header

Eventcoordinator

Op zoek naar 'eventcoordinator'? Op onze website vind je leveranciers die eventcoordinator aanbieden in België. Zo wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Eventcoordinator

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 22 reviews over bedrijven in de categorie 'eventcoordinator'.
 • BC Hospitality Services

  BC Hospitality Services

  BC Hospitality Services review

  We kunnen BC Hospitality alleen maar aanbevelen bij anderen, en dat doen we trouwens al.
  Het bureau is heel dynamisch en flexibel, want in onze sector (film sector) zeker een pluspunt is. Wouter Synquintin heeft de boel altijd onder controle, zoekt mee naar originele en bij de film passende kledij voor de hostessen en is zéér oplossingsgericht.
  De hostessen zelf zijn altijd presentabel, heel vriendelijk, enthousiast en dynamisch. Van ons krijgen ze een 10/10!

  Katja Hemmeryckx - Sony Pictures - 09/08/2017

 • Factotum events & projects bvba

  Factotum events & projects bvba

  Goede samenwerking

  Ik heb al meerdere malen samengewerkt en alles is tot in detail verzorgd. Ik kan op 2 oren slapen en laat de stress over aan Factotum!

  Tony Tormans - Tormans bvba - 05/08/2017

 • BC Hospitality Services

  BC Hospitality Services

  Altijd beschikbaar

  Wij werken steeds graag samen met BC Hospitality.
  Ondanks soms een korte briefing halen zij voldoende informatie eruit om iedereen gepast voor te bereiden voor de job. Ze blijven steeds bereikbaar voor wijzigingen in het team, ook al zijn deze zeer last minute.

  Bart Fagard - BDF Projects bvba - 04/07/2017

 • BC Hospitality Services

  BC Hospitality Services

  Tophostessen

  Het is altijd fijn samenwerken met BC Hospitality. Dat komt niet alleen omdat ze flexibel zijn en meedenken maar ook omdat ze gewoon goeie hostessen leveren. Voor corporate events vind ik het belangrijk dat de hospitality meisjes en jongens kunnen nadenken en een zekere maturiteit hebben, niet alleen een mooi gezicht. Het is bovendien ook fijn grasduinen in hun kledijportfolio zodat die tophostessen er ook top uitzien. Ik kan BC dus zeker aanbevelen.

  Birgit Walraet - Freelance - 03/07/2017

Eventcoordinator

Op zoek naar 'eventcoordinator'? Dan ben je aan het juiste adres. Op eventplanner.be vind je maar liefst toeleveranciers om je hierbij te helpen. Deze leveranciers helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement of bedrijfsfeest in België.

Eventcoordinator: alles op één website

Wij hebben alle info over eventcoordinator in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan kiezen. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als eventcoordinator, event coordinator, coordinatie evenementen, evenementen coordinator, coordinatie, coordinator, coordinatoren, onsite coordinatie, event coordinatie, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op onze website terecht.

Link toevoegen

Je kan zelf gratis een firma toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar eventcoordinator.

Tags: event coordinator, coordinatie evenementen, evenementen coordinator, coordinatie, coordinator, coordinatoren, onsite coordinatie, event coordinatie, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!