Perfect+ Event Productions

Perfect+ Event Productions

Perfect+ Event Productions biedt zowel aan bedrijven als aan de openbare sector een gevarieerd aanbod voor het organiseren van citygames, bedrijfsuitjes, incentives, special events, teambuilding, originele feestconcepten tot grote klasse bedrijfsevenementen in Brugge, Brussel en gans Vlaanderen met daarbij de garantie op een professionele afwerking op maat. Meertalige service

Perfect+ Event Productions zorgt voor een vlekkeloze organisatie en coördinatie van uw event en legt hierbij de klemtoon op creativiteit, originaliteit, professionalisme en een competitieve prijs-kwaliteitverhouding.

Perfect+ Event Productions garandeert onvergetelijke bedrijfsactiviteiten en special events met toevoeging van een creatieve meerwaarde en een perfecte dienstverlening. Een origineel concept, een perfecte ontwikkeling, opbouw en afwerking, that's our business!

27 reviews over Perfect+ Event Productions - 9.8/10

 • Personeelsfeest DuPont

  Bedankt voor een goeie organisatie. Wij waren al langer op zoek om ons personeelsfeest in een nieuw jasje te stoppen en met jullie is dit perfect gelukt. Jullie hebben jullie naam niet gestolen :-). Zeker voor herhaling vatbaar.

  - DuPont ()

 • Teambuilding, Leuven

  De vlotte en efficiënte communicatie met John zorgt ervoor dat alles uitstekend verloopt.
  Ze zoeken naar verschillende mogelijkheden voor iedere leeftijd en budget.
  De foto's van het event zijn een blijvende herinnering.
  Heel erg bedankt.

  - Siemens Industry Software NV ()

 • Team-building event in het kasteel Ter Ham op 23 juni 2018

  Een gigantisch, welgemeende DANK-JE-WEL aan het hele team van Perfect+ Event. Ons bedrijfsevenement in het kasteel Ter Ham was een enorm success dankzij jullie professionalisme, oog voor detail en flexibele houding tijdens de samenwerking. John, het was heel fijn samenwerken met jou. Ik kan aan iedereen aanraden om de workshop "Domino" te organiseren. Dit was een onvergetelijke leuke ervaring. Ik kijk er naar uit om in de toekomst opnieuw met jullie samen te werken. Puik werk geleverd !!!

  - Methanex Europe s.a./n.v. ()

  Reactie van Perfect+ Event Productions op deze review:

  Beste Frederika, het is altijd aangenaam waardering te ontvangen. Perfect+ draagt klantentevredenheid hoog in het vaandel. Het is niet altijd evident een positief gevoel ook actief te uiten, dus hartelijk dank. Het was een plezier voor jullie te mogen werken. Wim Van Besien, G.M. + groeten van John

 • City Game Brussel voor GLS: Top experience !

  We hebben al 2 keer samengewerkt met Perfect + voor een teambuilding City Game in Brussel.
  Het waren twee zeer verschillende doelgroepen maar we hebben telkens dezelfde positieve feedback teruggekregen van de deelnemers.
  Geen saaie fotozoektocht maar toffe, out-of-the-box activiteiten met sympathieke begeleiders/organisatoren die met de nodige energie de hele groep meetrok.
  Kortom: een echte aanrader!

  - GLS Belgium Distribution ()

  Reactie van Perfect+ Event Productions op deze review:

  Beste Elen, het is altijd aangenaam waardering te ontvangen. Perfect+ draagt klantentevredenheid hoog in het vaandel. Het is niet altijd evident een positief gevoel ook actief te uiten, dus hartelijk dank. Het was een plezier opnieuw voor GLS te mogen werken. Wim Van Besien, G.M.

 • Teambuilding Londen - 50 jaar Alsan Valcke

  Bedankt Perfect+ en John Verstuyft voor de organisatie van het super teambuildingsweekend naar aanleiding van 50 jaar Alsan Valcke. Iedereen is super enthousiast en geniet nog na van het uitje naar Londen. Van Enjoy gesproken! Daar zal nog lang over gepraat worden! Keep up the good work!

  - alsan valcke ()

  Reactie van Perfect+ Event Productions op deze review:

  Beste Sandy Coene. Bedankt voor uw enthousiasme en waardering. Ik hoorde van mijn medewerker dat jullie een heel fijne groep waren om voor te werken. Perfect+ probeert al bijna 25 jaar onvergetelijke events te creëren en het is hartverwarmend om te horen dat dit ook zo ervaren werd. mvg. Wim Van Besien, zaakvoerder

 • Outdoorgame à De Haan - 9.11.2017 - super bien organisé et en français comme souhaité !

  Nous avons été très bien renseignés par Sara de Perfect+ lors de nos recherches d'activités et de logement à la Côte belge. Nous avons choisi l'activité "outdoorgame" à De Haan. Tout était très bien organisé par Perfect+. Le logement proposé, top aussi.
  Jeu et accueil en français par Nick comme nous le souhaitions. Les tablettes du jeu permettent de faire des photos, nous avons donc un super souvenir de notre team building à la Côte. Merci Sara et Nick !

  - STRATEC ()

  Reactie van Perfect+ Event Productions op deze review:

  Bonjour Gulsen Cihan. Merci de votre appreciation et salutations sincères de la part de Nick et sara. BAV. Wim Van Besien, general manager

 • Bikegame 05/10/2017

  Op 05/10/2017 organiseerde Perfect+ onze teambuilding voor 30 personen. Het werd een fantastische dag, iedereen was heel tevreden. De organisatie was ontzettend vlot, de fietsen waren van goede kwaliteit en het spel zat zeer goed ineen. Niet alleen de activiteit de dag zelf is zeer vlot verlopen, maar ook de communicatie vooraf. Zelfs na het een aantal keer wijzigen van datum (van onze kant uit), kreeg ik steeds snel antwoord en was alles in een mum van tijd geregeld. Nogmaals hartelijk dank aan John!

  - Medicare-Market ()

 • Activiteiten op vrijdag 8 september

  De samenwerking met Perfect+ is bijzonder vlot verlopen, zowel in de voorbereidingsfase als tijdens de activiteiten zelf. De deelnemers waren erg blij met de waaier aan voorgestelde activteiten, die enorm gesmaakt werden zelfs met het barslechte weer. Hier een greep uit de commentaren :
  - Social activities were greatly organized + there were enough options to choose from
  - Sporting event was absolutely top!
  - I really liked "Surprising Bruges". Despite the bad weather, it was a lot of fun!
  - Nice selection of different options, very good!
  - Great options! Loved it!
  - Lovely! Even in the rain, ...
  Bij een eerstvolgende gelegenheid zullen wij zeker opnieuw aankloppen bij Perfect+ Events.

  - KPMG ()

 • Ludieke fietsrally

  Het was super! 'Perfect' georganiseerd.

  - ADMB Logistiek ()

 • We hebben niet eens gemerkt dat het regende

  Het succes van een event beperkt zich niet tot het goede verloop van de dag an sich, alle communicatie die eraan vooraf gaat, en de opvolging achteraf bepalen evenzeer hoe positief de samenwerking met een eventenbureau wordt ervaren. Ik heb mijn samenwerking met Perfect+ ervaren als zeer aangenaam, vlot en professioneel. In onze communicatie vooraf koppelde Perfect+ steeds heel snel terug, met antwoorden op al onze vragen en voorstellen die aan onze verzoeken voldeden. Perfect+ toonde dat ze alles ten allen tijde onder controle hadden door ons steeds proactief te contacteren en statusupdates te geven. Wilden we de wijn beoordelen die op het dinner zou worden geschonken, dan kregen we deze per pakketpost toegestuurd. Wilden we vooraf het parcours al eens verkennen, dan stonden ze paraat om ons te ontvangen op het moment dat ons het beste schikte. Wilden we last minute nog van plannen wijzigen, dan werd dat naadloos opgevolgd. Perfect+ regelde voor ons alle contacten met de locaties voor de lunch, dinner, hotel... We hoefden ons geen zorgen te maken over de practische details.
  De dag van het event is fantastisch verlopen, het regende terwijl we buiten een city game deden, maar daar hebben we nauwelijks iets van gemerkt, de toffe sfeer was overheersend. Tijdens mijn meeste events ben ik zelf heel erg in de weer, waardoor ik niet in dezelfde mate als mijn collega's kan genieten van het event, maar deze keer was anders, ik heb zelf een heel leuke dag beleefd. Bedankt Perfect+

  - Deloitte Consulting ()

 • Uitstekende samenwerking

  Afgelopen vrijdag vond het personeelsfeest van Artes Woudenberg plaats en hiervoor sparen wij kosten noch moeite om een onvergetelijke avond te bezorgen aan alle medewerkers.
  Voor ons personeelsfeest werkten wij samen met Perfect+, zij hebben ervoor gezorgd dat alles correct en vlot verlopen is en dat ook iedere aanwezige laaiend enthousiast was, wat net de bedoeling is van een dergelijk feest.

  - Artes ()

 • Een zorgeloze en fijne teambuilding

  Onze eerste teambuilding op 18 maart laatstleden was een succes en dat was in de eerste plaats te danken aan Perfect+ Event Productions. De vlotte en efficiënte communicatie, de vlekkeloze organisatie en de aanwezigheid van John van de eerste tot de laatste minuut zorgden er voor dat het ook voor de interne organisators een ontspannen dag werd.
  Perfect+ Event Productions had, zonder dat dit vooraf besproken was, een alternatief voorzien voor het geval de weersomstandigheden bepaalde activiteiten zouden boycotten, dit heeft indruk op ons gemaakt en ons nog meer overtuigd van de professionele aanpak.
  Bij een volgende gelegenheid doen we zeker weer een beroep op Perfect+ Event Productions

  - Recon Group ()

 • Excellent Event

  Really excellent event held by Perfect+Event.

  - ZTE Belgium ()

 • Aangename samenwerking

  Voor de organisatie van het tweede personeelsfeest 'nieuwe stijl' is het gemeentebestuur, in 2017, voor het eerst 'in zee gegaan' met Perfect+ Event Productions. De samenwerking met dit evenementenbureau verliep, van bij het begin, gestructureerd, doch zeer vlot en constructief. Getuige daarvan is het feit dat er, voorafgaand aan de dag van de organisatie van het personeelsfeest, slechts één persoonlijk contact nodig is gebleken met het bureau. De informatie die het bedrijf ons bezorgde was zeer duidelijk en ondubbelzinnig. Het bureau legde een grote bereidheid aan de dag om de organisatie van het feest aan te passen aan de wensen van het gemeentebestuur (o.m. wat betreft de aanpassing van de organisatie aan het verwachte aantal aanwezigen; de aanpassing van de menu's aan de wensen/vereisten van deelnemers met voedselallergieën, ...). Het bureau kwam stipt zijn beloftes en voorstellen na. De avond van het personeelsfeest konden de gasten rekenen op een perfecte bediening door de traiteur met wie het bureau heeft samen gewerkt. De kwaliteit van de food die werd aangeboden beantwoordde meer dan voldoende aan de verwachtingen die, rekening houdende met de kostprijs, het gemeentebestuur had geopperd. Op de avond van het feest kon het gemeentebestuur rekenen op een perfecte logistieke ondersteuning vanwege Perfect+ Event Productions.

  - Gemeentebestuur Evergem ()

 • The best event company I've worked for!

  I have worked with Perfect+ (John) for so many years now, they are really professional and experienced in what they do. They have the "can do" attitude and always do their best in order to accomodate your request.
  They (John especially) are really easy to work with, they listen and take into account what you would like to have, they know exactly what you have in mind and they transform that into one amazing event. No fuss, they are making organizing events for my company stress-free and everything went smoothly!
  Highly recommended for anyone looking for event company to arrange your events. They are really flexible and treat their clients with respect.

  - DHL ()

 • Evaluatie Family Day Damart 2016

  Wij hebben een heel leuke dag gehad met ons bedrijf tijdens onze Family Day in Brugge. Het was een aangename samenwerking met Perfect+ die op een professionele manier ons heeft geholpen om deze dag te organiseren. Zowel de startlocatie, de activiteiten als de voorgestelde catering en animatie werden heel sterk gewaardeerd door de deelnemers aan onze Family Day.

  - Damart ()

 • review event Bryon nv

  Geachte organisatie, beste Nick,
  Bij deze moet ik jullie bedanken voor het 'perfect' slagen van ons event op 27 september 2016.
  Tot op heden alleen maar positieve commentaar van al onze genodigden. De organisatie en mede organisaties waren super.

  - Bryon nv ()

 • Beoordeling P&G event

  Wij waren zeer tevreden over de 2 events die we op 8 September via Perfect+ georganiseerd hebben voor een groep van een 60-tal personen. Na het ontbijt startte John met een heel vlotte en duidelijke presentatie in het engels betreffende het verloop van de dag. Nadat we in groepjes waren opgesplitst vertrok iedereen met zijn eigen tablet. Door een bug in het systeem blijkbaar werkte die niet altijd perfect maar dit werd steeds onmiddellijk opgelost. De vragen/doe opdrachten waren goed gevarieerd (een 2tal vragen waren niet up to date). De lunch locatie/eten was perfect voor zijn prijs. Het schermen in de namiddag viel bij iedereen in de smaak desondanks de grote groep! Alle materiaal was in goede staat en de training was profesioneel en amusant. De P&G organisatoren hebben aan alles kunnen mee deelnemen zonder zich om iets te moeten bekommeren. We hebben zeer veel positieve commentaar nadien ontvangen.

  - Procter & Gamble ()

 • Klant evaluatie - HR Group event Brugge op 12 sept - Euroclear

  Hierbij onze feedback en bevindingen naar Perfect+ persoonlijk voor het organiseren van Group event in Brugge:
  * Perfect+ heeft op basis van onze company behoeften een duidelijke customer-oriented aanpak voor de design en uitwerking van het event
  * Rechtstreeks contact met Perfect+ en contactpersoon in bedrijf, verliep altijd vlot.
  We spreken over een vlotte en klantvriendelijke samenwerking.
  * We hebben unanieme positieve reacties verkregen over de organisatie en het concept van City Game in Brugge. City Game was en is een leuke manier om de stad te ontdekken en terzelfdertijd teamwork te promoten, voornamelijk voor een groep van 70 deelnemers, internationale groep
  * De broodjes in het Meersenhuis waren erg smaakvol
  * De rondvaart met de bootjes was een schot in de roos
  * We hebben ook veel lovende woorden over voor het restaurant B-IN - leuke aperitief, lekkere gerechten en fantastische service !
  * Onze 2-daagse in Brugge was heel geslaagd ! Ook bij de brouwerij Halve Maan met de vergadering op 13/9.
  Wij duimen voor de service en support van Perfect+!

  - Euroclear NV/SA ()

 • Casino night in Kasteel te Lake

  Wij hebben via onze locatie Perfect+ leren kennen. Al bij het eerste contact zat het gevoel goed en hebben dan ook beslist om met Perfect+ in zee te gaan voor ons jaarlijks personeelsfeest, die vorig jaar in het teken stond van James Bond. We hebben dan ook een casino avond gehouden in het kasteel en alles was perfect in orde. De croupiers waren heel professioneel maar hadden ook oog voor entertainment. En ook de begeleiding was tip top in orde.

  - Dewaele Vastgoed Groep ()

 • Professioneel en goed georganiseerd

  Wij hebben afgelopen weekend een event in Brugge gehad. Een groep van 66 personen hebben we eerst een city-quest gedaan (met iPad) en op de tweede dag een keuze uit: cultureel, avontuurlijk of culinair event.
  Beide dagen waren super georganiseerd en gestructureerd. Het personeel wist precies wat ze moesten doen. Soms best spannend met zo'n grote groep, maar alles liep gesmeerd. Met name Lieselot bedankt voor het regelen en begeleiden van dit weekend! We hebben genoten en het was top!

  - Dynamic Travel ()

 • onze teambuilding in Amsterdam georganiseerd door Perfect +

  - super organisatie en follow-up
  - veel flexibiliteit en super aangenaam

  - DDB ()

 • Outdoor game Jodoigne - Siemens Leuven

  Een geslaagde teambuilding dankzij de perfecte organisatie. Alles was tot in de puntjes georganiseerd met mogelijkheid tot 'last-minute' wijzigingen. De samenwerking met Perfect Plus verliep van begin tot einde 'perfect'. Het outdoorgame was gemoedelijk en ontspannend met de perfecte proeven om er een aangename namiddag van te maken. De foto's van het event zijn een blijvende herinnering. Hartelijk bedankt!

  - Siemens Industry Software ()

 • Team Event Kortrijk

  Hartelijk dank namens het ganse team. We hebben ervan genoten!
  Het is een echte aanrader!
  We zijn heel tevreden over de organisatie en de volledige afhandeling van deze activiteit. Vanaf de eerste info aanvraag, tot nu!
  Ik zou zeggen: PERFECT! Een dikke PLUS!

  - Puratos ()

 • Journée Team Building

  Un grand merci à Perfect+ Event Productions pour l' excellente réalisation de notre Away Day. On s'est bien amusé pendant une journée entière, et notre équipe en profitera sûrement pour bien longtemps. Grâce au savoir faire et à la professionnalité de l'équipe de Perfect+ notre Team building s'est déroulé dans les meilleures conditions et a remporté un grand succès dépassant toutes nos espérances. C'était une journée pas comme les autres, vraîment perfect+++. (Comité economique et social européen)

  - CESE ()

 • Een geslaagde teambuilding!

  Het team Organisation van Belfius Insurance had een geslaagd social event dankzij de leuke City Game in Brussel! Alles was perfect georganiseerd, we hebben ons super geamuseerd en goed gelachen! De foto’s die we onderweg genomen hebben zijn een leuk extraatje, zo hebben we een blijvende herinnering en toffe groepsfoto's.
  Een echte aanrader dus!

  - Belfius Insurance ()

 • City Game Mechelen met Van Roey Automation

  We hebben afgelopen zaterdag genoten van een teambuilding event met ons bedrijf en Van Roey Automation.
  Super genoten van de City Game en zeer leuke foto's getrokken.
  Een echte aanrader!
  Bedankt John

  - DELTA LINK BVBA ()

Activiteiten Perfect+ Event Productions

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen
Activiteiten:
Teambuilding en bedrijfsuitjes | Evenementenbureaus
Trefwoorden:
feesten organiseren | citygame brussel | personeelsfeest | evenementen organiseren | feesten organisatie | teambuilding brussel | organisatie bedrijfsevenement | bedrijfsevenementen organisatie | citygame mechelen | bedrijfsevenementen | personeelsuitje | bedrijfsfeest organiseren | teambuilding mechelen | corporate events | bedrijfsfeest organisatie | bedrijfsevenement | evenement organisatie | feest organiseren | citygame oostende | business events | teambuilding activiteiten | teambuilding brugge | bedrijfsfeesten organisatie | organisatie feest | citygame gent | organisatie evenementen | evenementen organisatie | teambuilding oostende | bedrijfsevenement organisatie | bedrijfsevenement organiseren | citygame antwerpen | teambuilding | organisatie bedrijfsevenementen | teambuilding activiteit | teambuilding leuven | bedrijfsevenementen organiseren | team building | citygame leuven | organisatiebureau | organisatie feesten | organisatie bedrijfsfeesten | citygame rijsel | bedrijfsfeest | bedrijfsuitjes | eventbureau | organisatie bedrijfsfeest | bedrijfsuitje | feest organisatie | citygame brugge | bedrijfsfeesten | organisatie evenement | evenement organiseren | teambuilding gent | bedrijfsfeesten organiseren | evenementenbureau | special events | feesten | incentives | incentive | teambuilding antwerpen | thema avond | citygames | feest