Alle vergaderzalen in Bande op een rij

De beste vergaderzalen in Bande vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 7+ unieke vergaderzalen in Bande. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Chateau Beausaint

Schrijf review Beausaint (9 km)

Schuif mee aan aan de tafel van Alainn Chef kok met meer dan 25 jaar ervaring, en geniet mee van zijn creatieve en verfijnde gerechten die hij op uw bord tovert.

No Photo Available

Château Jemeppe

Schrijf review Hargimont (9.5 km)

Het indrukwekkende en historische Château Jemeppe, sprookjesachtig gelegen tussen de heuvels en de natuur van de Belgische Ardennen, biedt de toplocatie voor uw congressen, business-events, seminars, conferenties, trainingen en feesten.

La ferme de Werpin

La ferme de Werpin

Schrijf review Hotton (13.6 km)

La ferme de Werpin is een authentieke Ardense hoeveboerderij met 12 appartementen, een grote horecakeuken en een zaal/ serre.

Hubermont Space for Development

Hubermont Space for Development

Schrijf review Ortho (14 km)

Deze locatie is buitengewoon geschikt voor opleidingssessies, het bepalen of bijsturen van de strategie, of andere workshops waarbij privacy, ruimte en rust belangrijk zijn.

Het Domein van de Grotten van Han

Het Domein van de Grotten van Han

26 reviews Han-sur-Lesse (17.3 km)

Het Domein van de Grotten van Han: 15.000 jaar ervaring in het organiseren van evenementen! Uw fantasie is onze limiet!

No Photo Available

Deulin

Schrijf review Fronville (17.5 km)

Het kasteel staat op de lijst van uitzonderlijk Waals erfgoed en is een typisch voorbeeld van de Luikse architectuur.Gebouwd in witgekalkte bakstenen en blauwe stenen, vormt het een harmonieus architectonisch geheel.

Domaine du Moulin d'Eprave

Domaine du Moulin d'Eprave

Schrijf review Eprave – Rochefort (19 km)

Domaine du Moulin d'Eprave biedt een uniek kader met z'n oude watermolen voor de organisatie van séminaries, persconferentie, voorstelling van produkten, personeelsfeest, tuimbuilding, ...

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.3/10. Gebaseerd op 26 reviews over bedrijven in de categorie 'vergaderzalen in Bande'.

Het Domein van de Grotten van Han

Het Domein van de Grotten van Han

VRT-Kinderfeest XL

|Hilde Cobbaut (VRT)|05/10/2021

We hebben midden september 2021 van een superleuk en goed georganiseerd kinderfeest genoten in het domein van de Grotten van Han. Het weer was prachtig, we konden het aangeboden ontbijt buiten nuttigen en het onthaal verliep op wieltjes. De kinderen hebben zich vermaakt in de grote speeltuin die de Grotten van Han rijk is, ze waren blij met de extra opgezette springkastelen, de grimeurs, de balonkunstenaars en noem maar op. De afsluiter van onze dag, een BBQ voor meer dan 1000 personen waarbij er ook een vegetarisch aanbod was, was een groot succes. Door het plaatsen van een supergrote tent had iedereen plaats. Alles was werkelijk top georganiseerd. Het verdelen van onze VRT personeelsleden en hun gezin in verschillende shiften voor het bezoek aan de grotten wegens corona, verliep zonder problemen aan de hand van de gekleurde bandjes die we hiertoe kregen. Dank voor het plaatsen van een parkeerwacht die de wagens op de ruime parking wegwijs wist te maken. Onze dag was echt geslaagd, iedereen genoot van de attracties zoals het mooie wildpark, de wandeling langsheen de vele dieren, de safaricar en het trammetje. We kunnen het iedereen aanraden!

Het Domein van de Grotten van Han

Het Domein van de Grotten van Han

Super fijne teambuilding

|Jana Gielens (Deloitte)|05/10/2021

Wij hebben in september een fantastische dag beleefd met ons bedrijf bij de Grotten van Han.
Voor Kim en haar team was niets teveel, dit was al te merken op voorhand bij de organisatie. Er werd rekening gehouden met al onze wensen en het contact was altijd heel aangenaam. Ook de dag zelf werd er meerdere keren gepolst of alles naar wens verliep. We hadden voor de highland games gekozen en de begeleiders maakten er een heel leuke sfeer van. De gids die ons door de grotten begeleid heeft was heel gepassioneerd.
Wij hebben een topdag beleefd, absoluut een aanrader voor andere bedrijven.

Het Domein van de Grotten van Han

Het Domein van de Grotten van Han

Fijne samenwerking & top activiteit

|Alix Hovsepian (èggo)|04/10/2021

Top onthaal, catering & activiteit - zaal "les Brulins" ietwat ouderwets maar functioneel

Het Domein van de Grotten van Han

Het Domein van de Grotten van Han

Sigma EigenZaak familiedag

|Ilse De Meyer (PPG Coatings Belux nv)|01/10/2021

Op zondag 26 september organiseerden we onze Sigma EigenZaak familiedag in het Domein van de Grotten van Han. Het was heel fijn om samen te werken met een bedrijf dat flexibel is, met je meedenkt en zijn afspraken nakomt. Kim (en ook Stéphane), dankjulliewel voor de fijne samenwerking! Het was een zeer geslaagde familiedag met alleen maar blije gezichten.

Top vergaderzalen in Bande

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Bande? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Bande dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Bande

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Bande. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Bande was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Bande, Evenementenlocaties in Bande, Feestzalen in Bande, Trouwlocaties in Bande

Jouw vergaderzaal in Bande toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Bande. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: