header

Trouwlocaties in de provincie Luxemburg

De mooiste trouwlocaties in Luxemburg vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete trouwlocatie in Luxemburg!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'Trouwlocaties in de provincie Luxemburg'.
 • OCEANDIVA

  OCEANDIVA

  Een unieke varende locatie

  All Star Entertainment werkte al diverse malen met de Ocean Diva. Steeds is er goed overleg samen en zodoende is er een vlekkeloze productie mogelijk. Een genot om zo te mogen samenwerken. Ocean Diva is in het bijzonder geschikt voor unieke productpresentaties, bedrijfsfeesten en private parties.

  Erwin Roosenstein - All Star Entertainment - 26/02/2018

 • OCEANDIVA

  OCEANDIVA

  Het meest professionele eventbedrijf dat ik ken

  Als bureau zijn wij steeds afhankelijk van de snelheid waarmee de offertes van onze toeleveranciers ons bereiken om ook onze eindklant snel en adequaat te kunnen antwoorden. Naast natuurlijk een ongelooflijk product is de samenwerking achter de schermen, de snelheid, kwaliteit en opvolging van de dossiers bij Ocean Diva ongezien. Altijd denken ze ontzettend mee in het project en doen ze zelf ook creatieve voorstellen om het nog beter te maken. Moeilijke vragen over takelen van goederen aan boord (bv wagens, bussen) worden super behandeld. Iedereen die je aan de telefoon krijgt weet altijd wel iets van het dossier, dus interne communicatie zit ook altijd goed. Je wordt als klant ook echt altijd (h)erkent en dat geeft een fijn gevoel.
  Doe zo voort!

  Sophie Naze - KonseptS Events - 01/07/2017

 • OCEANDIVA

  OCEANDIVA

  Legendarisch

  Begin juni heeft de Nederlandsche Tafelronde samen met Ladies Circle Nederland en 41 Club een geweldig mooi evenement mogen neerzetten op de Ocean Diva Futura.
  Een sensationeel evenement dat inc de Hermes House Band, geweldige catering en personeel, 400 gasten een lifetime experience blijft.
  Bijzonder fijn samenwerken in de voorbereidingen, afspraak is afspraak, do what you say & say what you do, heel fijn!!!!
  Gelukkig was de avond voor de bemanning ook een feestje!
  In dit geval was het Sneekermeer de locatie, samen met een epische zonsondergang en volle maan samen onwerkelijk mooi.
  Duizend maal dank en graag tot een vervolg!

  Alex Blaauboer - De Nederlandsche Tafelronde - 13/06/2017

 • OCEANDIVA

  OCEANDIVA

  Get Inspired Event 2014

  In 2014 organiseerden we het 'eventplanner.be /.nl Get Inspired Event' op de OCEANDIVA. We konden rekenen op een super behulpzame en gemotiveerde crew die alles tot in de kleinste puntjes geregeld heeft. Het feit dat we ook een rondvaart in de haven gemaakt hebben vonden de gasten echt top! Een klassevolle evenementenlocatie die verrast!

  Kevin Van der Straeten - eventplanner.net - 19/04/2017

Trouwlocaties in de provincie Luxemburg

Ben je op zoek naar een trouwlocatie in Luxemburg? eventplanner.be heeft de oplossing. Op deze pagina vind je razendsnel alle trouwlocaties in Luxemburg (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte trouwlocatie!

Huur een trouwlocatie in Luxemburg

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een trouwlocatie in Luxemburg. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle trouwlocaties in de buurt van Luxemburg. Voor 'trouwlocatie Luxemburg' hebben we momenteel 5 opties.

Jouw trouwlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw trouwlocatie in de spotlight.

Relevante links: Trouwlocaties in Aarlen, Trouwlocaties in Ambly, Trouwlocaties in Anlier, Trouwlocaties in Athus, Trouwlocaties in Attert, Trouwlocaties in Aubange, Trouwlocaties in Autelbas, Trouwlocaties in Bande, Trouwlocaties in Bastogne, Trouwlocaties in Beho, Trouwlocaties in Bellevaux, Trouwlocaties in Bertogne, Trouwlocaties in Bertrix, Trouwlocaties in Bouillon, Trouwlocaties in Bovigny, Trouwlocaties in Buzenol, Trouwlocaties in Champlon, Trouwlocaties in Chanly, Trouwlocaties in Chantemelle, Trouwlocaties in Chassepierre, Trouwlocaties in Cherain, Trouwlocaties in Chiny, Trouwlocaties in Corbion, Trouwlocaties in Daverdisse, Trouwlocaties in Dohan, Trouwlocaties in Durbuy, Trouwlocaties in Erezée, Trouwlocaties in Erneuville, Trouwlocaties in Etalle, Trouwlocaties in Fauvillers, Trouwlocaties in Fays-les-Veneurs, Trouwlocaties in Flamierge, Trouwlocaties in Florenville, Trouwlocaties in Framont, Trouwlocaties in Gouvy, Trouwlocaties in Grand-Halleux, Trouwlocaties in Grune, Trouwlocaties in Guirsch, Trouwlocaties in Habay, Trouwlocaties in Habay-la-Vieille, Trouwlocaties in Habergy, Trouwlocaties in Halleux, Trouwlocaties in Halma, Trouwlocaties in Herbeumont, Trouwlocaties in Hives, Trouwlocaties in Hotton, Trouwlocaties in Houdemont, Trouwlocaties in Houffalize, Trouwlocaties in Juseret, Trouwlocaties in La Roche-en-Ardenne, Trouwlocaties in Lacuisine, Trouwlocaties in Latour, Trouwlocaties in Lavacherie, Trouwlocaties in Léglise, Trouwlocaties in Les Bulles, Trouwlocaties in Libin, Trouwlocaties in Libramont-Chevigny, Trouwlocaties in Lomprez, Trouwlocaties in Longchamps (Lux.), Trouwlocaties in Mabompré, Trouwlocaties in Maissin, Trouwlocaties in Manhay, Trouwlocaties in Marche-en-Famenne, Trouwlocaties in Martelange, Trouwlocaties in Meix-Devant-Virton, Trouwlocaties in Messancy, Trouwlocaties in Montleban, Trouwlocaties in Musson, Trouwlocaties in Nassogne, Trouwlocaties in Neufchâteau, Trouwlocaties in Noirefontaine, Trouwlocaties in Nollevaux, Trouwlocaties in Ortho, Trouwlocaties in Paliseul, Trouwlocaties in Petit-Thier, Trouwlocaties in Rachecourt, Trouwlocaties in Rendeux, Trouwlocaties in Rouvroy, Trouwlocaties in Saint-Hubert, Trouwlocaties in Saint-Léger, Trouwlocaties in Saint-Mard, Trouwlocaties in Sainte-Ode, Trouwlocaties in Samrée, Trouwlocaties in Sélange, Trouwlocaties in Sensenruth, Trouwlocaties in Suxy, Trouwlocaties in Tailles, Trouwlocaties in Tavigny, Trouwlocaties in Tellin, Trouwlocaties in Tenneville, Trouwlocaties in Termes, Trouwlocaties in Tintigny, Trouwlocaties in Vance, Trouwlocaties in Vaux-sur-Sure, Trouwlocaties in Vielsalm, Trouwlocaties in Villers-Devant-Orval, Trouwlocaties in Villers-Sainte-Gertrude, Trouwlocaties in Virton, Trouwlocaties in Vivy, Trouwlocaties in Wellin, Trouwlocaties in Wibrin, Congreslocatie in de provincie Luxemburg, Evenementenlocaties in de provincie Luxemburg, Feestzalen in de provincie Luxemburg, Vergaderzalen in de provincie Luxemburg

Filters

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties