Momice: Alles-in-1 event software.

 

Met Momice event software haal je meer uit je events. Bied jouw bezoeker de ultieme beleving, bespaar tijd en maak minder fouten.

 

De software van Momice draagt bij aan het organiseren van waardevolle en professionele events. Iedereen kan een event website maken in de stijl van de organisatie of event, uitnodigingen verzenden, automatisch registraties bijhouden, tickets verkopen en een enquête voor en na het event afnemen.

 

Met de modules Mail, Registratie, Website, Tickets en Enquête automatiseer je eenvoudig alle communicatie rondom je event. Met Momice bespaar je tot 75% van de tijd en kun je direct zelf aan de slag, zonder technische kennis.

 

Momice is geschikt voor kleine en grote events: van congres tot training, business meeting of productlancering.

 

* Als event professional verwerk je regelmatig persoonsgegevens. Wij voldoen dan ook aan alle voorwaarden van de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR).

20 reviews over Momice - 9.2/10

 • Top product!

  Afgelopen jaar hebben wij Momice voor verschillende beurzen en events gebruikt. Wij zijn mega enthousiast en tevreden over deze software. Het is gemakkelijk te gebruiken, en er zijn veel opties en mogelijkheden. Het is handig dat alles in 1 zit, het scheelt ontzettend veel tijd en Momice is voortdurend aan het door ontwikkelen met om de zoveel tijd nieuwe features.
  Momice is een klantvriendelijk bedrijf, die graag meedenkt en helpt. Ze bieden verschillende trainingen en sessies aan, die zorgen dat je de software nog beter kunt gebruiken. Momice is een absolute aanrader!

  - Retail Development Company ()

 • Personeelsfeest

  Voor het personeelsfeest hebben we gebruik gemaakt van de website en de scanapp van momice. Alles werkt soepel en Momice is altijd te bereiken als iets in de soep dreigt te lopen. Zeer goede ondersteuning en als je een verzoek hebt dat niet via de website kan, zullen ze alles proberen om dit toch voor je op te pakken. Ze staan open voor feedback en gaan hier ook mee aan de slag.
  Een fijn bedrijf om zaken mee te doen!

  - ANWB ()

 • Momice review - green energy party

  Eerst was er een Momice versie door mijn collega's opgemaakt voor het Green Energy Party evenement maar bij de overgang naar de nieuwe versie met meer opties (ticket en lay-out) was ik verantwoordelijk voor het verdere verloop van de registratieprocedures en opmaak. Dat verliep niet altijd vlot maar de oplossingen die Momice mij steeds aanraadde gleed de plooien weer strak en hielpen ons weer vooruit. Net door die overgang heb ik veel bijgeleerd en tal van bijkomende opties ontdekt die het onze deelnemers aangenamer en leuker maken. Ook de opties van de registratieprocedures en QR-codes verlopen vlot en zijn een grote steun zowel tijdens als na het evenement. Ik ben dus tevreden en kijk er al naar uit om volgende evenementen samen met Momice te realiseren.
  Pluspunten zijn: gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, compleet optiepakket, vertrouwelijk, support, prijs, training en hulplijn/link, uitgebreid lay-out opties, ..
  Minpunten zijn: Lijsten van deelnemers upload en inload-opties zijn soms verwarrend/ CVS en Excell komen soms niet overeen en de Momice template is niet altijd duidelijk, foto-en tekst opties nemen veel tijd in beslag om het optimaal resultaat te bereiken (veel knip en plakwerk) maar dat is te begrijpen ...

  - Flux50 vzw ()

 • Topsport Amsterdam en Momice

  Sinds 2014 gebruiken we bij Topsport Amsterdam de Momice tool voor onze BusinessClub events. Na de update van april 2018 kunnen we de uitnodigingsmails en event website nog mooier opmaken. Meer keuzes maar makkelijk te implementeren. Eigen sjabloon-ontwerpen met eigen look and feel zijn makkelijk te bewaren voor een volgend event.
  Vooral de gastenlijst met de mogelijkheid tot uploaden van je foto verkleint de 'afstand' tussen de bezoekers bij onze BusinessClub events. Uiteindelijk draait het om interactie en dit vergroot de kans hierop.

  - Topsport Amsterdam ()

 • Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

  Momice is een zeer gebruiksvriendelijk registratiesysteem. Met verschillende partijen, en dus verschillende adressenlijsten hadden we constant goed overzicht en inzicht in aantallen (afwezigen, aangemeld, etc). Ook de service vanuit MoMice was overtreffend. Niets was teveel, heel duidelijke uitleg, goed en snel geholpen.

  - Westergasfabriek ()

 • Goed systeem en perfecte service!

  Momice is een makkelijk en goed systeem om mee te werken als je te maken hebt met registratie- en communicatietrajecten. Maar veel beter is nog de service! Vanaf het eerste kennismakingsgesprek, tot de training en telefonische support: alle medewerkers zijn zeer vriendelijk en klantgericht. Het contact is persoonlijk en zij hechten waarde aan feedback.
  Het systeem biedt al veel mogelijkheden, maar blijft constant in ontwikkeling. De medewerkers doen dan ook graag hun best om alle vragen naar tevredenheid te beantwoorden en extra mogelijkheden uit te zoeken waar nodig. Ik beveel Momice dus graag aan!

  - Event department bv ()

 • De eerste 'look en feel' van je event is van enorme waarde.

  Persoonlijk hecht ik heel veel waarde aan mooie beelden. De 'look en feel' van een website bepaald vaak of ik daar nog even blijf. Voor mijn eigen events vind ik dat ook heel belangrijk, tenslotte maak je een eerste indruk maar 1 keer. De eventwebsite van Momice kan ik op eenvoudige wijze inrichten en door middel van kleuren en beelden krijgt het dan toch een look en feel dat bij mij, en bij mijn product of onderneming, past. Op 1 juni 2018 lanceerde ik de eventwebsite voor het Locatiecongres met het nieuwe design van Momice. Reacties die ik terug kreeg uit mijn netwerk: "wow wat ziet dat er goed uit lin!" of "mooi programma en het ziet er professioneel uit". Natuurlijk draait het om het totale plaatje, maar de eerste indruk is geheel te danken aan de functionaliteit van Momice waardoor de online presentatie er top uitziet. De uitnodigingentool en de mogelijkheid om snel en eenvoudig te communiceren met (potentiële) deelnemers/klanten is heel mooi meegenomen en maakt het compleet. Bovenstaande zorgt ervoor dat ik inmiddels 'superfan' ben. Ik heb Momice al aan heel veel eventmanagers aangeraden en dat zal ik voorlopig blijven doen.

  - Linda op Locatie ()

 • Handig en snel !

  Super handig! Dit is een snelle manier om je bezoekers te registreren en informatie met ze te delen. Fijn ook dat je alles makkelijk kunt personaliseren.

  - Servicecenter 4Hospitality ()

 • Snel en efficient

  Makkelijk, snel, efficient en handig voor het registeren van personen!
  Goed te gebruiken in de dagelijkse werkzaamheden

  - Servicecenter 4Hospitality ()

 • Momice; een echte aanrader!

  Momice is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en makkelijk te personaliseren.
  Wij gebruiken het voor veel van onze events; registreren, informatie delen en communiceren.
  Een echte aanrader dus!

  - Servicecenter 4Hospitality ()

 • De tool werkt absoluut mee aan het succes van mijn events

  Alweer bijna een jaar maak ik gebruik van de diensten van Momice, en ik ben zeer tevreden! Van design tot registratietool, alles wordt op een professionele manier aangepakt. Ik heb vertrouwen in de tool, het is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk voor zowel de gebruiker als de ontvanger. De tool werkt absoluut mee aan het succes van mijn events en het scheelt me 50% aan tijd!
  Momice zou ik aanraden voor hun diensten en de service!

  - PPG Coatings Nederland BV, AC Benelux, Dach & Midd ()

 • fijne registratietool

  Voor onze ledenevents gebruiken wij altijd Momice. Het uitnodigingen- en registratietraject loopt altijd via dit systeem. Momice is heel gebruiksvriendelijk en anders is er altijd een helpdesk beschikbaar die je met veel plezier en deskundigheid verder helpt. Het voordeel van dit systeem is dat je, binnen het vaste stramien, je eventsite en de uitnodigingen zelf kunt vormgeven. Binnen het gebruikersdashboard kun je gemakkelijk de status van de inschrijvingen bij houden. De gegevens kunnen gemakkelijk geëxporteerd worden, zodat deze gebruikt kunnen worden voor andere doeleinden zoals badges. Ook bevat Momice een hanige evaluatietool, zodat deelnemers feedback kunnen geven op het event. Kortom, een prettige tool om zelfstandig mee te werken die je ook nuttige informatie verschaft.

  - Genootschap voor Eventmanagers ()

 • Beste event communicatie tool die er op dit moment is!

  Wij waren één van de eerste gebruikers van de tool en zijn er tot op heden heel erg tevreden over. Het is een gebruiksvriendelijke, overzichtelijke en betaalbare tool! Daarnaast staan ze open voor feedback en wordt er ook daadwerkelijk iets mee gedaan! Binnen dertig minuten heb je een professionele mini website waarin je zelf alle aanpassingen kan verrichten. Top die onafhankelijkheid, mocht je toch vragen hebben staat het supportteam 24/7 voor je klaar! Sinds dat we met Momice werken krijgen wij wekelijks complimenten over de look and feel en gebruiksvriendelijkheid!
  Op dit moment simpelweg de beste event communicatie tool die er is!!

  - Topsport Amsterdam ()

 • Leveranciersdag Houdbaar

  Leveranciersdag Houdbaar
  Samenwerking met Momice is professioneel, snel, betrouwbaar. De prijs/kwaliteit verhouding is goed.

  - Albert Heijn Zaandam ()

 • Simpele en gebruiksvriendelijke event app: Momice!

  Voor een groot internationaal congres hebben we de Momice event app ingezet. Doordat het een web-app is hoeven gasten niets te downloaden. Ook de inrichting is ontzettend simpel en snel. De service is daarbij ook nog eens zoals het hoort. Absoluut een aanrader als je een basic event app wilt tegen een redelijke prijs.

  - Nutreco ()

 • Fijne tool om mee te werken!

  Na jarenlang Excel te hebben gebruikt voor ons jaarlijkse event voor relaties is dit nu de tweede keer dat we de registratie etc. via Momice laten verlopen. Wat een uitkomst! Alle aan- en afmeldingen keurig bij elkaar, gemakkelijk zelf een mailing versturen, alles is binnen handbereik. En als je er dan toch een keer niet uit komt is de support ook geweldig. We hebben van onze relaties ook alleen maar goede feedback gekregen over de eventwebsite, vooral de gastenlijst is een succes!

  - NV NOM ()

 • One-stop shop

  Momice heeft ons uitstekend geholpen met de registratie en communicatie naar de deelnemers van ons internationale event en stelde zich flexibel op ten aanzien van onze wensen en aanpassingen op het standaardpakket. Momice is accuraat en snel in de ondersteuning; de rest wijst zichzelf in de applicatie die eigenlijk alles biedt wat je nodig hebt voor de communicatie van je event!

  - VBMS ()

 • Gebruiksvriendelijke event software

  Mijn ervaring met Momice is erg positief. Fijn contact, korte lijntjes en goede ondersteuning. Het Momice-systeem zelf is erg gebruiksvriendelijk en makkelijk aan te passen aan de huisstijl van je bedrijf. Ook de bezoekers van ons event hebben het gehele proces van registratie tot evaluatie als positief ervaren. Ruim 75% was er (zeer) tevreden over.

  - FNV ()

 • Fijne tool

  EMboost maakt regelmatig gebruik van Momice als registratietool. Het basissysteem werkt makkelijk en is goed zelf in te vullen en te beheren. Als er een bijzondere feature nodig is, kan Momice deze vaak ook verzorgen. Het kunnen downloaden van een uitgebreide registratie-update met namen en gegevens bespaart veel tijd en geeft onze klanten ook een overzichtelijk beeld van het verloop.

  - Emboost ()

 • Tevreden!

  We gebruiken Momice nu iets meer dan een jaar voor onze evenementen en zijn erg tevreden. Het registreren van personen, versturen van mailings of een customized website inrichten, het werkt heel eenvoudig. Momice is zeer gebruiksvriendelijk, maar als er nog vragen zijn dan staat het support team van Momice altijd klaar om te helpen!

  - NBTC Holland Marketing ()

Activiteiten Momice

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Limburg | Henegouwen | Luik | Luxemburg | Namen | Waals-Brabant [+Bruxelles] | Flevoland | Friesland | Gelderland | Groningen | Limburg | Noord-Brabant | Noord-Holland | Overijssel | Drenthe | Utrecht | Zeeland | Zuid-Holland
Trefwoorden:
business events | online tickets verkopen | bezoekersregistratie | online ticketing | event app | evenement organiseren | evenementen software | event website | ticketing systeem | event software | event applicatie | registratie | zakelijke events organiseren | mailing | tickets | registratie software | enquete | gpdr compliance | registratietool | aanmelden event

Nieuws