header

Vergaderzalen in Bande

De beste vergaderzalen in Bande vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Bande!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 11 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Bande'.
 • Het Domein van de Grotten van Han

  Het Domein van de Grotten van Han

  Ein super Betriebsausflug

  Ein Tag in der Grotten - einfach unvergesslich! Die Organisation war perfekt, en toller Empfang und die Grotte Pere Noel ein unvergessliches Erlebnis. Und für die weniger Sportlichen waren auch die "normalen" Grotten ein Erlebnis. Ein wunderbarer Ausklnag beim BBQ.
  Ich kann das Event absoult weiterempfehlen und der Tag wird allen noch lange in Erinnerung bleiben!

  Thorsten Kathmann - DTV-Verkehrsconsult GmbH - 07/07/2019

 • Het Domein van de Grotten van Han

  Het Domein van de Grotten van Han

  Top concertlocatie

  22 juni hebben wij, Samenwerkingsorkest EMM-Advendo, een concert mogen geven bij Het Paviljoen. Op deze mooie, zonnige dag hebben wij heerlijk kunnen musiceren. Wij werken warm welkom geheten en veel was mogelijk. De veranda werd snel omgebouwd tot podium en al paste we er niet allemaal op, met wat extra parasols zaten we bijna allemaal in de schaduw.
  De lunch was ook super georganiseerd en smaakte naar meer.
  Als afsluiting hebben we zelf ook de grotten gezocht en was iedereen onder de indruk van dit natuurschoon en de indrukwekkende lichtshow.
  Hopelijk mogen wij in de toekomst nog eens gebruik maken van jullie vasiliteiten.

  Samenwerkingsorkest EMM - Advendo - 04/07/2019

 • Het Domein van de Grotten van Han

  Het Domein van de Grotten van Han

  Indrukwekkend

  Als Belgische motoclub waren we tijdens het hemelvaartweekend gastheer voor onze bevriende buitenlandse motoclubs, in totaal 116 personen in Han sur Lesse. Als avondactiviteit werd een aperitief aangeboden in de grot in de wapenzaal. Het begon met een licht en klankshow. Daarna was er een BBQ bij de Pavillon naast de grot.
  Het was super. Iedereen was onder de indruk van de grot. Het is heel uniek om zoiets te kunnen aanbieden. De organisatie verliep heel vlot. De BBQ was lekker, en meer dan voldoende. Het reserveren en het maken van afspraken verliep heel vlot en correct. Een aanrader.
  Stephaan , voorzitter motoclub BGMC knalpijp.

  Stephaan Barbery - BGMC knalpijp - 18/06/2019

 • Het Domein van de Grotten van Han

  Het Domein van de Grotten van Han

  Jaarlijks bedrijfsuitje

  Dit jaar zijn wij als bedrijf terecht gekomen bij jullie organisatie. In 1 woord SUPER! Het contact was erg fijn en er werd veel moeite gedaan voor onze (soms) lastige vragen. De communicatie was erg duidelijk en er werd fijn met ons mee gedacht Een ontzettend leuk programma is er voor ons samengesteld en daarnaast een heerlijke lunch en barbecue.

  Team TB Events Team TB Events - TB Events - 28/05/2019

Vergaderzalen in Bande

Ben je op zoek naar een vergaderzaal in Bande? eventplanner.be heeft de oplossing. Hier vind je meteen alle vergaderzalen in Bande (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Bande

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een vergaderzaal in Bande. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet meteen een lijst van alle vergaderzalen in de buurt van Bande. Voor 'vergaderzaal Bande' hebben we momenteel 5 mogelijkheden.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de spotlight.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Luxemburg, Congreslocatie in Bande, Evenementenlocaties in Bande, Feestzalen in Bande, Trouwlocaties in Bande

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!