header

Hamburger

Op zoek naar 'hamburger'? Hier vind je eventbedrijven die hamburger aanbieden in België. Zo wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Hamburger

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.85/10. Gebaseerd op 16 reviews over bedrijven in de categorie 'hamburger'.
 • Boppin' Burgers bvba

  Boppin' Burgers bvba

  Lekker!

  Het is altijd extra leuk wanneer we Boppin' Burgers spotten op een event, lekker en gezond eten verzekerd dan.

  Jan Markey - Coffee Bar On Wheels - 02/12/2018

 • Boppin' Burgers bvba

  Boppin' Burgers bvba

  Perfect

  In één woord: perfect.
  Alle gasten waren lovend over de kwaliteitsvolle producten en vriendelijke bediening. De foodtruck geeft karakter aan jouw feest en zorgt instant voor sfeer.
  Ook de communicatie over planning en verdere afspraken verliep heel vlot. Een aanrader dus.

  Nathalie Wouters - 01/08/2018

 • Boppin' Burgers bvba

  Boppin' Burgers bvba

  Bopping rules!

  Zeer verfijnde gourmet burger maar ook eentje dat vult. Perfecte combo dus. Ook is er een groot aanbod aan soorten burgers en is het zeker aangeraden om ook eens de exotische uit te proberen. Redelijk uniek. En at least, de truck zelf is ook prachtig en geeft extra cachet aan om het even welk event. Een echte aanrader!

  Nicolas De Keersmaecker - 31/07/2018

 • Boppin' Burgers bvba

  Boppin' Burgers bvba

  looks good, tastes good!

  de foodtruck is een echte eye catcher en de burgers zijn verslavend lekker, Boppin' Burgers is een meerwaarde op onze events!

  Marien Jeroen - Voodoo Studio - licht en geluid - 31/07/2018

Hamburger

Zoek je 'hamburger'? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je maar liefst eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze eventbedrijven helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Hamburger: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor hamburger in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als hamburger, burgers, hamburgers, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op onze website terecht.

Eventbedrijf toevoegen

Je kan zelf kosteloos een bedrijf toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar hamburger.

Tags: burgers, hamburgers, ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!