt ze met nieuwe gerechten voor de dag!

  Kim Rogge - 25/07/2018

 • Opera Ballet Vlaanderen

  Opera Ballet Vlaanderen

  Natuurpunt in de opera: een beklijvende ervaring

  Natuurpunt had het geluk om haar algemene vergadering te mogen houden in de salons van de Gentse opera. Een toplocatie: adembenemend mooie zalen en perfect bereikbaar. En dan het personeel: vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Een plezierige en beklijvende ervaring. Ziehier een link naar de fotoreportage: https://photos.app.goo.gl/j9VKsIvTJ4HWeVOa2

  Frank Maes - Natuurpunt - 23/04/2018

Diner

Op zoek naar 'diner'? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je maar liefst eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze toeleveranciers helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Diner: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor diner op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als diner, diner op locatie, diners, diner aan huis, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Eventbedrijf toevoegen

Je kan zelf kosteloos een firma toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden prospects die op zoek zijn naar diner.

Tags: diner op locatie, diners, diner aan huis, ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!