Factotum events & projects bvba

Factotum events & projects bvba

'Get exited about planning your event/project without getting stressed out'

 

Fac-totum events organiseert onvergetelijke festiviteiten, lanceringen, netwerkbijeenkomsten, themafeesten, happenings, beurzen, workshops, personeelsfeesten, klanten-events, communiefeesten, huwelijken en nog zo veel meer van A tot Z. Zowel voor bedrijven en instellingen als voor verenigingen en besturen is fac-totum een zeer veelzijdige organisatiepartner die de meest uiteenlopende evenementen tot een succes maakt.  Tailor-made teamwork en een enorme passie voor kwaliteit maken hierbij het verschil.

 

Fac-totum projects realiseert allerhande ondernemingsprojecten. Als het nu gaat over communicatie, visibiliteit, drukwerk, webdesign, hulp bij opstart van een webshop, de opvolging van uw bouwproject of bij de ondersteuning van u dagdagelijkse activiteiten bieden wij u als KMO-Duizendpoot een allround oplossing aan. Vooral bij praktische coördinatietaken waarvoor de benodigde tijd, kennis of ervaring ontbreekt, vindt u bij fac-totum de ideale 'KMO-duizendpoot' die uw project tot uitvoer brengt. Zonder aan kwaliteit of doorlooptijd in te boeten wordt al het nodige voor u gedaan, terwijl u toch de volledige controle behoudt over de voortgang en de resultaten.

Factotum events & projects bvba
Factotum events & projects
14 November 2019

Het eindejaar is weer inzicht en dit wil zeggen: feest 🎉 feest🎈feest 🍾!

Maar ook zéér veel organisatie 🤯 ✅

Die organisatie nemen wij graag op ons zodat jij zonder zorgen 2019 kan afsluiten!

Wij helpen graag jouw privé of bedrijfsevenement te organiseren van A tot Z! 🎆


Graag meer informatie of ken jij iemand die hulp kan gebruiken dit najaar?

Stuur gerust een berichtje


#events #eventbureau#factotum #eventbureauantwerpen #eventantwerp #eventsantwerpen #eventorganiseren #eventsbrasschaat #eventsschoten #eventorganisatie #eventervaring #trouw #bedrijfsfeest #communie #eindejaarevent #bedrijfsfeest...

Lees meer

Like Comment

36 reviews over Factotum events & projects bvba - 9.8/10

 • Perfecte samenwerking

  Reeds vele malen samengewerkt en steeds een perfecte match, oog voor detail
  en bovenal een meer dan een betrouwbare partner voor een professioneel eindresultaat
  ... ik kijk al uit naar een volgende samenwerking !

  - Zakkenroller en hypnotiseur The Charming Thief ()

 • Fijn samenwerken!

  Samenwerken met Karin van Fac-totum events is een plezier! De briefing die door haar gemaakt wordt is keer op keer perfect, zodat wij precies weten wat er verwacht wordt. Ook worden wij als partner zeer goed onthaald, we komen niks tekort! Tot de volgende!

  - Fotografik ()

 • Tot in de puntjes

  Met Karin / Factotum.events is het altijd fijn samenwerken. De afspraken zijn helder & de feesten zijn steeds TOP georganiseerd. Haar betrokkenheid is bovendien oprecht & haar dankuwel gemeend. Omdat alles tot in de puntjes is geregeld, is stress nooit een issue. We kijken al uit naar de volgende samenwerking !

  - De Lachgasten ()

 • Wat n huwelijksfeest...

  Dankzij Karin hebben wij genoten van elk moment van onze mooiste dag!!! Aan elk detail werd gedacht, alles was zoals wij er van droomden, live muziek, lekker eten, mooie decoratie, de perfecte setting... Alles was van A tot Z in de puntjes verzorgd, en dit binnen het budget hoe we het vooropgesteld hadden. Wat n topmadam!!!

  - add time ()

 • The Amazing Flowers

  Reeds meerdere malen zijn wij voor Fac-totum mogen gaan optreden met The Amazing Flowers op 1 van de vele (bedrijfs) feesten die ze jaarlijks organiseren. Telkens werden we uiterst goed ontvangen en begeleid door het Fac-totum team.
  Een sterke aanrader om mee samen te werken!!!

  - The amazing flowers ()

 • Hele fijne samenwerking

  Buiten dat de events iedere keer tot in de puntjes wordt verzorgd, denkt Karin niet alleen aan haar gasten, maar ook zeer zeker aan haar leveranciers. Heel fijn is het om met Karin(Factotum) samen te werken. Tot nog veel meer mooie events!!

  - Shake and Serve Belgium ()

 • James bond

  Super feestje, alles tot in details verzorgd.
  Hoed af voor het team

  - Alma ()

 • Familiedag met Factotum: aan alles gedacht!

  Voor onze jaarlijkse familiedag, konden we rekenen op Factotum voor de volledige organisatie en coördinatie. Aan alles werd gedacht: animatie voor de verschillende leeftijden, en aankleding van het geheel met oog voor detail als in het voorzien van fijn bloemstukjes in onze bedrijfskleur. Ook op culinair vlak, konden we genieten van een bijzondere barbecue formule en smakelijk dessertenbuffet. Kortom, volledige ontzorging en een supergezellige dag waar iedereen van genoten heeft.

  ()

 • Onvergetelijke party

  Ons 30 jarig huwelijksbruilofsfeest is een onvergetelijk gebeuren geworden; alle gasten waren onder de indruk van hoe alles tot in perfectie was geregeld. Alleen maar happy people , van jong tot oud.
  Dank aan Karin voor de zeer gedegen voorbereiding, waar alleen het beste goed genoeg was en de prettige samenwerking.

  - Bvba radiologie dr jager ()

 • Factotum

  We riepen de hulp van Karin in voor het organiseren van ons allereerste bedrijfsfeest.
  Alles verliep zeer vlot en correct. De uitwerking was origineel en authentiek, geen enkele vraag was teveel.
  Zeker een aanrader!

  - Baunv ()

 • Absolutely satisfied !

  We had the openings reception of our office organized by Factotum and were absolutely satisfied.
  The personal approach of Karin made us confident not to have any worries and able to enjoy our event.
  Thanks to her expertise and professional touch there was no need to stress and our event turned out lovely.
  We can absolutely recommend Factotum and will surely work together on a next occasion.

  - GIA ()

 • Factotum: perfecte en betrouwbare service

  Het resultaat van de dienstverlening van/samenwerking met Factotum is alleen in positieve termen te omschrijven: professioneel, correct, duidelijk, tijdig, betrouwbaar, steeds bereikbaar, fijn contact en vooral zeer flexibel als wij als klant nog laattijdige vragen of veranderingen voorstellen. Het geeft je als klant een zeer gerust gevoel (en een hoop stress minder) dat alles in goede banen geleid wordt. Het event 'staat' er en is af tot in de puntjes.

  - Psychiatrisch Ziekenhuis Duffel ()

 • Wat een feest!

  Karine ontzorgde ons volledig en bezorgde onze dochter, ons en al de geluksvogels (want dat waren ze)die aanwezig waren een ongelooflijk topfeest. Alles was tiptop geregeld van tent, eten, drinken, bediening tot animatie en superfotograaf. Hier wordt nog lang over gesproken en het plezantste van al is dat we er als ouders op deze manier ten volle mee hebben van kunnen genieten. Geen vraag was teveel of te moeilijk. Ik zou nog kinderen bijmaken om nog zo’n feesten te mogen (laten) organiseren!

  ()

 • Sales Meeting La Lorraine

  We werken al jaren met Factotum en de service blijft altijd optimaal. Duidelijke afspraken, goede en tijdige afstemmingen, geen enkele vraag is teveel en ze slagen er altijd in om iets extras mee te geven. Prijs/kwaliteit zeker top , altijd meedenkend met de klant.
  Plezier om met samen te werken.

  - La Lorraine ()

 • Geweldige ondersteuning & begeleiding bij je event!

  Of je nu zelf al een idee hebt, of helemaal van nul moet beginnen, heb je een vastgelegd budget of heb je enkel een richtlijn, samen brainstormen, of gewoon wachten op de voorstellen van Karin? Er komt zowieso een topvoorstel uit de bus!
  Factotum ondersteunt je op alle gebied. Ze zoeken alles uit tot op het bot. Geen vraag is teveel. Zelfs niet voor de meest kritische klant.
  Het leuke aan samenwerken met Karin en haar team is dat ik weet dat we haar alles kunnen vragen. Niks is te veel. Gaat het om een groot event of een kleinschalige bijeenkomst, er wordt evenveel energie ingestoken. En telkens aan de scherpste prijs.
  We hebben het plezier gehad al enkele events samen te organiseren en ik ben er zeker van dat er in de toekomst nog volgen!

  - Bolckmans nv ()

 • Huwelijk

  Wij werden door Factotum volledig van A naar Z begeleid in het kader van ons huwelijk. Dit heeft bijna een volledig jaar in beslag genomen. Factotum heeft ons zéér professioneel bijgestaan en al onze wensen werden door hen vervuld. Ons huwelijk werd mits door hun volledige bijstand een echt sprookje.

  ()

 • Openingsreceptie Advox Advocaten

  Karin van Fac-totum,heeft onze openingsreceptie van ons nieuwe kantoor in goede banen geleid.
  Alles was tot in de puntjes geregeld, geen detail was vergeten.
  Perfecte organisatie van een fantastisch evenement!
  Dank Karin! Een absolute aanrader voor iedereen...

  - Advox Advocaten ()

 • Top event!

  In het verleden hebben wij meermaals feesten gegeven. Ons laatste event werd georganiseerd door Fac-totum. Een hemelsbreed verschil! Door de persoonlijk aanpak van Karin van den Bogaert werd dit een feest volledig op maat, met een mooie combinatie tussen onze wensen, en haar professionele expertise. Als wij terugdenken aan zowel de organisatie, als het feest zelf, komt er maar één woord voor ons naar boven: TOP!

  - Hifferman Group ()

 • TOP TEAM!

  Factotum events maakten van ons feest één om nooit te vergeten! Alleen maar lof voor de organisatie, als feestvarkens kregen we de boodschap te genieten en dat hebben we gedaan, van begin tot einde. Alles werd uit handen genomen, zalig gewoon! Nogmaals dikke dikke merci!

  ()

 • Ongelooflijk waanzinnig topfeest!!!

  Op ons huwelijksfeest was alles , maar echt alles, tot in de puntjes verzorgd!!! De catering, de drank, de muziek, de attenties, de fotograaf, de locatie, de service,...alles was gewoonweg top georganiseerd door factotum!! Het enige wat wij mochten doen, was genieten, en dat is hetgeen wij gedaan hebben!!! Een feest om nooit nog te vergeten,een feest beyond our dreams!!

  ()

 • onvergetelijk evenement op toplocatie!

  De Wit Bunkering organiseerde ter gelegenheid van hun 70-jarig bestaan een avondfeest voor personeel, klanten en leveranciers. Wij konden rekenen op een perfecte opvolging van het begin tot einde! Alles was top: locatie, catering, muziekgroepje, DJ. Iedereen heeft genoten van deze avond. Een echte aanrader. Bedankt Karin!

  - De Wit Bunkering NV ()

 • Goede samenwerking

  Ik heb al meerdere malen samengewerkt en alles is tot in detail verzorgd. Ik kan op 2 oren slapen en laat de stress over aan Factotum!

  - Tormans bvba ()

 • Top eventbureau

  Vriendelijke mensen en steeds een correcte afwerking!

  - AP audiovisuele producties ()

 • Samen streven naar 100% tevredenheid

  Al het privilege gehad om al enkele keren samen te werken met Karin & kan persoonlijk getuigen dat een organisatie door Fac Totum gelijk staat aan 'alles tot in de puntjes verzorgd' en 'alle details die kloppen'. Karin draagt haar klant op handen en streeft naar de 100% tevredenheid. Streng en veeleisend als 'leider/coördinator' van het event, maar ook en vooral een toffe & aangename 'collega' ... Meer van dat Karin!

  - Backline ()

 • Weddingplanner

  Ons trouwfeest was een droom! En dit hadden we niet enkel te danken aan een grondige voorbereiding door Karin, maar ook door haar aanwezigheid het hele weekend in de Champagne... waar ze zich uitsloofde, de benen onder haar lijf liep, ... om alles in goede banen te laten lopen, zodat wij enkel moesten genieten, genieten ... genieten! Waarvoor we haar dan ook super bedanken! Niemand had dit beter gekund.
  Dikke dikke merci XXX Christine & Yves

  ()

 • Detail en organisatie

  We huurden Fac-Totum in voor de organisatie van ons huwelijk.
  Het feest vond plaats in onze tuin en daardoor moest alles van 0 voorzien en gecoördineerd worden opgebouwd. Onze wensen waren hoog, de details in afwerking moesten high end zijn. Fac-Totum heeft deze opdracht tot in het uiterste detail opgevolgd en geruisloos uitgevoerd. Verschillende leveranciers per onderdeel werden voorgesteld, steeds met open prijssettings. Het feest was een ongelooflijk succes, zonder enige hickups, de afhandeling feilloos uitgevoerd.

  ()

 • Op je twee oren slapen!

  We hebben reeds meerdere events met FacTotum samengewerkt en het moet gezegd : alles is in de puntjes voorbereid, uitgewerkt en ook de debrief is altijd nuttig! Karin en haar team gaan de extra mile om het ons en onze gasten naar onze zin te maken. Dit alles steeds rekening houdend met de vooropgestelde budgetten. We kunnen Factotum als event partner absoluut aanbevelen! Van kleinschalig klantenevent, over personeelsfeest, naar opendeurdag : met Factotum klopt het plaatje én kan je op je beide oren slapen! Volgend feest is reeds geboekt.

  - Gosselin Group ()

 • Responsable Communication Marketing

  Très bonne collaboration avec Karin de Factotum pour notre journée et soirée clients. C'était un très bel événement qui a fait l'unanimité auprès de nos invités. Merci Karin pour ton professionnalisme, tes conseils et la qualité de tes services.

  - Challenge International ()

 • Weddingplanner

  Wij wilden een trouwfeest geven op een toplocatie, met topcatering, livemuziek en binnen ons budget en iemand die alles in goede banen zou leiden.....Factotum-events dus, zo simpel kan het zijn.
  Alles was tiptop geregeld zoals wij het gedroomd hadden, voor ons een dag om nooit te vergeten en dit mede dankzij onze weddingplanner. Karin, bedankt voor jou topservice!!

  ()

 • Teambuilding met Karin

  Het was ongelofelijk fijn samen te werken met Karin om mijn teambuilding op poten te zetten. Maar ze heeft dit fantastische gedaan in de koekestad. Elk detail was verzorgd. Geen inspanning teveel! Proficiat. Grtn jan

  - GS1 Belgium & Luxembourg ()

 • Lente feest van de dochters

  Vorig jaar hadden we een spetterend lentefeest in gedachte voor onze dochters, we hadden alles voorzien, behalve de annulering van de traiteur..... Paniek alom daar het lenterest in't water zou vallen. Toen besloten we beroep te doen op Fac-Totum en nam contact op met Karin. Tegen al onze verwachtingen in slaagde zij erin om lastminute alles nog tot in de puntjes geregeld te krijgen, ze had ook oog voor ieder detail (zelf zaken waar wij niet aan dachten) de catering, de tent, de decoratie, de bediening, alles was tot in de puntjes geregeld. Onze dochters beleefde een lentefeest om "U" tegen te zeggen, mede dankzij de hulp van Karin. Hoe ze dit alles op het laatste nippertje geregeld kreeg weten we niet, maar ze deed het...
  1000x dank voor de redding en het schitterend resultaat.
  alvast tot volgend event.
  Groetjes uit Wemmel.

  ()

 • Tot in de kleinste detail

  Ik ken Karin al jaren, voorheen als direct collega en nu via Fac-Totum terug contact met mekaar opgenomen.
  Karin is een duizendpoot. Niets is te veel.
  Voor elk event, klein of groot zet ze zich meer dan 100% in. Tot in de kleinste detail is alle geregeld.
  Puur genieten.
  Originele ideeën en Karin denkt steeds met je mee.
  Keep on going Karin!!

  - Geodis Wilson Belgium ()

 • Karin let op elk detail!

  “Ik hou van feesten. Maar feestjes moeten AF zijn!”
  Ken je dit gevoel: veel te doen, weinig tijd, (on)gezonde stress...
  Sinds ik Karin onder de arm nam voor het organiseren van mijn feesten ken ik een nog veel fijner gevoel:
  LOSLATEN en genieten...
  Bij Karin kan je loslaten: zij zoekt alles uit, stelt verschillende alternatieven voor.
  Het enige dat je rest is beslissen, betalen, smullen, dansen en complimentjes in ontvangst nemen.
  Karin is de perfecte gastvrouw. Zelfs de bloemen worden in de juiste vazen geschikt. Bedankt team Karin!

  - Fast Lines Belgium ()

 • personeelsreceptie Flanders Port Security

  Dankzij Karin van Fac-totum events en projects was onze personeelsreceptie een FEEST! Alles was tot in de puntjes geregeld! Zowel de voorbereidingen (samen wordt de juiste formule uitgedokterd) als de receptie zelf. Fijn als je de organisatie uit handen kan geven en zo zelf alle stress kan vermijden en relax kan genieten. Wij kunnen Fac-totum sterk aanbevelen! Deze samenwerking is zeker voor herhaling vatbaar!

  - Flanders Port Security ()

 • Bedrijfsfeest Scaldis December 2013

  Dankzij jouw ervaring, vakkennis en enthousiasme werd ons bedrijfsfeest een daverend succes. Jouw creativiteit kent geen grenzen en niets is je teveel. Je luisterde goed naar de wensen van ons bedrijf. Als resultaat hebben onze collega's genoten en het korte filmpje is een leuk aandenken aan deze geslaagde avond. Een verdere voortzetting van onze samenwerking is feit. Ik kan Fact-totum warm aanbevelen aan iedereen die iets unieks wil organiseren en alle zorgen/stress wil vermijden. Nog veel succes met al je andere projecten Karin.

  - Scaldis Salvage & Marine Contractors NV ()

 • Originaliteit en vakkennis

  Brava Karin, jouw talenten weerspiegelen zich in een unieke samenstelling van originaliteit en vakkennis die klanten een unieke en onvergetelijke ervaring doen beleven. Alle geïnteresseerden, er is maar één adres nl dat van Karin bij Fac-Totum! Paul Bellemans

  - fac-totum bvba ()

Activiteiten Factotum events & projects bvba

Factotum events & projects bvba
Factotum events & projects
05 November 2019

In September stonden we in de schoenen van 007 😎 Voor het personeel van Alma te KU Leuven hebben wij een personeelsfeest georganiseerd volledig in thema van Bond, James Bond! 💥


Factotum heeft deze avond van A tot Z georganiseerd:

✅ Casino animatie: Volledig casino met personeel en aankleding

✅ Blackjack: Met een close-up magician

✅ Bodyguards: Onthaal werd verzorgd door bodyguards + ipad met vingerafdruk verificatie (check de foto's!)

✅ Pick Pocket: Misleiding = 007! Animator die de gasten entertained met misleiding van pick pocket

✅ Photoboot: In thema van James bond!

✅ Muziek, licht en techniek

✅ Team work makes the dreamwork!

✅ ...

Lees meer

Like Comment
Factotum events & projects bvba
Factotum events & projects
05 November 2019

Leuk weetje: Wat betekent Factotum nu eigelijk? 🤔


💡 Duizendpoot! Want dat is wie we zijn hier bij Factotum.

Wij organiseren uw events, groot of klein, van A tot Z!


Heb je een privé of #bedrijfsevent ?

Wil je zonder zorgen 2019 afsluiten?

Stuur ons een berichtje 😉

#eventbureau #events #bedrijfsfeest #factotumevents

#eventsbrasschaat #eventorganisatie #eindejaarevent

Like Comment