header

Feestzalen in de provincie Luxemburg

De origineelste feestzalen in Luxemburg vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete feestzaal in Luxemburg!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.9/10. Gebaseerd op 9 reviews over bedrijven in de categorie 'Feestzalen in de provincie Luxemburg'.
 • TerraPaviljoen

  TerraPaviljoen

  Fijne, professionele samenwerking

  TerraPaviljoen is een belangrijk onderdeel van een nieuw televisieprogramma voor de Belgische, commerciële televisie.
  Het is altijd prettig samenwerken met Femke en haar team.
  Het paviljoen is een eyecatcher en grote meerwaarde voor ons programma.

  Anne Neves - 100.000Volts.TV - 02/08/2018

 • TerraPaviljoen

  TerraPaviljoen

  Uitstekende samenwerking

  Afgelopen winter voor het eerst samengewerkt met Terrapaviljoen, een uitstekende samenwerking met Femke en voor opdrachtgever een verassend concept wat we middels styling en decoratie ook naar buiten hebben doorgetrokken.
  Ik heb Femke leren kennen als een kundig en flexibel persoon waarmee het prettig samenwerken is.
  Het concept is zorgt gegarandeerd voor een unieke beleving bij iedere opdrachtgever.

  - van Eeghem Catering - 03/07/2018

 • TerraPaviljoen

  TerraPaviljoen

  Terrapaviljoen maakt het compleet!

  Voor de opening van ons pand heb ik Terra ingeschakeld en zij heeft alles tot in de puntjes goed verzorgd. Het terrapaviljoen was daarbij een mooie aanvulling en maakte het plaatje compleet deze avond. Ze voelde goed aan wat ik wilde met de opening en heb fijn samengewerkt met haar.

  Heidelinde Twigt - in-lite design BV - 19/06/2018

 • TerraPaviljoen

  TerraPaviljoen

  Altijd prettig werken met TerraPaviljoen

  We hebben met onze bedrijven BBA Pumps BV en Distrimex Pompen & Service BV een paar evenementen gedaan met TerraPaviljoen (zowel nationaal als internationaal). Het is gewoon prettig werken met Terra en onze gasten zijn altijd heel enthousiast over de chique promotie trailer.

  Henno Schothorst - BBA Pumps BV - 12/06/2018

Feestzalen in de provincie Luxemburg

Ben je op zoek naar een feestzaal in Luxemburg? eventplanner.be helpt je verder. In onderstaande overzicht vind je onmiddellijk alle feestzalen in Luxemburg (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte feestzaal!

Huur een feestzaal in Luxemburg

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een feestzaal in Luxemburg. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet meteen een overzicht van alle feestzalen in de buurt van Luxemburg. Voor 'feestzaal Luxemburg' hebben we momenteel 8 alternatieven.

Jouw feestzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw feestzaal in de spotlight.

Relevante links: Feestzalen in Aarlen, Feestzalen in Ambly, Feestzalen in Anlier, Feestzalen in Athus, Feestzalen in Attert, Feestzalen in Aubange, Feestzalen in Autelbas, Feestzalen in Bande, Feestzalen in Bastogne, Feestzalen in Beho, Feestzalen in Bellevaux, Feestzalen in Bertogne, Feestzalen in Bertrix, Feestzalen in Bouillon, Feestzalen in Bovigny, Feestzalen in Buzenol, Feestzalen in Champlon, Feestzalen in Chanly, Feestzalen in Chantemelle, Feestzalen in Chassepierre, Feestzalen in Cherain, Feestzalen in Chiny, Feestzalen in Corbion, Feestzalen in Daverdisse, Feestzalen in Dohan, Feestzalen in Durbuy, Feestzalen in Erezée, Feestzalen in Erneuville, Feestzalen in Etalle, Feestzalen in Fauvillers, Feestzalen in Fays-les-Veneurs, Feestzalen in Flamierge, Feestzalen in Florenville, Feestzalen in Framont, Feestzalen in Gouvy, Feestzalen in Grand-Halleux, Feestzalen in Grune, Feestzalen in Guirsch, Feestzalen in Habay, Feestzalen in Habay-la-Vieille, Feestzalen in Habergy, Feestzalen in Halleux, Feestzalen in Halma, Feestzalen in Herbeumont, Feestzalen in Hives, Feestzalen in Hotton, Feestzalen in Houdemont, Feestzalen in Houffalize, Feestzalen in Juseret, Feestzalen in La Roche-en-Ardenne, Feestzalen in Lacuisine, Feestzalen in Latour, Feestzalen in Lavacherie, Feestzalen in Léglise, Feestzalen in Les Bulles, Feestzalen in Libin, Feestzalen in Libramont-Chevigny, Feestzalen in Lomprez, Feestzalen in Longchamps (Lux.), Feestzalen in Mabompré, Feestzalen in Maissin, Feestzalen in Manhay, Feestzalen in Marche-en-Famenne, Feestzalen in Martelange, Feestzalen in Meix-Devant-Virton, Feestzalen in Messancy, Feestzalen in Montleban, Feestzalen in Musson, Feestzalen in Nassogne, Feestzalen in Neufchâteau, Feestzalen in Noirefontaine, Feestzalen in Nollevaux, Feestzalen in Ortho, Feestzalen in Paliseul, Feestzalen in Petit-Thier, Feestzalen in Rachecourt, Feestzalen in Rendeux, Feestzalen in Rouvroy, Feestzalen in Saint-Hubert, Feestzalen in Saint-Léger, Feestzalen in Saint-Mard, Feestzalen in Sainte-Ode, Feestzalen in Samrée, Feestzalen in Sélange, Feestzalen in Sensenruth, Feestzalen in Suxy, Feestzalen in Tailles, Feestzalen in Tavigny, Feestzalen in Tellin, Feestzalen in Tenneville, Feestzalen in Termes, Feestzalen in Tintigny, Feestzalen in Vance, Feestzalen in Vaux-sur-Sure, Feestzalen in Vielsalm, Feestzalen in Villers-Devant-Orval, Feestzalen in Villers-Sainte-Gertrude, Feestzalen in Virton, Feestzalen in Vivy, Feestzalen in Wellin, Feestzalen in Wibrin, Congreslocatie in de provincie Luxemburg, Evenementenlocaties in de provincie Luxemburg, Trouwlocaties in de provincie Luxemburg, Vergaderzalen in de provincie Luxemburg

Filters

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties