Middeleeuws Evenement

Op zoek naar 'middeleeuws evenement'? In onze database vind je alle leveranciers die middeleeuws evenement aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'middeleeuws evenement'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Middeleeuws Evenement

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Toesj! - historische evenementen

Toesj! - historische evenementen

Schrijf review Galmaarden

Je moet het gezien hebben. De pracht en praal van ridders. Het organiseren van hitorische, middeleeuwse evenementen, weekend, teambuildings en festivals zit diep in onze genen.

't Hooghuys

't Hooghuys

Schrijf review Berlaar

't Hooghuys is de uitvalsbasis voor een unieke historische totaalbeleving. Ben je op zoek naar een originele invalshoek voor je personeelsfeest, teambuilding, sales meeting of productlancering?

History Tents

History Tents

Schrijf review Nieuwerkerken

Verhuur en verkoop van Middeleeuwse tenten, paviljoenen, indianententen [tipi].

16e eeuws partycenter Old Cave

16e eeuws partycenter Old Cave

Schrijf review Nijmegen

Voor wie echt iets bijzonders zoekt is Old Cave de locatie bij uitstek .Dit unieke eeuwen oude pand bied voor elk feest wat wils.

Coudenbergpaleis

Coudenbergpaleis

Schrijf review Brussel

Ben je op zoek naar een unieke afterwork locatie op de Kunstberg, in het culturele hart van Brussel? Een plek met een fascinerende geschiedenis die bovendien tot de verbeelding spreekt en doet dromen? Dan is de Coudenberg de perfecte locatie!

No Photo Available

Ridders te Paard

Schrijf review Breda

Paarden spektakelshows. Laat de Middeleeuwen herleven of neem uw publiek mee naar de Piraten.

No Photo Available

Festival Shop nv

Schrijf review Scherpenheuvel

Verkoop en verhuur van toneelkostuums, carnavalkostuums, folklorekostuums, showkostuums, galakostuums, feestartikelen, fopartikelen, vuurwerk, make-up en decoratiematerialen.

No Photo Available

Kasteelschutters

Schrijf review Santpoort-Zuid

Kasteelschutters verzorgt middeleeuwse Middeleeuwse Workshops, Activiteiten en Evenementen voor alle leeftijden en doelgroepen op bijzondere locaties ook bij u in de buurt.

Middeleeuws Evenement

Op zoek naar 'middeleeuws evenement' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op eventplanner.be vind je niet minder dan 8 bedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij het organiseren van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Middeleeuws evenement: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor middeleeuws evenement in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor services als middeleeuws evenement, middeleeuwen, middeleeuws, middeleeuws toernooi, middeleeuws feest, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Link aanmelden

Voeg zelf gratis een eventbedrijf toe aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar middeleeuws evenement. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: middeleeuwen, middeleeuws, middeleeuws toernooi, middeleeuws feest, ...

Artikels

Met je bedrijf naar de Middeleeuwen

Met je bedrijf naar de Middeleeuwen

Herbeleef op zaterdag 16 en zondag 17 mei 2015, samen met jouw relaties (en hun gezin), de heroïsche taferelen die zich in de middeleeuwen op de tornooigronden rondom 't Hooghuys in Berlaar plaatsvonden.

Een Middeleeuwse zomer

Een Middeleeuwse zomer

De zomer en het najaar van 't Hooghuys kleur(d)en weer helemaal Middeleeuws.

Bedrijven vallen voor middeleeuwse events

Bedrijven vallen voor middeleeuwse events

Spreken de middeleeuwen ook tot jouw verbeelding? Dan heeft 't Hooghuys alles bij de hand om jouw bedrijfsfeest om te toveren in een wervelend middeleeuws spektakel.

Terug naar de middeleeuwen

Terug naar de middeleeuwen

Spreken de middeleeuwen ook tot jouw verbeelding? Zie je ze graag herleven in jouw bedrijfsfeest, familiedag of teambuilding?

Bedrijfsuitstap naar de Middeleeuwen

Bedrijfsuitstap naar de Middeleeuwen

Quondam, het internationaal middeleeuws tornooi, markt en kampement biedt nu ook B2B/B2C-formules aan die uitermate geschikt zijn als budgetvriendelijk personeelsfeest, ...

Middeleeuwse saus over jouw event

Middeleeuwse saus over jouw event

"Bedrijfsleiders en hun kinderen een unieke, interactieve middeleeuwse beleving bezorgen", dat was de invalshoek voor de ING Business familiedag. Een kolfje naar de hand van Deadline Entertainment Group.

Middeleeuwen komen tot leven op spectaculair event

Middeleeuwen komen tot leven op spectaculair event

De Middeleeuwen kwamen volledig tot leven op het historische kasteeldomein van 't Hooghuys in Berlaar. Tijdens de 3de editie van Quondam werden bijna 7.000 bezoekers betoverd.

Historische teambuilding met Tempeliers

Historische teambuilding met Tempeliers

Een team van Johnsson & Johnsson, bestaande uit een 30-tal internationale researchers, maakt binnenkort kennis met de gebruiken en leefregels van de Tempeliers tijdens een tweedaagse teambuilding in een klooster.

Flamboyante topman bouwt indrukwekkende eventlocatie voor 6.000 gasten

Flamboyante topman bouwt indrukwekkende eventlocatie voor 6.000 gasten

De flamboyante Antwerpse zakenman Fernand Huts houdt een feest van drie weken in een nagebouwde middeleeuwse vesting met 6.000 gasten.

Evenementenbureau over te nemen

Evenementenbureau over te nemen

Altijd al je eigen eventbedrijf willen runnen? Dan is dit je kans! Als je Organization Services uit Meise/Brussel overneemt, dan start je onmiddellijk met een origineel aanbod aan evenementen én een mooi klantenbestand.

Filters

Trefwoorden

Reviews

Advertenties