header

4g Huren Evenement

Op zoek naar '4g huren evenement'? Op eventplanner.be vind je bedrijven die 4g huren evenement aanbieden in België. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie '4g huren evenement'.
 • TymNet

  TymNet

  Super snelle en correcte service!

  Op 30 januari 2020 verzorgde TymNet onze tijdelijke Wi-Fi connectie in UGC Turnhout. Onze last-minute aanvraag werd snel behandeld en op korte tijd was alles geregeld. De technieker was ruim op tijd om alles in te stellen en gaf de nodige informatie. Onze 175 gasten genoten van een snelle Wi-Fi verbinding gedurende het hele event! Een echte aanrader!

  Sanne Snels - MeetingKempen - 07/02/2020

 • TymNet

  TymNet

  Wanneer het perfect en op maat moet zijn

  Alles bespreekbaar, niets is onmogelijk. Er wordt mee nagedacht over oplossingen en de uitvoering is tot in de puntjes verzorgd. Geen twijfel als je zekerheid en een prima service wenst!

  Tim Beullens - Delta Technics - 23/07/2019

 • TymNet

  TymNet

  Top Service

  Tymnet heeft een héél klantgerichte aanpak! Ze luisteren echt naar waar je exact naar op zoek bent en doen er vervolgens alles aan om deze wensen in te vullen. Wij maakten gebruik van het mobiele internet tijdens een buitenlandse beurs waarbij wij met onze schermen in de outdoor area exposeerden, als extra vertoonden we ook een social media wall (volledig door hen op maat gedesigned overigens) waarbij er een zeer leuke interactie ontstond met de bezoekers. Zéér tevreden van zowel product, dienst als de intelligente mensen die erachter zitten. Ik ben ervan overtuigd dat deze lijn doorgetrokken wordt in grotere projecten. Een echte aanrader wat ons betreft.

  Julie De Schrijver - HD Ledshine - 14/05/2019

4g Huren Evenement

Zoek je '4g huren evenement'? Dan ben je aan het juiste adres. Op eventplanner.be vind je niet minder dan toeleveranciers om je hiermee te helpen. Deze eventleveranciers helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in België.

4g huren evenement: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor 4g huren evenement op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als 4g huren evenement, 4g, tijdelijk 4g, evenement 4g, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op eventplanner.be terecht.

Eventbedrijf aanmelden

Je kan zelf kosteloos een leverancier toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden prospects die op zoek zijn naar 4g huren evenement.

Tags: 4g, tijdelijk 4g, evenement 4g, ...

Artikels

Altijd en overal internet met de slimme 4G oplossingen van KPN Event

Altijd en overal internet met de slimme 4G oplossingen van KPN Event

Ondanks dat er op zoveel plekken al internet beschikbaar is, kan het gebeuren dat je voor jouw event een locatie uitkiest waar net geen (of niet voldoende) internet aanwezig is.

Waarom een betrouwbaar netwerk op events zo belangrijk is

Waarom een betrouwbaar netwerk op events zo belangrijk is

Storingen op het publieke 4G-netwerk omdat duizenden mensen tegelijkertijd het internet gebruiken tijdens je event zijn geen uitzondering. Wat zijn de risico’s voor jou als eventorganisator?

Ultrasone eventcommunicatie is de oplossing waar we allemaal op gewacht hebben

Ultrasone eventcommunicatie is de oplossing waar we allemaal op gewacht hebben

Als organisatoren willen we allemaal in real-time met onze gasten kunnen communiceren en ze updates over het programma versturen. Al snel bedachten we daarvoor klassieke event apps, maar die hebben wifi, 4G, ... nodig.

Internet op je event? Niet altijd vanzelfsprekend

Internet op je event? Niet altijd vanzelfsprekend

Internet. We gaan er tegenwoordig vanuit dat er overal internet is, maar toch zijn er nog locaties waar dit niet vanzelf sprekend is.

Snel, betrouwbaar en betaalbaar internet op elk event

Snel, betrouwbaar en betaalbaar internet op elk event

Elke event heeft op de ene of andere manier wel nood aan een goede internetverbinding. Social media walls, live verbindingen, ... ze hebben allemaal nood aan een snelle connectie. Dat is nu op elk evenement mogelijk.

Votenow: makkelijke oplossing voor interactie op je event

Votenow: makkelijke oplossing voor interactie op je event

Whales On Waves biedt al jaren verschillende tools aan om jouw congres een extra dynamiek te geven. Met Votenow heeft ze ook een gebruiksvriendelijke oplossing in huis voor elke presentatie of event.

Haal meer uit je evenement met deze online toepassingen

Haal meer uit je evenement met deze online toepassingen

Je hebt een evenement gedraaid, en hebt daarbij ongetwijfeld gebruik gemaakt van internet. Natuurlijk heb je de juiste leverancier gekozen die alles perfect voor je heeft uitgevoerd.

Proximus Lounge is high tech eventlocatie

Proximus Lounge is high tech eventlocatie

Wie Proximus hoort, denkt in de eerste plaats aan telecom. Maar wist je dat de operator ook over een fantastische eventlocatie beschikt? Van auditorium tot break-outroom. Uitgerust met high tech snufjes en super trendy.

Internet op je festival? Begin er nu mee!

Internet op je festival? Begin er nu mee!

Het festival seizoen is in volle voorbereiding. Vergunningen zijn aangevraagd, de marketing en kaartverkoop zijn gestart en artiesten werden geboekt. Maar heb je ook nagedacht over de internet voorzieningen?

Met Vier in Bed als Teambuilding?!?

Met Vier in Bed als Teambuilding?!?

Je kent wellicht het tv-programma 'Met Vier in Bed'. Meestal gaat het over klassieke overnachtingen in een 'bed & breakfast', maar in 2015 deed Het Domein van de Grotten van Han mee aan de speciale aflevering 'buitengewone overnachtingen in België'.

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties