Festiviteiten

Op zoek naar 'festiviteiten'? Hier vind je toeleveranciers die festiviteiten aanbieden in België. Zo wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 15 reviews over bedrijven in de categorie 'festiviteiten'.
 • Factotum events & projects bvba

  Factotum events & projects bvba

  Goede samenwerking

  Ik heb al meerdere malen samengewerkt en alles is tot in detail verzorgd. Ik kan op 2 oren slapen en laat de stress over aan Factotum!

  Tony Tormans - Tormans bvba - 05/08/2017

 • Factotum events & projects bvba

  Factotum events & projects bvba

  Top eventbureau

  Vriendelijke mensen en steeds een correcte afwerking!

  Andy Van den Bosch - AP audiovisuele producties - 02/05/2017

 • Factotum events & projects bvba

  Factotum events & projects bvba

  Samen streven naar 100% tevredenheid

  Al het privilege gehad om al enkele keren samen te werken met Karin & kan persoonlijk getuigen dat een organisatie door Fac Totum gelijk staat aan 'alles tot in de puntjes verzorgd' en 'alle details die kloppen'. Karin draagt haar klant op handen en streeft naar de 100% tevredenheid. Streng en veeleisend als 'leider/coördinator' van het event, maar ook en vooral een toffe & aangename 'collega' ... Meer van dat Karin!

  Brigitte Maloens - Backline - 30/08/2016

 • Factotum events & projects bvba

  Factotum events & projects bvba

  Weddingplanner

  Ons trouwfeest was een droom! En dit hadden we niet enkel te danken aan een grondige voorbereiding door Karin, maar ook door haar aanwezigheid het hele weekend in de Champagne... waar ze zich uitsloofde, de benen onder haar lijf liep, ... om alles in goede banen te laten lopen, zodat wij enkel moesten genieten, genieten ... genieten! Waarvoor we haar dan ook super bedanken! Niemand had dit beter gekund.
  Dikke dikke merci XXX Christine & Yves

  Christine Graf - 29/08/2016

Festiviteiten

Op zoek naar 'festiviteiten'? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je niet minder dan eventleveranciers om je hierbij te helpen. Deze bedrijven helpen je met plezier bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Festiviteiten: een handig overzicht

Wij hebben alle leveranciers van festiviteiten in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als festiviteiten, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Eventleverancier toevoegen

Je kan zelf gratis een eventbedrijf toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar festiviteiten.

Tags: ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!