Factotum events & projects bvba

Factotum events & projects bvba

 • Leopoldslei 157a, 2930 Brasschaat, België

'Get exited about planning your event/project without getting stressed out'

 

Fac-totum events organiseert onvergetelijke festiviteiten, lanceringen, netwerkbijeenkomsten, themafeesten, happenings, beurzen, workshops, personeelsfeesten, klanten-events, communiefeesten, huwelijken en nog zo veel meer van A tot Z. Zowel voor bedrijven en instellingen als voor verenigingen en besturen is fac-totum een zeer veelzijdige organisatiepartner die de meest uiteenlopende evenementen tot een succes maakt.  Tailor-made teamwork en een enorme passie voor kwaliteit maken hierbij het verschil.

 

Fac-totum projects realiseert allerhande ondernemingsprojecten. Als het nu gaat over communicatie, visibiliteit, drukwerk, webdesign, hulp bij opstart van een webshop, de opvolging van uw bouwproject of bij de ondersteuning van u dagdagelijkse activiteiten bieden wij u als KMO-Duizendpoot een allround oplossing aan. Vooral bij praktische coördinatietaken waarvoor de benodigde tijd, kennis of ervaring ontbreekt, vindt u bij fac-totum de ideale 'KMO-duizendpoot' die uw project tot uitvoer brengt. Zonder aan kwaliteit of doorlooptijd in te boeten wordt al het nodige voor u gedaan, terwijl u toch de volledige controle behoudt over de voortgang en de resultaten.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

Registreer gratis

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

Upgrade bedrijfspagina

15 reviews over Factotum events & projects bvba - 10/10

 • Goede samenwerking

  Ik heb al meerdere malen samengewerkt en alles is tot in detail verzorgd. Ik kan op 2 oren slapen en laat de stress over aan Factotum!

  - Tormans bvba ()

 • Top eventbureau

  Vriendelijke mensen en steeds een correcte afwerking!

  - AP audiovisuele producties ()

 • Samen streven naar 100% tevredenheid

  Al het privilege gehad om al enkele keren samen te werken met Karin & kan persoonlijk getuigen dat een organisatie door Fac Totum gelijk staat aan 'alles tot in de puntjes verzorgd' en 'alle details die kloppen'. Karin draagt haar klant op handen en streeft naar de 100% tevredenheid. Streng en veeleisend als 'leider/coördinator' van het event, maar ook en vooral een toffe & aangename 'collega' ... Meer van dat Karin!

  - Backline ()

 • Weddingplanner

  Ons trouwfeest was een droom! En dit hadden we niet enkel te danken aan een grondige voorbereiding door Karin, maar ook door haar aanwezigheid het hele weekend in de Champagne... waar ze zich uitsloofde, de benen onder haar lijf liep, ... om alles in goede banen te laten lopen, zodat wij enkel moesten genieten, genieten ... genieten! Waarvoor we haar dan ook super bedanken! Niemand had dit beter gekund.
  Dikke dikke merci XXX Christine & Yves

  ()

 • Detail en organisatie

  We huurden Fac-Totum in voor de organisatie van ons huwelijk.
  Het feest vond plaats in onze tuin en daardoor moest alles van 0 voorzien en gecoördineerd worden opgebouwd. Onze wensen waren hoog, de details in afwerking moesten high end zijn. Fac-Totum heeft deze opdracht tot in het uiterste detail opgevolgd en geruisloos uitgevoerd. Verschillende leveranciers per onderdeel werden voorgesteld, steeds met open prijssettings. Het feest was een ongelooflijk succes, zonder enige hickups, de afhandeling feilloos uitgevoerd.

  ()

 • Op je twee oren slapen!

  We hebben reeds meerdere events met FacTotum samengewerkt en het moet gezegd : alles is in de puntjes voorbereid, uitgewerkt en ook de debrief is altijd nuttig! Karin en haar team gaan de extra mile om het ons en onze gasten naar onze zin te maken. Dit alles steeds rekening houdend met de vooropgestelde budgetten. We kunnen Factotum als event partner absoluut aanbevelen! Van kleinschalig klantenevent, over personeelsfeest, naar opendeurdag : met Factotum klopt het plaatje én kan je op je beide oren slapen! Volgend feest is reeds geboekt.

  - Gosselin Group ()

 • Responsable Communication Marketing

  Très bonne collaboration avec Karin de Factotum pour notre journée et soirée clients. C'était un très bel événement qui a fait l'unanimité auprès de nos invités. Merci Karin pour ton professionnalisme, tes conseils et la qualité de tes services.

  - Challenge International ()

 • Weddingplanner

  Wij wilden een trouwfeest geven op een toplocatie, met topcatering, livemuziek en binnen ons budget en iemand die alles in goede banen zou leiden.....Factotum-events dus, zo simpel kan het zijn.
  Alles was tiptop geregeld zoals wij het gedroomd hadden, voor ons een dag om nooit te vergeten en dit mede dankzij onze weddingplanner. Karin, bedankt voor jou topservice!!

  ()

 • Teambuilding met Karin

  Het was ongelofelijk fijn samen te werken met Karin om mijn teambuilding op poten te zetten. Maar ze heeft dit fantastische gedaan in de koekestad. Elk detail was verzorgd. Geen inspanning teveel! Proficiat. Grtn jan

  - GS1 Belgium & Luxembourg ()

 • Lente feest van de dochters

  Vorig jaar hadden we een spetterend lentefeest in gedachte voor onze dochters, we hadden alles voorzien, behalve de annulering van de traiteur..... Paniek alom daar het lenterest in't water zou vallen. Toen besloten we beroep te doen op Fac-Totum en nam contact op met Karin. Tegen al onze verwachtingen in slaagde zij erin om lastminute alles nog tot in de puntjes geregeld te krijgen, ze had ook oog voor ieder detail (zelf zaken waar wij niet aan dachten) de catering, de tent, de decoratie, de bediening, alles was tot in de puntjes geregeld. Onze dochters beleefde een lentefeest om "U" tegen te zeggen, mede dankzij de hulp van Karin. Hoe ze dit alles op het laatste nippertje geregeld kreeg weten we niet, maar ze deed het...
  1000x dank voor de redding en het schitterend resultaat.
  alvast tot volgend event.
  Groetjes uit Wemmel.

  ()

 • Tot in de kleinste detail

  Ik ken Karin al jaren, voorheen als direct collega en nu via Fac-Totum terug contact met mekaar opgenomen.
  Karin is een duizendpoot. Niets is te veel.
  Voor elk event, klein of groot zet ze zich meer dan 100% in. Tot in de kleinste detail is alle geregeld.
  Puur genieten.
  Originele ideeën en Karin denkt steeds met je mee.
  Keep on going Karin!!

  - Geodis Wilson Belgium ()

 • Karin let op elk detail!

  “Ik hou van feesten. Maar feestjes moeten AF zijn!”
  Ken je dit gevoel: veel te doen, weinig tijd, (on)gezonde stress...
  Sinds ik Karin onder de arm nam voor het organiseren van mijn feesten ken ik een nog veel fijner gevoel:
  LOSLATEN en genieten...
  Bij Karin kan je loslaten: zij zoekt alles uit, stelt verschillende alternatieven voor.
  Het enige dat je rest is beslissen, betalen, smullen, dansen en complimentjes in ontvangst nemen.
  Karin is de perfecte gastvrouw. Zelfs de bloemen worden in de juiste vazen geschikt. Bedankt team Karin!

  - Fast Lines Belgium ()

 • personeelsreceptie Flanders Port Security

  Dankzij Karin van Fac-totum events en projects was onze personeelsreceptie een FEEST! Alles was tot in de puntjes geregeld! Zowel de voorbereidingen (samen wordt de juiste formule uitgedokterd) als de receptie zelf. Fijn als je de organisatie uit handen kan geven en zo zelf alle stress kan vermijden en relax kan genieten. Wij kunnen Fac-totum sterk aanbevelen! Deze samenwerking is zeker voor herhaling vatbaar!

  - Flanders Port Security ()

 • Bedrijfsfeest Scaldis December 2013

  Dankzij jouw ervaring, vakkennis en enthousiasme werd ons bedrijfsfeest een daverend succes. Jouw creativiteit kent geen grenzen en niets is je teveel. Je luisterde goed naar de wensen van ons bedrijf. Als resultaat hebben onze collega's genoten en het korte filmpje is een leuk aandenken aan deze geslaagde avond. Een verdere voortzetting van onze samenwerking is feit. Ik kan Fact-totum warm aanbevelen aan iedereen die iets unieks wil organiseren en alle zorgen/stress wil vermijden. Nog veel succes met al je andere projecten Karin.

  - Scaldis Salvage & Marine Contractors NV ()

 • Originaliteit en vakkennis

  Brava Karin, jouw talenten weerspiegelen zich in een unieke samenstelling van originaliteit en vakkennis die klanten een unieke en onvergetelijke ervaring doen beleven. Alle geïnteresseerden, er is maar één adres nl dat van Karin bij Fac-Totum! Paul Bellemans

  - fac-totum bvba ()

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Activiteiten Factotum events & projects bvba