header

Vergaderzalen in Chanly

De origineelste vergaderzalen in Chanly vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Chanly!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.4/10. Gebaseerd op 6 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Chanly'.
 • Het Domein van de Grotten van Han

  Het Domein van de Grotten van Han

  Workshops, wildpark & Grotten van Han

  We kwamen met een team van 20 personen naar Han. We kregen in de voormiddag twee leuke workshops op het domein. Eén over bushcrafting en hoe comfortabel te overleven in de natuur en een tweede over eetbare en geneeskrachtige planten in het wild. Hierover kregen we zeer goede feedback van alle collega's! In de namiddag kregen we een interessante rondleiding in het wildpark en de dag sloten we af met een bezoek aan de grotten. Een echte aanrader!

  Ellen Janssens - Ticketmaster - 16/05/2019

 • Het Domein van de Grotten van Han

  Het Domein van de Grotten van Han

  Internationale Peugeot Meeting 2019

  Als onderdeel van onze internationale Peugeot l'Aventure Meeting, bezochten we met 145 Peugeot-oldtimers en 260 personen de grotten en het wildpark van Han.
  Het was geen sinecure om op een korte tijd iedereen te voorzien van een warme maaltijd, maar toch slaagde de medewerkers er in om dit tot een goed einde te brengen.
  De samenwerking was voor ons heel positief, op al onze vragen kwamen direct oplossingen. De bezoeken van zowel de grotten als het wildpark werden zeer geapprecieerd door onze deelnemers. We komen zeker nog terug! Bedankt voor de prettige samenwerking!
  Het voltallige team van PEUGEOT CLUB BELGIUM.

  Frank DE REU - Peugeot Club Belgium - 07/05/2019

 • Het Domein van de Grotten van Han

  Het Domein van de Grotten van Han

  Fijne ontvangst & unieke ervaring

  Zeer hartelijke ontvangst, steeds paraat voor vragen/wijzigingen/opmerkingen.
  Goede accomodatie voor meetings in de berenhut.
  Originele, out of the box overnachting, en de dag daarna een leuke workshop bushcraft als teambuilding.
  Als je op zoek bent naar een unieke ervaring met je team, dan ben je hier zeker op het juiste adres!

  Anouck DS - Danone Waters - 06/05/2019

 • Het Domein van de Grotten van Han

  Het Domein van de Grotten van Han

  Klantevent

  Prachtige dag en een prachtig decor. Samen met het team van de Grotten van Han werd alles tot in de puntjes verzorgd en als er al kleine hindernissen waren, werden deze zonder al te veel poespas opgelost. Een echte beleving voor mijn klanten, die uitermate onder de indruk waren van de voorafgaande toer door het park en de rondleiding door de Grotten achteraf. Graag tot een volgende keer!

  Tim Batens - Trodat Benelux BV - 07/01/2019

Vergaderzalen in Chanly

Op zoek naar een vergaderzaal in Chanly? eventplanner.be helpt je verder. Hier vind je direct alle vergaderzalen in Chanly (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Chanly

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een vergaderzaal in Chanly. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet meteen een lijst van alle vergaderzalen in de buurt van Chanly. Voor 'vergaderzaal Chanly' hebben we momenteel 3 alternatieven.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de kijker.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Luxemburg, Evenementenlocaties in Chanly, Feestzalen in Chanly, Trouwlocaties in Chanly

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!