Alle vergaderzalen in Libin op een rij

De beste vergaderzalen in Libin vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 1+ unieke vergaderzalen in Libin. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.5/10. Gebaseerd op 22 reviews over bedrijven in de categorie 'vergaderzalen in Libin'.

Het Domein van de Grotten van Han

Het Domein van de Grotten van Han

Een fijne familiedag op een tof domein

|Nadia Ivens (Datacore BV)|23/09/2021

Dit jaar hadden we beslist om onze familiedag van het werk te organiseren bij 'De Grotten van Han.'. In de ochtend hadden we een bezoek aan de grotten. We hebben een deel van de grotten gezien die de gewone bezoeker niet te zien krijgt. Bij dit bezoek hadden we een topgids die heel gepassioneerd was door de grottten. In de namiddag hebben we het wildpark bezocht met de safari-car. Het leuke is dat deze enkele stops maakte zodat we ook eens konden uitstappen. Het enige werkpuntje was de barbecue. De lunch verliep niet vlot waardoor we in tijdsnood waren. Maar dat hebben we niet aan ons hart laten komen. Jong en oud heeft zich supergoed geamuseerd en ging met het fijn gevoel naar huis. Een aanrader !

Het Domein van de Grotten van Han

Het Domein van de Grotten van Han

Uitstekend verblijf

|Valérie Timmermans (moveUP)|20/09/2021

Uitstekend verblijf, perfecte organisatie en zeer warm en efficiënt personeel?😎

Het Domein van de Grotten van Han

Het Domein van de Grotten van Han

Geweldige organisatie en geweldig personeel

|Ellen Defrancq (moveUP)|20/09/2021

Het personeel in het park is gewoon geweldig! Allemaal zo positief en zorgzaam en goed georganiseerd. We verbleven in Cocoon village en deden een aantal geweldige activiteiten. Bedankt voor het volledige personeelsteam. Goed gedaan!

Het Domein van de Grotten van Han

Het Domein van de Grotten van Han

Zeer geslaagd evenement op de prachtige locatie van de Grotten Han voor Tiense Suikerraffinaderij

|Carmen Claes (Tiense Suikerraffinaderij)|20/09/2021

Een stralend zonnige dag in alle opzichten. Onze mensen hebben genoten van de keitoffe activiteiten die door de organisatie van de Grotten van Han werden aangeboden. Er goed rekening gehouden met onze noden en zo waren de workshops helemaal afgestemd op ons thema! Een aanrader!!

Top vergaderzalen in Libin

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Libin? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Libin dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Libin

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Libin. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Libin was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Libin, Evenementenlocaties in Libin, Feestzalen in Libin, Trouwlocaties in Libin

Jouw vergaderzaal in Libin toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Libin. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: