4g Huren Evenement

Op zoek naar '4g huren evenement'? In onze database vind je alle leveranciers die 4g huren evenement aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste '4g huren evenement'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie '4g huren evenement'.

TymNet

TymNet

Super snelle en correcte service!

|Sanne Snels (MeetingKempen)|07/02/2020

Op 30 januari 2020 verzorgde TymNet onze tijdelijke Wi-Fi connectie in UGC Turnhout. Onze last-minute aanvraag werd snel behandeld en op korte tijd was alles geregeld. De technieker was ruim op tijd om alles in te stellen en gaf de nodige informatie. Onze 175 gasten genoten van een snelle Wi-Fi verbinding gedurende het hele event! Een echte aanrader!

TymNet

TymNet

Wanneer het perfect en op maat moet zijn

|Tim Beullens (Delta Technics)|23/07/2019

Alles bespreekbaar, niets is onmogelijk. Er wordt mee nagedacht over oplossingen en de uitvoering is tot in de puntjes verzorgd. Geen twijfel als je zekerheid en een prima service wenst!

TymNet

TymNet

Top Service

|Julie De Schrijver (HD Ledshine)|14/05/2019

Tymnet heeft een héél klantgerichte aanpak! Ze luisteren echt naar waar je exact naar op zoek bent en doen er vervolgens alles aan om deze wensen in te vullen. Wij maakten gebruik van het mobiele internet tijdens een buitenlandse beurs waarbij wij met onze schermen in de outdoor area exposeerden, als extra vertoonden we ook een social media wall (volledig door hen op maat gedesigned overigens) waarbij er een zeer leuke interactie ontstond met de bezoekers. Zéér tevreden van zowel product, dienst als de intelligente mensen die erachter zitten. Ik ben ervan overtuigd dat deze lijn doorgetrokken wordt in grotere projecten. Een echte aanrader wat ons betreft.

4g Huren Evenement

Op zoek naar '4g huren evenement' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je niet minder dan 5 leveranciers om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de zorgeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

4g huren evenement: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor 4g huren evenement in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor diensten als 4g huren evenement, 4g, tijdelijk 4g, evenement 4g, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Bedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een eventbedrijf toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar 4g huren evenement. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: 4g, tijdelijk 4g, evenement 4g, ...

Artikels

Altijd en overal internet met de slimme 4G oplossingen van KPN Event

Altijd en overal internet met de slimme 4G oplossingen van KPN Event

Ondanks dat er op zoveel plekken al internet beschikbaar is, kan het gebeuren dat je voor jouw event een locatie uitkiest waar net geen (of niet voldoende) internet aanwezig is.

Waarom een betrouwbaar netwerk op events zo belangrijk is

Waarom een betrouwbaar netwerk op events zo belangrijk is

Storingen op het publieke 4G-netwerk omdat duizenden mensen tegelijkertijd het internet gebruiken tijdens je event zijn geen uitzondering. Wat zijn de risico’s voor jou als eventorganisator?

Ultrasone eventcommunicatie is de oplossing waar we allemaal op gewacht hebben

Ultrasone eventcommunicatie is de oplossing waar we allemaal op gewacht hebben

Als organisatoren willen we allemaal in real-time met onze gasten kunnen communiceren en ze updates over het programma versturen. Al snel bedachten we daarvoor klassieke event apps, maar die hebben wifi, 4G, ... nodig.

Internet op je event? Niet altijd vanzelfsprekend

Internet op je event? Niet altijd vanzelfsprekend

Internet. We gaan er tegenwoordig vanuit dat er overal internet is, maar toch zijn er nog locaties waar dit niet vanzelf sprekend is.

Snel, betrouwbaar en betaalbaar internet op elk event

Snel, betrouwbaar en betaalbaar internet op elk event

Elke event heeft op de ene of andere manier wel nood aan een goede internetverbinding. Social media walls, live verbindingen, ... ze hebben allemaal nood aan een snelle connectie. Dat is nu op elk evenement mogelijk.

Votenow: makkelijke oplossing voor interactie op je event

Votenow: makkelijke oplossing voor interactie op je event

Whales On Waves biedt al jaren verschillende tools aan om jouw congres een extra dynamiek te geven. Met Votenow heeft ze ook een gebruiksvriendelijke oplossing in huis voor elke presentatie of event.

Haal meer uit je evenement met deze online toepassingen

Haal meer uit je evenement met deze online toepassingen

Je hebt een evenement gedraaid, en hebt daarbij ongetwijfeld gebruik gemaakt van internet. Natuurlijk heb je de juiste leverancier gekozen die alles perfect voor je heeft uitgevoerd.

Proximus Lounge is high tech eventlocatie

Proximus Lounge is high tech eventlocatie

Wie Proximus hoort, denkt in de eerste plaats aan telecom. Maar wist je dat de operator ook over een fantastische eventlocatie beschikt? Van auditorium tot break-outroom. Uitgerust met high tech snufjes en super trendy.

Internet op je festival? Begin er nu mee!

Internet op je festival? Begin er nu mee!

Het festival seizoen is in volle voorbereiding. Vergunningen zijn aangevraagd, de marketing en kaartverkoop zijn gestart en artiesten werden geboekt. Maar heb je ook nagedacht over de internet voorzieningen?

Met Vier in Bed als Teambuilding?!?

Met Vier in Bed als Teambuilding?!?

Je kent wellicht het tv-programma 'Met Vier in Bed'. Meestal gaat het over klassieke overnachtingen in een 'bed & breakfast', maar in 2015 deed Het Domein van de Grotten van Han mee aan de speciale aflevering 'buitengewone overnachtingen in België'.