header

Vergaderzalen in de provincie Luxemburg

De mooiste vergaderzalen in Luxemburg vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Luxemburg!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.8/10. Gebaseerd op 5 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in de provincie Luxemburg'.
 • TerraPaviljoen

  TerraPaviljoen

  Fijne, professionele samenwerking

  TerraPaviljoen is een belangrijk onderdeel van een nieuw televisieprogramma voor de Belgische, commerciële televisie.
  Het is altijd prettig samenwerken met Femke en haar team.
  Het paviljoen is een eyecatcher en grote meerwaarde voor ons programma.

  Anne Neves - 100.000Volts.TV - 02/08/2018

 • TerraPaviljoen

  TerraPaviljoen

  Uitstekende samenwerking

  Afgelopen winter voor het eerst samengewerkt met Terrapaviljoen, een uitstekende samenwerking met Femke en voor opdrachtgever een verassend concept wat we middels styling en decoratie ook naar buiten hebben doorgetrokken.
  Ik heb Femke leren kennen als een kundig en flexibel persoon waarmee het prettig samenwerken is.
  Het concept is zorgt gegarandeerd voor een unieke beleving bij iedere opdrachtgever.

  - van Eeghem Catering - 03/07/2018

 • TerraPaviljoen

  TerraPaviljoen

  Terrapaviljoen maakt het compleet!

  Voor de opening van ons pand heb ik Terra ingeschakeld en zij heeft alles tot in de puntjes goed verzorgd. Het terrapaviljoen was daarbij een mooie aanvulling en maakte het plaatje compleet deze avond. Ze voelde goed aan wat ik wilde met de opening en heb fijn samengewerkt met haar.

  Heidelinde Twigt - in-lite design BV - 19/06/2018

 • TerraPaviljoen

  TerraPaviljoen

  Altijd prettig werken met TerraPaviljoen

  We hebben met onze bedrijven BBA Pumps BV en Distrimex Pompen & Service BV een paar evenementen gedaan met TerraPaviljoen (zowel nationaal als internationaal). Het is gewoon prettig werken met Terra en onze gasten zijn altijd heel enthousiast over de chique promotie trailer.

  Henno Schothorst - BBA Pumps BV - 12/06/2018

Vergaderzalen in de provincie Luxemburg

Op zoek naar een vergaderzaal in Luxemburg? eventplanner.be is de place to be. Hier vind je razendsnel alle vergaderzalen in Luxemburg (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Luxemburg

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een vergaderzaal in Luxemburg. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet onmiddellijk een lijst van alle vergaderzalen in de buurt van Luxemburg. Voor 'vergaderzaal Luxemburg' hebben we momenteel 11 mogelijkheden.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de spotlight.

Relevante links: Vergaderzalen in Aarlen, Vergaderzalen in Ambly, Vergaderzalen in Anlier, Vergaderzalen in Athus, Vergaderzalen in Attert, Vergaderzalen in Aubange, Vergaderzalen in Autelbas, Vergaderzalen in Bande, Vergaderzalen in Bastogne, Vergaderzalen in Beho, Vergaderzalen in Bellevaux, Vergaderzalen in Bertogne, Vergaderzalen in Bertrix, Vergaderzalen in Bouillon, Vergaderzalen in Bovigny, Vergaderzalen in Buzenol, Vergaderzalen in Champlon, Vergaderzalen in Chanly, Vergaderzalen in Chantemelle, Vergaderzalen in Chassepierre, Vergaderzalen in Cherain, Vergaderzalen in Chiny, Vergaderzalen in Corbion, Vergaderzalen in Daverdisse, Vergaderzalen in Dohan, Vergaderzalen in Durbuy, Vergaderzalen in Erezée, Vergaderzalen in Erneuville, Vergaderzalen in Etalle, Vergaderzalen in Fauvillers, Vergaderzalen in Fays-les-Veneurs, Vergaderzalen in Flamierge, Vergaderzalen in Florenville, Vergaderzalen in Framont, Vergaderzalen in Gouvy, Vergaderzalen in Grand-Halleux, Vergaderzalen in Grune, Vergaderzalen in Guirsch, Vergaderzalen in Habay, Vergaderzalen in Habay-la-Vieille, Vergaderzalen in Habergy, Vergaderzalen in Halleux, Vergaderzalen in Halma, Vergaderzalen in Herbeumont, Vergaderzalen in Hives, Vergaderzalen in Hotton, Vergaderzalen in Houdemont, Vergaderzalen in Houffalize, Vergaderzalen in Juseret, Vergaderzalen in La Roche-en-Ardenne, Vergaderzalen in Lacuisine, Vergaderzalen in Latour, Vergaderzalen in Lavacherie, Vergaderzalen in Léglise, Vergaderzalen in Les Bulles, Vergaderzalen in Libin, Vergaderzalen in Libramont-Chevigny, Vergaderzalen in Lomprez, Vergaderzalen in Longchamps (Lux.), Vergaderzalen in Mabompré, Vergaderzalen in Maissin, Vergaderzalen in Manhay, Vergaderzalen in Marche-en-Famenne, Vergaderzalen in Martelange, Vergaderzalen in Meix-Devant-Virton, Vergaderzalen in Messancy, Vergaderzalen in Montleban, Vergaderzalen in Musson, Vergaderzalen in Nassogne, Vergaderzalen in Neufchâteau, Vergaderzalen in Noirefontaine, Vergaderzalen in Nollevaux, Vergaderzalen in Ortho, Vergaderzalen in Paliseul, Vergaderzalen in Petit-Thier, Vergaderzalen in Rachecourt, Vergaderzalen in Rendeux, Vergaderzalen in Rouvroy, Vergaderzalen in Saint-Hubert, Vergaderzalen in Saint-Léger, Vergaderzalen in Saint-Mard, Vergaderzalen in Sainte-Ode, Vergaderzalen in Samrée, Vergaderzalen in Sélange, Vergaderzalen in Sensenruth, Vergaderzalen in Suxy, Vergaderzalen in Tailles, Vergaderzalen in Tavigny, Vergaderzalen in Tellin, Vergaderzalen in Tenneville, Vergaderzalen in Termes, Vergaderzalen in Tintigny, Vergaderzalen in Vance, Vergaderzalen in Vaux-sur-Sure, Vergaderzalen in Vielsalm, Vergaderzalen in Villers-Devant-Orval, Vergaderzalen in Villers-Sainte-Gertrude, Vergaderzalen in Virton, Vergaderzalen in Vivy, Vergaderzalen in Wellin, Vergaderzalen in Wibrin, Congreslocatie in de provincie Luxemburg, Evenementenlocaties in de provincie Luxemburg, Feestzalen in de provincie Luxemburg, Trouwlocaties in de provincie Luxemburg

Filters

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties