header

Showcooking

Op zoek naar 'showcooking'? Op eventplanner.be vind je leveranciers die showcooking aanbieden in België. Zo wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 15 reviews over bedrijven in de categorie 'showcooking'.
 • Factotum events & projects bvba

  Factotum events & projects bvba

  Goede samenwerking

  Ik heb al meerdere malen samengewerkt en alles is tot in detail verzorgd. Ik kan op 2 oren slapen en laat de stress over aan Factotum!

  Tony Tormans - Tormans bvba - 05/08/2017

 • Factotum events & projects bvba

  Factotum events & projects bvba

  Top eventbureau

  Vriendelijke mensen en steeds een correcte afwerking!

  Andy Van den Bosch - AP audiovisuele producties - 02/05/2017

 • Factotum events & projects bvba

  Factotum events & projects bvba

  Samen streven naar 100% tevredenheid

  Al het privilege gehad om al enkele keren samen te werken met Karin & kan persoonlijk getuigen dat een organisatie door Fac Totum gelijk staat aan 'alles tot in de puntjes verzorgd' en 'alle details die kloppen'. Karin draagt haar klant op handen en streeft naar de 100% tevredenheid. Streng en veeleisend als 'leider/coördinator' van het event, maar ook en vooral een toffe & aangename 'collega' ... Meer van dat Karin!

  Brigitte Maloens - Backline - 30/08/2016

 • Factotum events & projects bvba

  Factotum events & projects bvba

  Weddingplanner

  Ons trouwfeest was een droom! En dit hadden we niet enkel te danken aan een grondige voorbereiding door Karin, maar ook door haar aanwezigheid het hele weekend in de Champagne... waar ze zich uitsloofde, de benen onder haar lijf liep, ... om alles in goede banen te laten lopen, zodat wij enkel moesten genieten, genieten ... genieten! Waarvoor we haar dan ook super bedanken! Niemand had dit beter gekund.
  Dikke dikke merci XXX Christine & Yves

  Christine Graf - 29/08/2016

Showcooking

Zoek je 'showcooking'? Dan heb je geluk. Op onze website vind je maar liefst eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze eventleveranciers helpen je graag bij het organiseren van jouw evenement of bedrijfsfeest in België.

Showcooking: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor showcooking op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als showcooking, show cooking, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op onze website terecht.

Link toevoegen

Je kan zelf gratis een leverancier toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar showcooking.

Tags: show cooking, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!