header

Led Scherm Huren

Op zoek naar 'led scherm huren'? Hier vind je eventbedrijven die led scherm huren aanbieden in België. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Led Scherm Huren

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.85/10. Gebaseerd op 16 reviews over bedrijven in de categorie 'led scherm huren'.
 • VideoCrew bvba

  VideoCrew bvba

  4.5 champagneglas voor Videocrew! Prima videobedrijf

  De samenwerking met Videocrew verliep vlot, en de resultaten mogen er zijn. We hebben tot nu toe samen met hen twee promofilmpjes gemaakt (eentje voor de Boekenbende en een tweede filmpje voor het netwerk van de Brusselse bibliotheken). De camerabeelden en de montage zijn van prima kwaliteit. De medewerkers stipt en aangenaam om mee samen te werken.
  Wie het promofilmpje van de Brusselse bibliotheken wil bekijken, kan terecht op deze YouTube-link: https://youtu.be/7mDXRQRnRA0

  Fleur De Meyer - VGC - OBiB - 28/08/2018

 • VideoCrew bvba

  VideoCrew bvba

  Film Brasserie Appelmans

  Het was inmiddels de derde keer dat ik met de enthousiaste mensen van Video Crew mocht samenwerken. Deze keer hebben ze een imago film gemaakt over Brasserie Appelmans ter ere van het 14-jarig bestaan.
  Het was een plezier om met hen samen te werken en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Dit is namelijk precies wat we voor ogen hadden.

  kasper stuart - Taste Restaurant & Bar Group - 16/05/2018

 • Novid nv

  Novid nv

  Persoonlijke aanpak en mee met innovatie

  Novid denkt mee en zoekt mee naar oplossingen binnen een project. Novid innoveert en is mee met de laatste nieuwe technologie en toepassingen ermee. Novid hanteert een persoonlijke en professionele service met top producten. Ik kan hen als AV-partner alleen maar aanraden.

  - Tailormate - 14/11/2017

 • Novid nv

  Novid nv

  Weer helemaal in orde

  Snel, vriendelijk, professioneel en bijzonder flexibel. Heerlijk om zo te werken.

  Greet Punie - appletree pr - 13/11/2017

Led Scherm Huren

Op zoek naar 'led scherm huren'? Dan heb je geluk. Op eventplanner.be vind je maar liefst eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze eventbedrijven helpen je met plezier bij het organiseren van jouw evenement of bedrijfsfeest in België.

Led scherm huren: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor led scherm huren op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als led scherm huren, ledscherm, led scherm, led screen, led scherm verhuur, verhuur ledscherm, led verhuur, ledschermen, ledscherm huren, led huren, verhuur led schermen, led screens, verhuur led scherm, verhuur led, ledscreen, led-scherm, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Leverancier toevoegen

Je kan zelf gratis een leverancier toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden prospects die op zoek zijn naar led scherm huren.

Tags: ledscherm, led scherm, led screen, led scherm verhuur, verhuur ledscherm, led verhuur, ledschermen, ledscherm huren, led huren, verhuur led schermen, led screens, verhuur led scherm, verhuur led, ledscreen, led-scherm, ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!