header

Vergaderzalen in Marche-en-Famenne

De mooiste vergaderzalen in Marche-en-Famenne vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Marche-en-Famenne!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.5/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Marche-en-Famenne'.
 • Het Domein van de Grotten van Han

  Het Domein van de Grotten van Han

  Klantevent

  Prachtige dag en een prachtig decor. Samen met het team van de Grotten van Han werd alles tot in de puntjes verzorgd en als er al kleine hindernissen waren, werden deze zonder al te veel poespas opgelost. Een echte beleving voor mijn klanten, die uitermate onder de indruk waren van de voorafgaande toer door het park en de rondleiding door de Grotten achteraf. Graag tot een volgende keer!

  Tim Batens - Trodat Benelux BV - 07/01/2019

 • Het Domein van de Grotten van Han

  Het Domein van de Grotten van Han

  Bedrijfsuitje Bayer Medical Care grotten van Han

  Van alle collega's goede feedback gehad. Rondleiding door het park was super. De ranger had de aandacht van zowel jong en oud. Voedermomenten waren heel leuk voor de kindjes.
  In de grotten werden de allerkleinste goed betrokken bij de rondleiding. Zij mochten mee als speleoloog vooraan lopen.
  Conclusie: Super dag gehad.

  Cynthia Craeynest - Bayer - 25/09/2017

 • Het Domein van de Grotten van Han

  Het Domein van de Grotten van Han

  Yello Fun bezoek Kärcher

  Het was een leuke belevenis enkel pech met het weer.
  Duidelijke uitleg soms iets te lang voor de aller kleinste.
  Door het weer was een warm drankje wel welkom geweest bij de lunch dit was helaas uitverkocht op het moment we met zen allen aankwamen.
  Het domein en de grotten hebben zeker een goede indruk op ons achter galaten.
  Zeker iets om binnen enkel jaren opnieuw te doen met onze ploeg.

  Caroline Stoffelen - Kärcher NV - 06/03/2017

Vergaderzalen in Marche-en-Famenne

Op zoek naar een vergaderzaal in Marche-en-Famenne? eventplanner.be is de place to be. Hier vind je meteen alle vergaderzalen in Marche-en-Famenne (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Marche-en-Famenne

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een vergaderzaal in Marche-en-Famenne. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet meteen een lijst van alle vergaderzalen in de buurt van Marche-en-Famenne. Voor 'vergaderzaal Marche-en-Famenne' hebben we momenteel 4 mogelijkheden.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de spotlight.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Luxemburg, Evenementenlocaties in Marche-en-Famenne, Feestzalen in Marche-en-Famenne, Trouwlocaties in Marche-en-Famenne

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!