Alle trouwlocaties in Bande op een rij

De beste trouwlocaties in Bande vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 7+ unieke trouwlocaties in Bande. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Chateau Beausaint

Schrijf review Beausaint (9 km)

Schuif mee aan aan de tafel van Alainn Chef kok met meer dan 25 jaar ervaring, en geniet mee van zijn creatieve en verfijnde gerechten die hij op uw bord tovert.

Chateau Jemeppe

Chateau Jemeppe

Schrijf review Marche-en-Famenne (9.5 km)

Château Jemeppe staat gekend voor zijn unieke atmosfeer en locatie. Op een uurtje rijden van Brussel.

La Ferme de Werpin

La Ferme de Werpin

Schrijf review Hotton - Werpin (13.6 km)

La ferme de Werpin is een authentieke Ardense hoeveboerderij met 12 appartementen, een grote horecakeuken en een zaal/ serre.

Hubermont Space for Development

Hubermont Space for Development

Schrijf review Ortho (14 km)

Deze locatie is buitengewoon geschikt voor opleidingssessies, het bepalen of bijsturen van de strategie, of andere workshops waarbij privacy, ruimte en rust belangrijk zijn.

No Photo Available

Deulin

Schrijf review Deulin (Hotton) (17.5 km)

Het kasteel staat op de lijst van uitzonderlijk Waals erfgoed en is een typisch voorbeeld van de Luikse architectuur.Gebouwd in witgekalkte bakstenen en blauwe stenen, vormt het een harmonieus architectonisch geheel.

Domaine de Lomme

Domaine de Lomme

Schrijf review Rochefort (18.9 km)

Het Domaine de Lomme, een plaats voor high-end seminaries en recepties in België.

No Photo Available

Chateau De Resteigne

Schrijf review Tellin (19.1 km)

Het kasteel wordt per dag of per weekend of voor een langere periode verhuurd. Prijzen op aanvraag. Het is een ideale ligging voor een huwelijk, een seminarie, een persconferentie, een productlancering, een concert, of gelijk welke gelegenheid

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top trouwlocaties in Bande

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Bande? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Bande dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Bande

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Bande. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Bande was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Bande, Evenementenlocaties in Bande, Feestzalen in Bande, Vergaderzalen in Bande

Jouw trouwlocatie in Bande toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Bande. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: