header

Feestzalen in de provincie Luxemburg

De origineelste feestzalen in Luxemburg vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete feestzaal in Luxemburg!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'Feestzalen in de provincie Luxemburg'.
 • OCEANDIVA

  OCEANDIVA

  Een unieke varende locatie

  All Star Entertainment werkte al diverse malen met de Ocean Diva. Steeds is er goed overleg samen en zodoende is er een vlekkeloze productie mogelijk. Een genot om zo te mogen samenwerken. Ocean Diva is in het bijzonder geschikt voor unieke productpresentaties, bedrijfsfeesten en private parties.

  Erwin Roosenstein - All Star Entertainment - 26/02/2018

 • OCEANDIVA

  OCEANDIVA

  Het meest professionele eventbedrijf dat ik ken

  Als bureau zijn wij steeds afhankelijk van de snelheid waarmee de offertes van onze toeleveranciers ons bereiken om ook onze eindklant snel en adequaat te kunnen antwoorden. Naast natuurlijk een ongelooflijk product is de samenwerking achter de schermen, de snelheid, kwaliteit en opvolging van de dossiers bij Ocean Diva ongezien. Altijd denken ze ontzettend mee in het project en doen ze zelf ook creatieve voorstellen om het nog beter te maken. Moeilijke vragen over takelen van goederen aan boord (bv wagens, bussen) worden super behandeld. Iedereen die je aan de telefoon krijgt weet altijd wel iets van het dossier, dus interne communicatie zit ook altijd goed. Je wordt als klant ook echt altijd (h)erkent en dat geeft een fijn gevoel.
  Doe zo voort!

  Sophie Naze - KonseptS Events & Staycation Squad - 01/07/2017

 • OCEANDIVA

  OCEANDIVA

  Legendarisch

  Begin juni heeft de Nederlandsche Tafelronde samen met Ladies Circle Nederland en 41 Club een geweldig mooi evenement mogen neerzetten op de Ocean Diva Futura.
  Een sensationeel evenement dat inc de Hermes House Band, geweldige catering en personeel, 400 gasten een lifetime experience blijft.
  Bijzonder fijn samenwerken in de voorbereidingen, afspraak is afspraak, do what you say & say what you do, heel fijn!!!!
  Gelukkig was de avond voor de bemanning ook een feestje!
  In dit geval was het Sneekermeer de locatie, samen met een epische zonsondergang en volle maan samen onwerkelijk mooi.
  Duizend maal dank en graag tot een vervolg!

  Alex Blaauboer - De Nederlandsche Tafelronde - 13/06/2017

 • OCEANDIVA

  OCEANDIVA

  Get Inspired Event 2014

  In 2014 organiseerden we het 'eventplanner.be /.nl Get Inspired Event' op de OCEANDIVA. We konden rekenen op een super behulpzame en gemotiveerde crew die alles tot in de kleinste puntjes geregeld heeft. Het feit dat we ook een rondvaart in de haven gemaakt hebben vonden de gasten echt top! Een klassevolle evenementenlocatie die verrast!

  Kevin Van der Straeten - eventplanner.net - 19/04/2017

Feestzalen in de provincie Luxemburg

Ben je op zoek naar een feestzaal in Luxemburg? eventplanner.be helpt je verder. In onderstaande overzicht vind je onmiddellijk alle feestzalen in Luxemburg (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte feestzaal!

Huur een feestzaal in Luxemburg

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een feestzaal in Luxemburg. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet meteen een overzicht van alle feestzalen in de buurt van Luxemburg. Voor 'feestzaal Luxemburg' hebben we momenteel 7 alternatieven.

Jouw feestzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw feestzaal in de spotlight.

Relevante links: Feestzalen in Aarlen, Feestzalen in Ambly, Feestzalen in Anlier, Feestzalen in Athus, Feestzalen in Attert, Feestzalen in Aubange, Feestzalen in Autelbas, Feestzalen in Bande, Feestzalen in Bastogne, Feestzalen in Beho, Feestzalen in Bellevaux, Feestzalen in Bertogne, Feestzalen in Bertrix, Feestzalen in Bouillon, Feestzalen in Bovigny, Feestzalen in Buzenol, Feestzalen in Champlon, Feestzalen in Chanly, Feestzalen in Chantemelle, Feestzalen in Chassepierre, Feestzalen in Cherain, Feestzalen in Chiny, Feestzalen in Corbion, Feestzalen in Daverdisse, Feestzalen in Dohan, Feestzalen in Durbuy, Feestzalen in Erezée, Feestzalen in Erneuville, Feestzalen in Etalle, Feestzalen in Fauvillers, Feestzalen in Fays-les-Veneurs, Feestzalen in Flamierge, Feestzalen in Florenville, Feestzalen in Framont, Feestzalen in Gouvy, Feestzalen in Grand-Halleux, Feestzalen in Grune, Feestzalen in Guirsch, Feestzalen in Habay, Feestzalen in Habay-la-Vieille, Feestzalen in Habergy, Feestzalen in Halleux, Feestzalen in Halma, Feestzalen in Herbeumont, Feestzalen in Hives, Feestzalen in Hotton, Feestzalen in Houdemont, Feestzalen in Houffalize, Feestzalen in Juseret, Feestzalen in La Roche-en-Ardenne, Feestzalen in Lacuisine, Feestzalen in Latour, Feestzalen in Lavacherie, Feestzalen in Léglise, Feestzalen in Les Bulles, Feestzalen in Libin, Feestzalen in Libramont-Chevigny, Feestzalen in Lomprez, Feestzalen in Longchamps (Lux.), Feestzalen in Mabompré, Feestzalen in Maissin, Feestzalen in Manhay, Feestzalen in Marche-en-Famenne, Feestzalen in Martelange, Feestzalen in Meix-Devant-Virton, Feestzalen in Messancy, Feestzalen in Montleban, Feestzalen in Musson, Feestzalen in Nassogne, Feestzalen in Neufchâteau, Feestzalen in Noirefontaine, Feestzalen in Nollevaux, Feestzalen in Ortho, Feestzalen in Paliseul, Feestzalen in Petit-Thier, Feestzalen in Rachecourt, Feestzalen in Rendeux, Feestzalen in Rouvroy, Feestzalen in Saint-Hubert, Feestzalen in Saint-Léger, Feestzalen in Saint-Mard, Feestzalen in Sainte-Ode, Feestzalen in Samrée, Feestzalen in Sélange, Feestzalen in Sensenruth, Feestzalen in Suxy, Feestzalen in Tailles, Feestzalen in Tavigny, Feestzalen in Tellin, Feestzalen in Tenneville, Feestzalen in Termes, Feestzalen in Tintigny, Feestzalen in Vance, Feestzalen in Vaux-sur-Sure, Feestzalen in Vielsalm, Feestzalen in Villers-Devant-Orval, Feestzalen in Villers-Sainte-Gertrude, Feestzalen in Virton, Feestzalen in Vivy, Feestzalen in Wellin, Feestzalen in Wibrin, Congreslocatie in de provincie Luxemburg, Evenementenlocaties in de provincie Luxemburg, Trouwlocaties in de provincie Luxemburg, Vergaderzalen in de provincie Luxemburg

Filters

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties